saol tatlım opuyorumnanaktanafiyet olsun ebrarcım...
Kızlar ben cıkıyorum kendinize dikkat edin gene görüşelim inş. sahura kadar biraz kurazn okuyayım sizlerede dua edicem Allah kabul etsin inş.
Kızlar ben cıkıyorum kendinize dikkat edin gene görüşelim inş. sahura kadar biraz kurazn okuyayım sizlerede dua edicem Allah kabul etsin inş.
biz biraz daha hassa oluruz ebrarcım fıtratımızda annelik içgüdüleri var ondan... ben bir ara hamile kadın görsem ağlıyordum... senin eşinde senin kendini üzmene üzülüyordur mutlaka... onlar birde duygularını da dışa vuramıyorlar ya... biz ağlıyoruz bağırıyoruz konuşuyoruz onlar hep içlerine atıyor... zaman zaman benim eşimde kızıyor bana ama benden çok üzüldüğüne eminim....
kayınvaliden için de geçmiş olsun tatlım yaa... şimdi iyidir inşallah.... hasta falan mı oldu....
abla bişeyler yaptım artık ne kadar olduysa birazı kalın birazı ince oldu
yarısını kaldırdım o da yarına
kızlar ben cıkıyorum eşimi kaldırıyım sofrayı hazırladım yiyelim yatalım artık
hrkese iyi geceler hyırlı sahurlar kızlaropuyorumnanaktan
evet canım aynen öyle yaradılışda annelik içgüdüleri var ondanda erkekler kadar güçlü değiliz
ya eşim benden çok üzülüyo ama dediğin gibi belli etmiyo bazen diyoki birimiz güçlü olalımki dayanabilelim kaldıralım bu yükü
onada çok üzülüyorum hele arkadaşlarının kucağında çocukla filan gördümmü oanda benim ipler kopuyo içim paramparça oluyo mafoldumben
canım kayınvaldem rahmetli oldu geçen kadir gecesinde 20 gün bekledik onu hastane kapılarında ama sonuç acı oldu .zaten rahatsızdı diyaliz hastası,şeker ,tansiyon hepsi vardı .bu ramazn birazda onun için buruğuz eşimde öyle .babasız büyümüş eşim annesi çok önemliydi şimdi diyo tek dayanağım sensin mafoldumben
evet canım aynen öyle yaradılışda annelik içgüdüleri var ondanda erkekler kadar güçlü değiliz
ya eşim benden çok üzülüyo ama dediğin gibi belli etmiyo bazen diyoki birimiz güçlü olalımki dayanabilelim kaldıralım bu yükü
onada çok üzülüyorum hele arkadaşlarının kucağında çocukla filan gördümmü oanda benim ipler kopuyo içim paramparça oluyo mafoldumben
canım kayınvaldem rahmetli oldu geçen kadir gecesinde 20 gün bekledik onu hastane kapılarında ama sonuç acı oldu .zaten rahatsızdı diyaliz hastası,şeker ,tansiyon hepsi vardı .bu ramazn birazda onun için buruğuz eşimde öyle .babasız büyümüş eşim annesi çok önemliydi şimdi diyo tek dayanağım sensin mafoldumben
canım benim allah rahmet eylesin... nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah.... :sinifsinif: bizde geçen ramazan babannemi kaybettik... yaşlıydı çok ama dediin gibi bu ramazan içimiz buruk geçiyor... Yine de mübarek günlerde Hakk'ın rahmetine kavuştular....
herkes gitti kaldık başbaşa bizde başlasakmı hazırlamaya sofraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?