Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay canım ne güzel yaa kader işte RABBİM nasip etmiş yıllar sonra biraraya gelmişsiniz
aslında benim eşimle tanışma hikayemde buna benzer bizde arkadaşlıktan karı kocalığa terfi ettik
ALLAHIM bir ömür ayırmasın sizi canım
Ebrarım sen tefrıcıyeye 100 tane yaz bana ama bıtınce okucam gercekten böyle ıcıme sınmıyo kendımı kötü hıssedıyorum abdest almadan okumucam ozaman kadar bıtmez zaten

tamam kuzum yazarım banada tuhaf geliyoda ama okunuyomuş
buarada asi içinde yazmıştım okuyamıycakmısın

ebrarcım senin de işin zor canım ya hem oruç hem misafir heleki bu sıcakta... yakın akranban falan mı???

yok canım yanlış anladın galiba
topicde misafir vardı yani altta kayıtlı olmayan biri vardıda onu söyledim
misafirler daha başlamadı biraz oruca adapte olalımda başlarız davetlere inşallah

kızlar sanırım regl den bahsediyosun.... dua okuyabilirsiniz... teficiye de dua zaten... ayet okuyamassınız....

boncuğum evet kuzum cuma akşamı duası var bitmezse ben okurum canım sorun değil
23 tane kaldı kime versek onu yaa
ezgime yazıcamda uğrarmı acaba ?

bilmiyorumkismile evet yanlış anlamışım.... ben misafirliğe gitmeyi hiç sevmem ama misafir ağırlamaya bayırlım... bu hafta geçsin de millet ailesiyle falan geçiriyor... ondan sonra inşallah kurucam iftar sofralarını da... bizimkilerin hepsi yazlıkta yaaa nasıl moralim bozuluyo anlatamam... herkesin anası babası bu akşam birlikte iftar etti.... eşime de söyledim zaten bunlar bizi terk etti diye....zemuszemus

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500bitti
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................??
turkuaz.............100bitti
yeliz................1000
ezgi.................100bitti
azra.................100+100
elif....................50bitti
hatice...............350bitti
aleyna...............300
boncuk..............100

toplamda 3250 tane
ha gayret az kaldı

Son düzenleme:
Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin kızlar yaaa... her ne kadar bazen kızsak da bazı hutylarına onlar olmasa valla çekilmez bu hayat.... Allah hepimizi güzel evlikler nasip etsin... bizlere de biricik kocişlerimize bebeş doğurmayı nasip etsin inşallah....

ay canım yaa kıyamam evet aile çok önemli birlikte bişeyler yapabilmek
ramazan yaza denk geldiği için biraz kimsesiz oluyosun
sağlık olsun canım eşin yanında yaa
benim bugün eşimde yoktu çalışıyodu bende ailemin yanına gittim yanlız hiç hoş olmuyo

Tugcal okuyabılırmısız ama bılmıyorum peygamber efendımıze salat getırırken kırlı olmak ıstemıyorum ıcıme sınmıyor oyüzden

:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ohhh şimdiden başladık davul çalmaya

amin canım yaa başımızın tacı onlar
her evlilikte sorunlar oluyo ama vazgeçilmez onlar :asigim:
bide baba olsalar nekadar mutlu olcaz

doğru canım yaaa içine sinmez insanın... hele ki ramazanda....ben alayım dicem ama utanarak söylüyorum ki ezberden bilmiyorum ben tefriciyeyi... kitaptan okumam lazım cumaya yetiştirebilirmiyim bilmiyorum.... ama kalan 23 ayetel kürsiyi de alabilirim... tüm günüm boş yarın yemeğimi falan da hazırladım... 43 ayetel kürsi okuyabilirim.... onu vereceğiz arkadaşa da tefriciye verirsiniz olur mu ki öyle???

canım bende bilmiyorum ezbere utancak bir durum değil rahat ol
canım yarın olsun bi eğer alan olmazsa bçlüşürüz olurmu
hani maksat nekadar çok kişiden dua alırsak okadar iyi olur
sen şimdilik 20 oku sonra bakarız çok saol düşüncen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…