Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

afiyet olsun ebrarcım...
saol tatlım opuyorumnanaktan
Kızlar ben cıkıyorum kendinize dikkat edin gene görüşelim inş. sahura kadar biraz kurazn okuyayım sizlerede dua edicem Allah kabul etsin inş.

canım ALLAH kabul etsin çok saol dualarda buluşalım inşallah
biz hep burdayız gel herzaman olurmu çok memnun oldum tanıştığıma opuyorumnanaktan

Kızlar ben cıkıyorum kendinize dikkat edin gene görüşelim inş. sahura kadar biraz kurazn okuyayım sizlerede dua edicem Allah kabul etsin inş.

allah kabul etsin canım... Allah razı olsun senden....gene gel inşallah... hayırlı sahurlar... hayırlı ramazanlar...

abla bişeyler yaptım artık ne kadar olduysa birazı kalın birazı ince oldu

yarısını kaldırdım o da yarına

kızlar ben cıkıyorum eşimi kaldırıyım sofrayı hazırladım yiyelim yatalım artık

hrkese iyi geceler hyırlı sahurlar kızlaropuyorumnanaktan

evet canım aynen öyle yaradılışda annelik içgüdüleri var ondanda erkekler kadar güçlü değiliz
ya eşim benden çok üzülüyo ama dediğin gibi belli etmiyo bazen diyoki birimiz güçlü olalımki dayanabilelim kaldıralım bu yükü
onada çok üzülüyorum hele arkadaşlarının kucağında çocukla filan gördümmü oanda benim ipler kopuyo içim paramparça oluyo mafoldumben
canım kayınvaldem rahmetli oldu geçen kadir gecesinde 20 gün bekledik onu hastane kapılarında ama sonuç acı oldu .zaten rahatsızdı diyaliz hastası,şeker ,tansiyon hepsi vardı .bu ramazn birazda onun için buruğuz eşimde öyle .babasız büyümüş eşim annesi çok önemliydi şimdi diyo tek dayanağım sensin mafoldumben

sana da iyi geceler tatlım hayırlı sahurlar...opuyorumnanaktan

abla başınız sagolsun

bende eşimin bi cocugu sevdiyinde öyle kötü oluyorum ki anlatamam yani

RABBİM İNŞALLAH daha cok bizleri bekletmez

cok özeniyorum evladını sevenleri görünce cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmafoldumben

aleynam saol canım
sorma yaa içim gidiyo ençok onun için istiyorum benim eşimde baba olsun diyorum
ben katlanmaya çalışıyorum ama ooo hep içine atıyo
bazen arkadaşlarıylqa görüşmek istemiyo
hayırlısı inşallah çok beklemeyiz

canım benim allah rahmet eylesin... nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah.... :sinifsinif: bizde geçen ramazan babannemi kaybettik... yaşlıydı çok ama dediin gibi bu ramazan içimiz buruk geçiyor... Yine de mübarek günlerde Hakk'ın rahmetine kavuştular....

canım saolasın
babaannenede allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
yaşlıda olsa evin büyüğü başka oluyo yaa .insan yokluklarını hissediyo
evet mübarek günlerde öldüler herkese nasip olmuyo malesef

bizim de arkadaşlarımızın çoğunun çocuğu var... benim eşimin de bir sevişi var onları... çocuklar da bayılıyorlar zaten ona... yolda bile bir çocuk görsün hemen irtibat kuruyor... inanılmaz bir iletişimi var çocuklarla... ben hayret ediyorum... bizim de bir olsa benimki baya anaç bir baba olacak heralde....

güm güm güm... bizim davullar başladı burda.... ya ben küçükken ramazan davulundan korkuyodum biliyomusunuz??? yorganın içine saklanıyodum davulcu geçerken... o zaman kış tabi... bana korkunç geliyodu yani ne bileym çocukluk işte....

ay inanki benimkide aynı çocuklar dostum diyolar kuzuma
allah baba olmalarını nasip etsin
bizimkiler bilmiyolarki bukadar bekliyen anne babaları var yoksa bekletmezlerdi

ay canım sendemi derin diye arkadaşımız var oda korkarmış
onunla tanışmadın oda süper bir insandır neti yok gelemiyo buara .
ya çocukken insan olmadık şeylerden korkuyo keşke yine çocuk olsaydıkda korksaydık (

hadi ozaman kaçalım canım
hayırlı sahurlar
RABBİM oruçlarımızı kabul etsin
yarın görüşmek üzere çok öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…