Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

çok tatlılar bunlar
tugcal tefrıcıye cuma son degılkı dımı ebrarım bıtmez ozamana
yok canım cuma son değil zaten
nezaman bitirirsek
bana gelin çok memnun olurdum aslında ama ben balıkesir deyim.... :gitme:

ayy canım kıyamam yaa biz uçağa atlayıp geliriz bizim azranın uçağı varda kaydirigubbakcemile3
yinede davetin için saol
buarada balıkesirlimisin canım

öylemı balıkesir nasıl güzel bıyermı

yok be güzelim ya... ben aslen de balıkesirliyim ama pek sevdiğim söylenemez... bursayla izmir arasına sıkışmış fazla sosyal mekanı olmayan pek gelişmemiş bir şehir... bir tek denize izmire ve bursaya yakın... birde yaşam çok ucuz... kiralar falan uygun.... ama küçük şehir olduğundan hapşırsan biri mutlaka duyar....

ya küçük yerlerde yaşamak gerçekten zor
dedikodu filan çok olur herkes birbirini tanır
istanbulda komşunu tanımıyosun aslında bi açıdanda iyi vıcık vıcık olmaktan nefret ederim

tugcal inanki bende aynı poposuna poposuna vurucam hakettiler ama yaa
bukadar naz olurmu
buarada okudunmu bilmiyorumda ben 10 yıldır bekliyorum nazlı bebişimi mafoldumben

hem de ne dedikodu... ben lisedeyken falan arkadaşlarımla çay içmeye gitsem birileri mutlaka babama söylerdi... hani gizli gizli gitsen haberleri olucak yani.... ALllahtan gizliyle işim olmadı hiç ama bir kez okulu kırdığımda yakalanmıştım... zaten ilk ve son kırışım oldu o da... annem kafamı kırıyodu çünkü....

ah ah hep aynı baskıyla büyüdük aslında şimdi düşündüğümde haklıymış annem ve babam çok zormuş çocuk yetiştirmek ben çocuğum olmadan anladım bunu :kedi:
ozaman çok kızardımda şimdi hak veriyorum .bende çok haylazdım yaa çocukluğumda gençliğimde biraz uçuk geçti kötükedihüso

HIMM ÖĞRENDIGIM IYI OLDU TUGCAL YINEDE KIYMETINI BIL YASADIGIN YERIN BENCEopuyorumnanaktan

ne o kızzz buralara mı gelcen yoksa... gelirsen beklerim bak... okadar da kötü değil yane.... kıymetini biliyorum canım... yuvam burda annemler kayınvalidemler hepsi burda... eee tabi çevrem de burda.... bide canın mı sıkıldı git izmire dolaş gel günü birlik... izmire bile gerek yok istanbula bile günü birlik gidiliyor... tüp bebek için gidiyorduk biz... feribotla 4 saat sürüyor evden çıkışınla.... sen de istanbul da mısın??? ben istanbulu seviyorum ama... annem istanbullu benim...balıkesir e gelin gelmiş... her yıl giderdik küçükken büyük kaos falan ama seviyorum yine de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…