cevap vermeden çıkmıyım kuzu 25tl kart
kart ile birlikte birde kk kupa bardak gönderiyorlarmış hatıra niyetine saklarsın,bebişin büyüdüğü zaman bakarsın burda arakdaşlarım vardı diye :)
gece zaten davulcu geçmese uyanamıyodum,demek o geçen davulcu sendin
RAMAZAN GELDİ HOŞGELDİ
TOPİCİN HATUNLARI KALKINDA SOFRANIZI HAZIRLAYIN BAKEM
vayyyy,manide döktürmüşün kuzu,burda kalmak gerekmiş aslında.Akşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Defteri yolda düşürdüm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Davulumun ipi kaytan,
Kalmadı sırtıma mintan,
Virin ağalar bahşişim,
Alayım sırtıma mintan
Davulun içi pekmez,
Çalarım fakat ötmez.
Bir bahşiş vermezseniz,
Davulcu buradan gitmez
BAHŞİŞLERİ YARIN TOPLARIM HABERİNİZ OLA
aminnnn turkuazcım aminnnnnn.ama bu kadar hüzünlü olma,bak ne güzel mübarek aydayız,herşey güzel olcak inş.Herkese merhabalarr...
Rabb'im bu mübarek günde derdi olana deva,hasta olana şifa,borçlu kullarına da edalar nasip eylesin.
Bizler gibi meleğinin olmasını dört gözle bekleyen kardeşlerimize hayırlısıyla tez zamanda hamiş kalmayı ve sağlıcakla kucağına almayı,hamile kardeşlerimize de hayırlı doğumlar,kolay doğumlar nasip etsin...AMİİNNKızlar kendimi çok garip hissediyorum,sanki bu dünyada kimsem yokmuş gibi,ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum...
ya,evet bende rahatsızım o kadından,çok rahatsızım hemide.İnşaallah seneye tutabilirsin seydam,geçmiş olsunn...
:1hug:
Allasenn bu üstteki şey reklamı ne ya heryerde çıkıyor sinir oldum,sayfanın arasından bile çıkıyor tam bişe okuyacam kadının fermuarı açılıorkaydirigubbakcemile3
pelincim,her adet olduğumuzda bizlerin yaşadığı duruma düşmüşsün,inş bu ay gelir bebeişin,kendiliğinden.ebrarım haklısın canım ama benım umudum kalmadı artık... bılıyorum ben anne olamıycam ısyan etmıyorum sadece ıcıme oyle doguyo... cok uzgunum bu aydan cok umutluydum ama yıne hayal kırıklıgına ugradım...sızlerı uzmek ıcın yazmadım sadece ıcımı dokecegım yer bı tek burası...bıtanem senı cok opuyorum kızlar sızlerıde tabıkı... allaha emanet olun hepınızı cok sevıyorum bı muddet gırmıycem artık uzaklasmam lazım bu dusunceden... hepınızı cok ozlıycem hoscakalın...
aramıza hoş geldin nanelişeker.meraba arkadaşlar, tesadüfen gördüm topiğinizi
beni de listenize eklermisiniz. bende anne olmak istyorum
bu mübarek ayda Rabbim dualarımızı kabul etsin, hsret kaldığımıza kavuştursun
kızlarr Allah'ın izniyle ramazan dan sonra topicte hamiş patlaması olacak bana öyle geliyor,inş malum oluyordur :)
selam hanımlar maşallah benden sonra kaynatmışsınız
şimdi geçmişe bakamıycam kusura bakmayın duayı hazırlamam gerek
buarada DERİNİM gelmiş onuda kaçırdım çok öptüm kuzu.yarın ararım konuşuruz detaylı .
KARDELOŞ sana teşekkür ediyorum sadece sen ve azra yorum yaptınız davulculuğuma oysa okadar uğraşmıştım neyse diğerlerinin gözünden kaçtı sanırsam(
ebrar napıosun cnm dua olucaktı kaldımı dua cnm kimsede yok zatenmafoldumben
aysen hoşgeldin canımın içi Allah kabul etsin oruçlarınızı
Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
ZORX arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
tedavisinden hayırlı pozitif sonuç almasını nasip et .vatanına,milletine,dinine,ailesine bağlı hayırlı bir evlatla ödüllendir .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ya; rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a;lemin, resü;ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
"0l! Emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin rabbi, rahman ve rahim olan yüce allah’ım! "bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi sana açtık. Seni rahim, gafur biliyoruz. Rahmet ve gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; rabbi! Kur'an-ı kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey kerim; bizleri affet ya; rahim. Allah’ım! Bizleri kur’an-ı kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; rabbi
bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, sana ibadet ve taatdan ayırma ya; rabbi!
Ya; rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
ya rabbim
zorx arkadaşımız için okuduğumuz ayetel kürsileri bebişinin gelmesi için vesile kıl
tedavisinden hayırlı pozitif sonuç almasını nasip et .vatanına,milletine,dinine,ailesine bağlı hayırlı bir evlatla ödüllendir .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
senin herşeye gücün yeter
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn
allahım güzel arkadaşımın muradını versin tez zamanda kendi gibi beyaz güzel yüzlü evlatlar nasip etsin evini şenlendirsin kucağını doldursun inşlhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben canı gönülden AMİNNN diyorum
herkesden ALLAH razı olsun
ZORUM hayırlısıyla minişine kavuşsun inşallah mübarek ayın yüzü suyu hürmetine :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?