Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

haklılarmış tabi tatlım... hele kız çocuğu yetiştirmek o kadar zor ki... bugün çevrene bak göreceksin... ben 28 yaşındayım... çok değil 10 sene önce gençkızken... böyle değildik biz ya.... ne bileyim okula makyajla gitmiyoduk en azından... öğretmen bir arkadaşım var benim... lisede öğretmen... neler anlatıyor bir bilseniz.... öpüşenler sevişenler.... Allah korusun bizm de çocuklarımız olacak inşallah... Allah tan hayırlı yetiştirmeyi nasip etmesini istiyorum hep daha olmadan... çünkü zaman gerçekten çok kötü....

ya bendende leke gelıyor ouc tutmak ıstıyorum ama bgnde gelır boşa gıder dıye korkuyorum bıde ben yalnızken banyoya gıremem tırsarım

evet yaa bazen düşünüyorumda aslında çocuğumuzun olmaması dahamı hayırlıki
inanki bazen parklarda gördüğüm manzaralardan utanıyorum Allah akıl fikir versin
inşallah bizim evlatlarımız böyle olmaz yetiştirmede çok önemli ama bazısıda çok iyi bir ailedende gelse yapacağını yapıyo .derlerya alimden zalim doğar diye .var yani
ahir zamandayız sonumuz hayır olsun inş.
yok kız kocam uyuyo içerde... hatta balkonda olmama rağmen sesini duyuorm yani.... oruçluyken banyo yapamıorm ben.... ağzıma burnuma su kaçar diye... sahura yakın yapıcam daha vakit var az daha....

en iyisi canım ne olursa olsun kulaktan filan girebiliyo
oruçken duş almamak gerek

kızlar ben gevşek gevşek oturuorm ya burda... muhabbet iyi geldi de ben daha yatsı da kılmadım.. iyisimi gideyim bir duş alayım yatsıyı da kılayım... burda olursanız konuşuruz daha... yoksa geç kalıcam....

tugcal canım git kıl namazını ben buraya gelmeden kıldım biliyorumki muhabbet tatlı gelicek geçe kalıcam sonra :))
canım biz burdayız hadi işlerini hallet gelebilirsen gelirsin

ok kızlar bir daha bende öyle yapiim... vaktinde kılayım... gelemessem iyi geceler iyi sahurlar şimdiden.... memnun oldum çok tanıştığıma....opuyorumnanaktan

herkese selam

aleynaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin sahuramı kalktın kuzu

hoşbuldum abla

iftar yaptıktan sonra eşimle uyuya kalmışız agırlık cöktü galiba

akşam namazına hazırlanıyodum leke geldi namazda kılamadım

birazdan banyo yapıcam tekrardan

sahura bişeyler hazırlıyom sizlerede bakıyım dedim

nasılsınız bakimmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

aleynam ilk oruç günü insan tuhaf oluyo iftardan sonra iyi yapmışsınız
ya canım iyki oruçluyken gelmedi bozulurdu orucun
bizde bildiğin gibi sahuru bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…