ah ah hep aynı baskıyla büyüdük aslında şimdi düşündüğümde haklıymış annem ve babam çok zormuş çocuk yetiştirmek ben çocuğum olmadan anladım bunu :kedi:
ozaman çok kızardımda şimdi hak veriyorum .bende çok haylazdım yaa çocukluğumda gençliğimde biraz uçuk geçti kötükedihüso
nıye duş alman gerek kız aklinialirimsmile
evet yaa bazen düşünüyorumda aslında çocuğumuzun olmaması dahamı hayırlıkihaklılarmış tabi tatlım... hele kız çocuğu yetiştirmek o kadar zor ki... bugün çevrene bak göreceksin... ben 28 yaşındayım... çok değil 10 sene önce gençkızken... böyle değildik biz ya.... ne bileyim okula makyajla gitmiyoduk en azından... öğretmen bir arkadaşım var benim... lisede öğretmen... neler anlatıyor bir bilseniz.... öpüşenler sevişenler.... Allah korusun bizm de çocuklarımız olacak inşallah... Allah tan hayırlı yetiştirmeyi nasip etmesini istiyorum hep daha olmadan... çünkü zaman gerçekten çok kötü....
yok kız kocam uyuyo içerde... hatta balkonda olmama rağmen sesini duyuorm yani.... oruçluyken banyo yapamıorm ben.... ağzıma burnuma su kaçar diye... sahura yakın yapıcam daha vakit var az daha....
aleynaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin sahuramı kalktın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?