Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
inşaallah babamız iyileşir. eşim çok üzülüyor, bende üzülüyorum ama eşimin üzgün halini görünce daha çok üzülüyorum.

kızlar kaçırmışım sizi yaa
neyse gece sahura kadar bol bol muhabbet ederiz
buarada ASİNİN duasını okudum ALLAH kabul etsin gönlünün muradını versin inşallah

selam kızlar
ben birazdan çıkıcam hepinize hayırlı iftarlarr,bu arada yelizcim yarın hayırlı haberlerle gel niş yumoşların büyümüştür,derdacım hoşçakal
eboşummm canııımmm hadi Allah'a emanet olunn

saol bitanem ben iyiyim sen nasılsın?
eve geldin heralde değilmi

çok şükür canım evdeyim biraz uzandım uyukluyordum, komşum geldi yemek getirmiş. birde köyde bahçeleri var oraya gitmişler bugün taze taze köy meyve-sebzesi getirmiş
yyy bitanedir komşum evi sevmiyorum bana kalsa hemen boşaltıp gideceğim de komşumun hatrına kalıyorum
sen nasılsın şekercim, görüşemedik bi türlü

ay negüzel yaa RAMAZANIN güzelliği işte paylaşımlar daha çok oluyo
afiyet olsun canım köy meyvesini sebzesini bulamıyoruz biz malesef
evet ya görüşemedik inan hiç halim olmuyo aptal gibiyim yaa ne olcak böyle bilmiyorum sempatiksalakcinni

bende öyleyim ya uykum var ama açlıktan uyuyamıyorum kafamçokkarıştı
çokta susadım ya mutfağa gidemiyorum bile dayanam içerim diye kaydirigubbakcemile3

burdayım ebrarımm
nasılısn bidenem
sususzummmm mafoldumben
çok susadım çokkk sadece ssu içicemm hiç bişi yemicemmm
belki bi de çorbaaa

offf sorma yemekte gözüm yok suuu
hatta bugün iş yaparken aht ettim orucumu mutfağın çeşmesini açıp ağzımı dayıycam kaydirigubbakcemile3
ayyy allahım affetsin bizi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…