Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

amin canım,,, rabbim dualarımızı kabul etsin...
hoşgeldin canım çok saol
ay maşallah sana canım
olsun alma yaa top gibi bir karnın olur hoşuma gidiyo inanki bebiş alsında gerisi mühim değil
ebroşum annenlerde misiniz ilk iftarı birlikte yapmışsınızdır ne güzel allah kabul etsin canım sen işine bak gece devam ederiz sohbete çok öptüm canım

evet canım çok şükür annemlerle beraber açtık ben yanlız olucaktım buraya geldim kociş çalışıyo çünkü
tamam kuzum çok öptüm görüşürüz

bende daha bulaşıklarımı bile yıkamadım elk kesikti onları toparlayım ebrarım saol cnm tşk edrim sana herkese öpt çok

bende canı yürekten amin diyorum,inş vesile olur duamız arkadaşımızın bebeğine kavuşmasına.

amin diyen herkesten Allah razı olsun hepimizin kucağı boş kalmasın rabbim hyırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize...

zorxx un duasına bende amin diyorum ınsallah en kısa zamanda muradına erersın cnm su mübarek ayda rabbım gönlüne göre versın:Saruboceq:

zorxx arkadaşımın duasına AMİİİİNNNNN diyorum. Rabbim hepimize en hızlısından en hayırlısından en sağlıklısından minişler versin inşallah.
Ebroşummm nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…