Maşallah tugcal
dimek atomkarıncasın
sana atom diyelim ozaman
tugcalım maşallah sana bende çok severim hamaratları
gerçi bende öyleyim birazda bayanssulusmile
Kızlar ben 2 yıllık evliyim ve en basından beri korunmuyoruz erkek inferilitesi bizimkisi esimin sayı ve hareketinde sorun var 24.12.2008 de varikosel ameliyatı oldu ama bi değişiklik olmadı fazla su an bekliyoruz bakalım Rabbime dua etmekten baska caremiz yok Allah büyük..
canım yaa mübarek günlerin hürmetine RABBİM tez vakitte göndersin meleğiniKızlar ben 2 yıllık evliyim ve en basından beri korunmuyoruz erkek inferilitesi bizimkisi esimin sayı ve hareketinde sorun var 24.12.2008 de varikosel ameliyatı oldu ama bi değişiklik olmadı fazla su an bekliyoruz bakalım Rabbime dua etmekten baska caremiz yok Allah büyük..
maşallah maşallah nazar değmesin... sen de mi tosot yapcan bu akşam... biz hamaratız diyoz ama aleyna bazlama yapıyomuş... biz de tost... nasıl hamaratlıksa....sırnaşık şey
Rabbim tez zamanda gönderir bebeğinizi inşallah canım... Umutsuz insan duasız müslüman olmazmışş... bol bol dua edicez ki Rabbim duaya kalkan elleri geri çevirmez inşallah... tüp falan düşündünüz mü canım hiç.... doktorlar ne diyorlar bu konuda....
Kızlar size bişe sorucam mayalanmış hamuru buzdalabında saklasam yrın pişirsem artanı bişe olurmu acaba
canım yaa mübarek günlerin hürmetine RABBİM tez vakitte göndersin meleğini
peki hiç tüp filan yaptınızmı yoksa biraz daha beklemekmi istiyosunuz
evet yaa utanalım demi
ya benimki yese yaparımda yemez kesinlikle varsa yoksa kahvaltılık onun için
ben belki kendime tost yaparım çorbamda bitti .
bide yarını düşünüyorum ne yapsam dite bilmiyorumkismile
Saol canım amin cümlemizin evlat istekleri gercek olsun inş.Allahım ondan baska kapı aratmasın bu arada Eşimin doktoru hiç olmaz demiyo ama belki 1 ay sonra belki 10 sene sonra ama neticede olur diyo ama o kadar beklemek istemioruz biz tüpbebek fiyatlarıd cok maliyetli aslında ramazanda sonra düşünüyoduk ama malesef eşimi işten cıkardılar bakalım kısmet önce herseyin hayırlısı
canım yaa ALLAH kolaylık versin
inşallah çabucak iş bulur da sizde tüp yaparsınız
mübarek günlerin hürmetine
çok zor yaşamayan bilemez mafoldumben
Saol canım amin cümlemizin evlat istekleri gercek olsun inş.Allahım ondan baska kapı aratmasın bu arada Eşimin doktoru hiç olmaz demiyo ama belki 1 ay sonra belki 10 sene sonra ama neticede olur diyo ama o kadar beklemek istemioruz biz tüpbebek fiyatlarıd cok maliyetli aslında ramazanda sonra düşünüyoduk ama malesef eşimi işten cıkardılar bakalım kısmet önce herseyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?