ahhh canım benim ya... çok geçmiş olsun... evet tüp bebek baya maliyetli... ama ben sana bişey diyim mi... böyle hikayeleri çok duymuşsundur ama... bir arkadaşım ablasında ağır infertilite vardı.... birde rahim anomalisi de vardı.... tüp bebek yaptılar... çocuk doğdu doktorlar bun senin tek çocuğun bir daha da olmaz demişler... kız senesine kalmadan normal yolla hamile kaldı tekrar... Allah biliyordur onun zamanını... en azından size hiç olmaz dememişler... bakarsın siz işleri hale yola koyana kadar birden geliverir....
tugcalım negüzel yaa benimki çok yemek seçer kek ,börek hayatta yemez
eti ver hergün yer karadenizliler öyledir belki bilirsin
tavukla hiç arası yok zorla yer işim zor anlıyacağın
demek misafirler cumartesi gelicek olsun canım geç olsun güç olmasın
haletcim ben 10 yıldır bekliyorum canım
3 düşüğüm var bende pıhtılaşma sorunu var malesef ayrıca tiroit sorunum varmış yeni öğrendim böyle işte canım
Haletcim hepimiz aynı dertle ugraşıyoruz canım rabbim yardımız olsun cümlemize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah
tugce ve ebrar sagolun kızlar öyle yapim o zamn buzdalabına koyuyum
haletcim benim de 2 senede 3 düşüğüm oldu canım... düşük daha zor ama... Allah sana göstermesin... kimseye göstermesin... bir gün varken ertesi gün gidiveriyor ve sen hiç birşey yapamıyorsun... ağlamaktan başka....
zorki ne zor yaacanım benim senin işinde zormuş walla... et fiyatları da amlum... nerde öyle hergün et... biz ayda bir yersek şükrediyoruz walla.... benimki sadece bamya yemiyo... kötü bir anısı mı vardır nedir ağzına sürmüyo... bende çok severim bamyayı... şimdi de bol ya her pazara gittiğimizde bir soruyorum ama yok istemiyo....
misafirler iyi oldu cumartesi eşim de evde olcak... bana yardım eder biraz iyi olur öyle....
Ah canımm biz daha 2 yıl oldu sabredemiyoruz senin 10 yıl olmus Allah yardımcın olsun dualarda unutmayalım birbirimizi bizi bizden baskası anlamaz
zorki ne zor yaa
geçen kuşbaşı aldım 29 tl anamm millet et nasıl yiycek yav insaf biraz kötükedihüso
ay bende bayılırım bamyaya benimkide yemez asla
evet iyi olur canım yardım eder sana
ah canım sorma işte kader napalım tevekkül etmekten başka bişey gelmiyo elimizden
zorda olsa bekliyoruz hergün bir umutla
hep dua ediyorum inanki yaşamayan bilemez enyakının bile anlamaz halini mafoldumben
helal olsun eşine canım maşallahAllah sevdiği kullarını büyük imtihanlardan geçirirmiş... geçirirmiş ki bakarmış kulum yine de bana şükrediyormu yoksa isyan mı ediyor diye... şükredenlerin günahlarını bu dünyada silermiş... cennette köşklerini hazır edermiş... Rabbim bizi de cennetine kabul etsin inşallah... eşim bana hep der ki... bizim bir yaşama sebebimiz var bu be sebep çocuk yapmak değil Allah'a kuluk etmek.... her ne olursa başımıza ne gelirse isyan etmeden kabullenip kulluğu bırakmamak...
Bizde böyle imtihan ediliyoruz demkki Rabbim kaldıramayacagımız yük vermezmiş halimize şükretmek lazım Allah saglık sıhhat versin de en önemlisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?