oyyy tutişim yerim seni iyi etmişsin güle güle kirlet zaten uğramayınca dedim bu kesin izinli .davulculuk yapıyoz kuzum sende bi sahur katıl yav bizeselam kızlar,cumanız mübarek olsunn
zeynepcim,porticim salı günü hayırlı haberlerle gelirsiniz inş
eboş tutişin izinliydi dün ama mahvoldum madem oruç tutmutorum bari camları falan siliyim dedm dip köşe temizledim çok şükür bitti.. bu arada gecelri davulculuk yapıyorsunuz boncukla hee:)
tugcal ve haletrn sizler de hoşgeldiniz
aleyna dr git cnm ihmal etme,çok geçmiş olsun
samyelim cnm kırmızılar gelmiş,üzme kendini emi hayırlsıı olsun
günümmm sende hayırlı haberlerle gel kuzum,bebişini gör...
deriniiimm naber kuzu cee diyip çıkmışsın :)Allah'a emanet ol
gulsahcım gözünaydın hayırlı yolculuklarr sana da...
eee kzlarrr nabersiniz,yaa abla bu arada ben 100den başka okuyamadım tefriciye:kedi:
canım çok geçmiş olsuncanım akşam gelemedim bilgisayar başına.
telefon geldi kayınpederim rahatsızlanmış , hastaneye yatırmışlar. kalp yetmezliği var demiş doktorlar eşime destek olmaya çalışıyorum
sen nasılsın canım
derdam özledim kuzum seni biara işleri boşlada gel muhabbet edelimslm canlarım nasılsınız bakalım cumanız mübarek olsun dilerim dualarınzı kabul olsun gece neler kaymatmışsınz boncuğum bu akşam davulunu duyamadım yoksa sen çalamdınmı geçmişide okuyamadım o kaadr yoğunumki anlatamam bi fırsat bulup giremiyorum akşamlarıda misafir geliyo çay içmeye eşimin arkadaşları sonrada uyaya kalıyorum ama çok özledim si,zinle sohbet etmeyi hepininz seviyorum kızlar
offf offf çok kötü oldum okuyunca çok zor iyi bilirim çok yaşamışızdır kuzumslm kızlarrr nasılsınnzzz ya ben hıc ıyı degılımm cook moralım bozuk belkı hatırlarsınz 2 ay olmadı daha esımın abısını evlendrmıstık esı hamıleymıs hemen oluvermıs aslında onun hamıle olmasına sevındım ıkısını de sevıyrum Allah aratrmadan verdı onlara ama esım cok kotu oldu once bellı etmedı bana ama dun ıste tam yatacktık bı de baktım aglıyo o kdar kotu oldum kı anlatamam sana bı cocuk veremedım dıyo cok uzuldum sarıldık agladık beraber dayanamdım onun gozunden akan yasa ben de agladım onunla beraber kızlar ne yapmalıyım bılmıyrm onu hıc boyle gormedım bu durumla ılk karsılastıgımız zaman bıle bu kadar kotu olamamıstı ben o kadar guclu degılım onu cok ıyı tesellı edemıyrm ona hep dıyrm onemlı olan bızım sevgımız ve daha hersey kesın bellı degılkı dıyrm hıc bısey olmasa tup bebek sansımz var dıyrm Allahım yardım etsın bıze ne dıyım...
saol kuzum ağzına sağlıkSELAM KIZALR
turkuazcım sagol canım ilerlerse agrım giderim dr artık teşekkür ederim canım
nanelişeker gecmiş olsun baban rahatsızlanmış RABBİM şifa versin İNŞALLAH
boncugum selam canım nasılsın
ben okudum 20 tane duamı RABBİM kabul eder İNŞALLAH
canım ben alıntıyı yaptığımda yoktun şimdi konuşuyoruzbende çıkayım kızlar evi toparlayım götüreceklerimizi hazırlamam lazım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
ebroşum karşılaşamadık çok öptüm canımmmmm
slm kızlar hayırlı cumalar nasılsınız ?
hanı cvp vermıcektın ebrar naniknanikkıyamadın dımı kızlaraalkisalkisalkis
ebroşum duayı okudum allah kabul etsin canım
nıye baslamım kız ezanmı okunucak yoksakaydirigubbakcemile3
ınsallah alırsın cnm kı alıcaksın tabıkı cok yakısır sana hamıslık darısı basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?