Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aminnnnn ebrarım senden portakalımdan aysenden bana dua okuyan herkesten binlerce kere allah razı olsun tez zaamanda rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

canım cümlemizden RABBİM razı olsun
dilerim tez vakitte yüzün gülsün canım .herşey güzel gönlünce olsun opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıyorumm eşim evde malum
gidim bi kahve yapim kendime geleyim sonrada teraviyi kılayım inşlhhhh

öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Amiiiiin Ya Rabbim Alalhım dualarımızı kabul etsin bizi kapısından çevirmesin inşallah
Tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum canım arkadaşıma.

Muabarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ,Yüzünü güldürsün inşallah :Saruboceq:

ebroşum canım nasılsın sahurda davul çalıp maniler sölemişsin ağzına sağlık canım

SAOL BİTANEM YAA
bildiğin gibi işte biraz ilk günün mayışıklığı var ama alışıcaz
evet yaa ben coştum gece ama çok kişi farketmedi nedense saol canım uyuklamazsam hergece maniler yazmaya çalışıcam
sen napıyosun tutmuyosun tabi oruç.dayanamazsın zaten kuzum

cnm benim inşallah en yakın zamanda sırada sen varsınzemuszemus güsel haberini almak nasip olur inşallah :Saruboceq:cnm benimmmmmmmm

iyiyim ebroşum sıcaklar dışında pek bi problemim kalmadı çok şükür mide bulanttımda geçti merakla ptesi gününü bekliyorum dr gidicez bakalım cumadan eskişehire gidicez salı dönücez kısmetse

canım ya sıcaklar dayanılcak gibi değilki
Allah yardımcın olsun tatlım .ayy hadi az kaldı demek minişi göreceksin .kilo aldınmı kuzum?
Allah razı olsun dua eden herkesten
İnşallah isteyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin rabbim

aminnnn canım cümlemizden inşallah opuyorumnanaktan

yok ebroşum tutumam 2 saate bi deli gibi acıkıyorum sofradan kalkıyorum hala bişeyler atıştırıyorum dün gece 12:30 mant yaptım annem saolsun getirmişti buzlukta duruyodu gece gece düştü aklıma yedimde rahatladım nasıl bişeyse bu 4 oldu sürekli canım mantı istiyooo benim bebiş obur olcak herhalde

amin canım,,, rabbim dualarımızı kabul etsin...

ebroşum bu kadar yemeye nasıl olurda 1 kilo bile almadım bende hayret ediyorum herhalde ebru şallı çağla şıkel gibi bi göbiş 6-7 kilo ile bitirecem gebeliği halbuki 15 -20 kilo almayı istiyodum belki sonradan alırım kim bilir

ebroşum annenlerde misiniz ilk iftarı birlikte yapmışsınızdır ne güzel allah kabul etsin canım sen işine bak gece devam ederiz sohbete çok öptüm canım

:roflol::roflol::roflol:
koca göbekli olcaksınız hem sen hemde bebiş sizi mantıcılar sizi buarada kocişinde alır kilo senle yiyosa ohaoldumsmile
yok canım zaten tutma onun beslenmesi gerek şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…