bu arada martta doğum yapan görümcem yine hamile yine kaza ile olmuş nasıl bakarım diyo herhalde aldıracak
canım akşam gelemedim bilgisayar başına.
telefon geldi kayınpederim rahatsızlanmış , hastaneye yatırmışlar. kalp yetmezliği var demiş doktorlar eşime destek olmaya çalışıyorum
sen nasılsın canım
İnşallah turkuazcım
Ben çok heyecanlıyım
kafayı yemek üzereyim hamile miyim değil miyim diye düşünmekten :))
slm kızlarrr nasılsınnzzz ya ben hıc ıyı degılımm cook moralım bozuk belkı hatırlarsınz 2 ay olmadı daha esımın abısını evlendrmıstık esı hamıleymıs hemen oluvermıs aslında onun hamıle olmasına sevındım ıkısını de sevıyrum Allah aratrmadan verdı onlara ama esım cok kotu oldu once bellı etmedı bana ama dun ıste tam yatacktık bı de baktım aglıyo o kdar kotu oldum kı anlatamam sana bı cocuk veremedım dıyo cok uzuldum sarıldık agladık beraber dayanamdım onun gozunden akan yasa ben de agladım onunla beraber kızlar ne yapmalıyım bılmıyrm onu hıc boyle gormedım bu durumla ılk karsılastıgımız zaman bıle bu kadar kotu olamamıstı ben o kadar guclu degılım onu cok ıyı tesellı edemıyrm ona hep dıyrm onemlı olan bızım sevgımız ve daha hersey kesın bellı degılkı dıyrm hıc bısey olmasa tup bebek sansımz var dıyrm Allahım yardım etsın bıze ne dıyım...
bu arada martta doğum yapan görümcem yine hamile yine kaza ile olmuş nasıl bakarım diyo herhalde aldıracak
selam halet ben burdayım... ancak uyandım da... yeni gelebiliyorum.... nasılsın canım????
doğru söylüyosun canım olabilir.... cnaım benim çıkmam lazım eşim geldi de... onla ilgileniyim acık... akşama davul çalmaya gelirim artık.... öpüyorum canım seni by by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?