Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tugcalım negüzel yaa benimki çok yemek seçer kek ,börek hayatta yemez
eti ver hergün yer karadenizliler öyledir belki bilirsin
tavukla hiç arası yok zorla yer işim zor anlıyacağın
demek misafirler cumartesi gelicek olsun canım geç olsun güç olmasın

haletcim ben 10 yıldır bekliyorum canım
3 düşüğüm var bende pıhtılaşma sorunu var malesef ayrıca tiroit sorunum varmış yeni öğrendim böyle işte canım

Haletcim hepimiz aynı dertle ugraşıyoruz canım rabbim yardımız olsun cümlemize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah

tugce ve ebrar sagolun kızlar öyle yapim o zamn buzdalabına koyuyum

Amin canım amin hep öle dua ediyorum zaten Rabbim hayırlısın versin herkeze

canım benim senin işinde zormuş walla... et fiyatları da amlum... nerde öyle hergün et... biz ayda bir yersek şükrediyoruz walla.... benimki sadece bamya yemiyo... kötü bir anısı mı vardır nedir ağzına sürmüyo... bende çok severim bamyayı... şimdi de bol ya her pazara gittiğimizde bir soruyorum ama yok istemiyo....
misafirler iyi oldu cumartesi eşim de evde olcak... bana yardım eder biraz iyi olur öyle....

haletcim ben 10 yıldır bekliyorum canım
3 düşüğüm var bende pıhtılaşma sorunu var malesef ayrıca tiroit sorunum varmış yeni öğrendim böyle işte canım

Ah canımm biz daha 2 yıl oldu sabredemiyoruz senin 10 yıl olmus Allah yardımcın olsun dualarda unutmayalım birbirimizi bizi bizden baskası anlamaz

azranın yine sesi çıkmıyo
kuzuuuuu ne oldu senin pc gümledimi yoksa
senin enerjine dayanamamıştır kaydirigubbakcemile3

Haletcim hepimiz aynı dertle ugraşıyoruz canım rabbim yardımız olsun cümlemize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah

tugce ve ebrar sagolun kızlar öyle yapim o zamn buzdalabına koyuyum

Amin canım rabbim herseyin hayırlısını versin cemi cümlemize

haletcim benim de 2 senede 3 düşüğüm oldu canım... düşük daha zor ama... Allah sana göstermesin... kimseye göstermesin... bir gün varken ertesi gün gidiveriyor ve sen hiç birşey yapamıyorsun... ağlamaktan başka....

Amin canım kimsenin basına vermesin Allah yar ve yardımcın olsun..

zorki ne zor yaa
geçen kuşbaşı aldım 29 tl anamm millet et nasıl yiycek yav insaf biraz kötükedihüso
ay bende bayılırım bamyaya benimkide yemez asla
evet iyi olur canım yardım eder sana
Ah canımm biz daha 2 yıl oldu sabredemiyoruz senin 10 yıl olmus Allah yardımcın olsun dualarda unutmayalım birbirimizi bizi bizden baskası anlamaz

ah canım sorma işte kader napalım tevekkül etmekten başka bişey gelmiyo elimizden
zorda olsa bekliyoruz hergün bir umutla
hep dua ediyorum inanki yaşamayan bilemez enyakının bile anlamaz halini mafoldumben

Allah sevdiği kullarını büyük imtihanlardan geçirirmiş... geçirirmiş ki bakarmış kulum yine de bana şükrediyormu yoksa isyan mı ediyor diye... şükredenlerin günahlarını bu dünyada silermiş... cennette köşklerini hazır edermiş... Rabbim bizi de cennetine kabul etsin inşallah... eşim bana hep der ki... bizim bir yaşama sebebimiz var bu be sebep çocuk yapmak değil Allah'a kuluk etmek.... her ne olursa başımıza ne gelirse isyan etmeden kabullenip kulluğu bırakmamak...

Bizde böyle imtihan ediliyoruz demkki Rabbim kaldıramayacagımız yük vermezmiş halimize şükretmek lazım Allah saglık sıhhat versin de en önemlisi o

helal olsun eşine canım maşallah
benimkide aynı inanki çok kızıyo bana bırak diyo ama kadınlar daha hassas yaa bazen dayanamıyorum işte
aslında inanıyorumki biz rabbimin sevdiği kullarız .özeliz yani bunu bilsek yeter zaten
Bizde böyle imtihan ediliyoruz demkki Rabbim kaldıramayacagımız yük vermezmiş halimize şükretmek lazım Allah saglık sıhhat versin de en önemlisi o

amin canım tabiki öyle yaa
neler var ben geçtiğimiz sene ramazanda hep hastanelerdeydim kayınvaldem rahatsızdı 20 gün yoğunbakımda kaldı bizde kapıda bekledik neler gördüm varya inanki hayata bakış açımı değiştirdi orası .ALLAH kimseyi düşürmesin

Kızlar ben cıkıyorum kendinize dikkat edin gene görüşelim inş. sahura kadar biraz kurazn okuyayım sizlerede dua edicem Allah kabul etsin inş.

biz biraz daha hassa oluruz ebrarcım fıtratımızda annelik içgüdüleri var ondan... ben bir ara hamile kadın görsem ağlıyordum... senin eşinde senin kendini üzmene üzülüyordur mutlaka... onlar birde duygularını da dışa vuramıyorlar ya... biz ağlıyoruz bağırıyoruz konuşuyoruz onlar hep içlerine atıyor... zaman zaman benim eşimde kızıyor bana ama benden çok üzüldüğüne eminim....
kayınvaliden için de geçmiş olsun tatlım yaa... şimdi iyidir inşallah.... hasta falan mı oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…