Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

cevap vermeden çıkmıyım kuzu 25tl kart
kart ile birlikte birde kk kupa bardak gönderiyorlarmış hatıra niyetine saklarsın,bebişin büyüdüğü zaman bakarsın burda arakdaşlarım vardı diye :)

iyi bişe deyilmiş ya almak lazım aslında

sagol canım cevap verdiyin içinolumunekankayizsmile

Allah hepinizin orucunu kabul etsin inşallah kızlar.
Camide hocanın söylediğine göre 3 adamın duası kabul olurmuş

1.Çok adil,iyi bir devlet adamının duası
2. Oruçlu bir insanın iftarını açmadan önce ettiği dua
3. Mazlumun Duası kabul olurmuş.

Oruç tutan arkadaşlar ve eşleri iftardan önce bol bol dua edin,Allah kabul eder inşallah
:Saruboceq:

RAMAZAN GELDİ HOŞGELDİ
TOPİCİN HATUNLARI KALKINDA SOFRANIZI HAZIRLAYIN BAKEM
gece zaten davulcu geçmese uyanamıyodum,demek o geçen davulcu sendin
vayyyy,manide döktürmüşün kuzu,burda kalmak gerekmiş aslında.
aminnnn turkuazcım aminnnnnn.ama bu kadar hüzünlü olma,bak ne güzel mübarek aydayız,herşey güzel olcak inş.
ya,evet bende rahatsızım o kadından,çok rahatsızım hemide.
pelincim,her adet olduğumuzda bizlerin yaşadığı duruma düşmüşsün,inş bu ay gelir bebeişin,kendiliğinden.
meraba arkadaşlar, tesadüfen gördüm topiğinizi
beni de listenize eklermisiniz. bende anne olmak istyorum
bu mübarek ayda Rabbim dualarımızı kabul etsin, hsret kaldığımıza kavuştursun
aramıza hoş geldin nanelişeker.
kızlarr Allah'ın izniyle ramazan dan sonra topicte hamiş patlaması olacak bana öyle geliyor,inş malum oluyordur :)

inş.olur,baksana dua yapılanlar teker teker hamile kalıyo.

selammmmmmopuyorumnanaktan
kızlar yaaaa çok özledim sizi ben netim yok hala sinir oluyorum.bi yaptıramadılar yaaa.

11 ayın sultanı RAMAZANIMIZ MÜBAREK OLSUN..RABBİM ORUÇLU AGZINIZLA ETTİGİNİZ TÜM DUALARI KABUL EYLESİN.AMİN.
hepinizi çok ama çok seviyorum dualarımdasınız.
bu arada ben işten ayrılıyorum kızlar bugün tatsız şeyler oldu eleman bulunana kadar çalışıcam inşallah hayırlısı olur.nolur dua edin bana bu konuda(hem seviniyorum çıkacagım için hemde üzülüyorum.bigün uzun uzadıya konusuruz inşallah çok sıkıntılıyım aslında..şuanda da başım çatlıyor sabahtan beri geçmedi..hep sinirsel(
neyse ben şimdi kaçayım ilk iftarı annecigimde ettik şimfdi çıkıcaz alışveriş yapmam lazım biraz.öptüm canlarım benim...hepinizden tek tek haberim var ebrarım sagolsun arıyor beniŞeniz
hadiiin kaçtımmmmmmmmŞeniz

selam hanımlar maşallah benden sonra kaynatmışsınız
şimdi geçmişe bakamıycam kusura bakmayın duayı hazırlamam gerek
buarada DERİNİM gelmiş onuda kaçırdım çok öptüm kuzu.yarın ararım konuşuruz detaylı .
KARDELOŞ sana teşekkür ediyorum sadece sen ve azra yorum yaptınız davulculuğuma oysa okadar uğraşmıştım neyse diğerlerinin gözünden kaçtı sanırsam (

canım hoşgeldin
dua da Ya rabbi yazan yerleri düzeltemiyor musun ?hep aynı oluyo da sayılar çıkıyor Ya olan yerlerde

ebrar napıosun cnm dua olucaktı kaldımı dua cnm kimsede yok zatenmafoldumben

biz varız yiter çiçeem ağlama Şeniz :1hug:

kuşum benim tabiki yetersiniz ben girdiğimde kime yoktu aysenimde gelmiş kuşum hoşgeldin hayatım

Ya; Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!

Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

YA RABBİM
ZORX arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
tedavisinden hayırlı pozitif sonuç almasını nasip et .vatanına,milletine,dinine,ailesine bağlı hayırlı bir evlatla ödüllendir .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ben canı gönülden AMİNNN diyorum
herkesden ALLAH razı olsun
ZORUM hayırlısıyla minişine kavuşsun inşallah mübarek ayın yüzü suyu hürmetine :Saruboceq:

selam kızlar eşim maç izliyooo bende internetle cebbeelleşip duruyom bağlantı kopana kadar buralardayım derinişkom da uğramış çok özledim onu
gökçemlede görüşemedik ne zamandır kız gelde konuşak

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn
allahım güzel arkadaşımın muradını versin tez zamanda kendi gibi beyaz güzel yüzlü evlatlar nasip etsin evini şenlendirsin kucağını doldursun inşlhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnnnn ebrarım senden portakalımdan aysenden bana dua okuyan herkesten binlerce kere allah razı olsun tez zaamanda rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

bersum hoşgeldin canım nasılsın?
evet uzun zamandır görüşemiyoruız gökcemlede delüüü evinde durmuyoki yolda doğurcak nerdeyse kaydirigubbakcemile3

cnm benim kuşum çok tşk edrim tez zamanda hepimize inşallah
opuyorumnanaktan
ben canı gönülden AMİNNN diyorum
herkesden ALLAH razı olsun
ZORUM hayırlısıyla minişine kavuşsun inşallah mübarek ayın yüzü suyu hürmetine :Saruboceq:

saol cnm benim rabbim hepimizin yüzüne gülsün buay inşallah hepimizin kucağı dolsun hepimiz hamile kalalımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…