Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım bende çok severim pizzayı ben fırından ekmeklik hamur alıp öyle yapıyorum yumuşak güzel oluyo yakınlarda fırın varsa al da dene tavsiye ederim hamuru tepsiye göre açıyosun elinle sonra salçalı su yapıp sürüyosun üstünede artık neler koyacaksan mis gibi oluyo

oyyy tutişim yerim seni iyi etmişsin güle güle kirlet zaten uğramayınca dedim bu kesin izinli .davulculuk yapıyoz kuzum sende bi sahur katıl yav bize
canım çok geçmiş olsun
rabbim şifa versin şimdi daha iyidir inşallah
bende aynıyım canım değişiklik yok
derdam özledim kuzum seni biara işleri boşlada gel muhabbet edelim
ya onlar çayını içsin sen bırak boşver muhabbete gel olurmu
offf offf çok kötü oldum okuyunca çok zor iyi bilirim çok yaşamışızdır kuzum
ALLAH yardımcımız olsun hepimizin yaşamayan bilemiyo .onlarda azcık dursalardı ne hemen pat diye çocuk yapmışlarki insan biraz düşünür kardeşini .bence biraz bekleselerdi keşke aman çokmu şey istiyorumki .herkes çok ince düşünceli olmaz .
ezgim valla teselli edemezsin çünkü seninde ona ihtiyacın var duyduğunda sende kötü olmuşsundur .ama enkısa zamanda sizede nasip olcak inşallah
saol kuzum ağzına sağlık
bende çıkayım kızlar evi toparlayım götüreceklerimizi hazırlamam lazım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
ebroşum karşılaşamadık çok öptüm canımmmmm
canım ben alıntıyı yaptığımda yoktun şimdi konuşuyoruz
slm kızlar hayırlı cumalar nasılsınız ?

asi nerelerdesin bu mesajımı okursan dua sana okunuyo haberin olsun
biara gel olurmu tatlım

neyse ben denım olmazsa esım dalga gecer o olur artık kızlar kaydirigubbakcemile3
ebrarım hıc sorma cnm ya oh mıs gıbı olurducokacimcoook
bersum buarada bende baktım resımlerıne sende cıtı pıtısın masallah allah mutlulugunuzu daım etsın esınle ve bebişinle ınsallah

Son düzenleme:
boncuğum ben biraz fazla çıtıpıtıyım bakalım inşallah bolca kilo alırım bu haftaya kadar hiç almadım ama bundan sonra alırsın diyolar inşallah alırım

kızlar ben kacıyorum baslım artık yemege dua edınde basarımbersum ıyı yolculuklar cnm kib
ebrarım sahurda bulusmak üzere cnm haydın hayırlı ıftarlar kızlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…