yok tatalım özel değil... eşim benim ilk aşkım... hatta tek aşkım diyim... 13 yaşındayken aynı okuldaydık biz... flört ediyoduk... yani o yaşta bizim flörtümüz tabi sınıf kapısında konuşmaktan ibaret... sonra bu beni terk etti... ergenlik bunalımına girdi... ben sana layık değilm falan filan... ama ben nasıl üzüldüm anlatamam... hala o günleri konuştuğumuzda burnumun direği sızlar... sonra gel zaman git zaman liseden mezun olduk... okrkenki dönemde hiç konuşmuyoduk ama ben deli gibi aşıktım yine de... üneversite falan derken aradan 12 sene geçti... facebookta buldum bunu ben... tabii içim kıpır kıpır... hemen arkadaşlık yolladım... buda önceki gece rüyasında beni görmüş...face den arıcakmış beni... ben önce davranmışım.... böylece önce netten konuşmaya başladık... sonra mesaj buluşma falan derken 6 ay sonra kendimizi nikah masasında bulduk... o yüzen ticker ın öyle... çünkü face de hiç aklımda değilken başka bir ortak arkadaşımızın listesinden gördüm.... Allah takdiriyle tekrar kavuştuk birbirimize....
Ebrarım sen tefrıcıyeye 100 tane yaz bana ama bıtınce okucam gercekten böyle ıcıme sınmıyo kendımı kötü hıssedıyorum abdest almadan okumucam ozaman kadar bıtmez zaten
ebrarcım senin de işin zor canım ya hem oruç hem misafir heleki bu sıcakta... yakın akranban falan mı???
bilmiyorumkismile evet yanlış anlamışım.... ben misafirliğe gitmeyi hiç sevmem ama misafir ağırlamaya bayırlım... bu hafta geçsin de millet ailesiyle falan geçiriyor... ondan sonra inşallah kurucam iftar sofralarını da... bizimkilerin hepsi yazlıkta yaaa nasıl moralim bozuluyo anlatamam... herkesin anası babası bu akşam birlikte iftar etti.... eşime de söyledim zaten bunlar bizi terk etti diye....zemuszemus
:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin kızlar yaaa... her ne kadar bazen kızsak da bazı hutylarına onlar olmasa valla çekilmez bu hayat.... Allah hepimizi güzel evlikler nasip etsin... bizlere de biricik kocişlerimize bebeş doğurmayı nasip etsin inşallah....
ya bu azra nerde yaa delüüü niye gelmediki
gelsede çaya birine gitsek yani sahura kaydirigubbakcemile3
doğru canım yaaa içine sinmez insanın... hele ki ramazanda....ben alayım dicem ama utanarak söylüyorum ki ezberden bilmiyorum ben tefriciyeyi... kitaptan okumam lazım cumaya yetiştirebilirmiyim bilmiyorum.... ama kalan 23 ayetel kürsiyi de alabilirim... tüm günüm boş yarın yemeğimi falan da hazırladım... 43 ayetel kürsi okuyabilirim.... onu vereceğiz arkadaşa da tefriciye verirsiniz olur mu ki öyle???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?