Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sanırım öyle ebusum lülülülülülü:dance:
haydın baybaya.s.

ah bersum nedımkı hayırlı olsun cnm o kazalr bı bıze ugramıyor ınsallah bıze de ugrar bız kaza olsun dıyede cok caba sarfedıyoruz ama kısmet

bu arada martta doğum yapan görümcem yine hamile yine kaza ile olmuş nasıl bakarım diyo herhalde aldıracak

ay inanmıyorum aldırmasın yaa
off ne tuhaf iş bee kimi ister olmaz kimide kazaya kurban gider aldırmaya kalkar
üzüldüm inanki tabiki onun tercihide yinede yapmasa keşke

Boncuk görüşürüz kuzum
bersum bende kaçsam kırılmazsın değilmi yemek yapıcam canım çok öpüyorum seni
salı günü yiğenimden güzel haberler getir bize .hadi çok öptümmm

ASİ için dua listemiz
EBRAR..............30bitti
DERİN................30BİTTİ
ALEYNA.............20bitti
AZRA..................20bitti
PORTİ.................20
ZORX..................20bitti
AYŞEN...............20
ASİ.....................20
BONCUK..............30bitti
BERSU................20BİTTİ
YELİZ...................20bitti
SEYDAM..............20
TUGCAL...............20bitti
MAVİ2505.............23bitti

LİSTEMIZ BITMISTIR CUMA AKSAMI INSALLAH DUASINI YAPICAZ

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun.... sıcaklar maalesef çok kötü... biz bile nasıl kötü oluyoruz... o adamcağızı kimbilir nasıl etkilemiştir....

İnşallah turkuazcım
Ben çok heyecanlıyım
kafayı yemek üzereyim hamile miyim değil miyim diye düşünmekten :))

canım inşallah hamilesindir....

ezgim Allah yar ve yardımcınız olsun.... allah'tan ümidinizi kesmedin... Rabbim okadar büyük ki nelere kadir.... eşin de içine ata ata bunaldı heralde....

bu arada martta doğum yapan görümcem yine hamile yine kaza ile olmuş nasıl bakarım diyo herhalde aldıracak

keske aldırmasa canım yaaa.... Allah rızkını verir inşallah... vebali var sonuçta aldırırsa katlanabilecekmi????

iyidir canım nolsun...??? ezanı bekliyorum... çok kötü oldum ben bugün... midem felaket yanıyor.... 2 gündür iyiydim ama bugün neden böyle oldu anlamadım...

doğru söylüyosun canım olabilir.... cnaım benim çıkmam lazım eşim geldi de... onla ilgileniyim acık... akşama davul çalmaya gelirim artık.... öpüyorum canım seni by by

doğru söylüyosun canım olabilir.... cnaım benim çıkmam lazım eşim geldi de... onla ilgileniyim acık... akşama davul çalmaya gelirim artık.... öpüyorum canım seni by by

Tamam canım sen bak işine aksama görüşürüz kısmetse Allaha emanet ola.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…