selam kızzzzlar
slm fatoş,hoş geldin,sen yenisin galiba topicte
selam kızzzzlar
slm fatoş,hoş geldin,sen yenisin galiba topicte
senin adına sevindim cnm,ohh gezz bakalımmmKızlaaaarrropuyorumnanaktan Annemlerdeyim ben çok güzel geçiyor burda zaman. Sizleride çok özledim. Şimdi Kocişle Gezmeye çıkıcaz bi Esparka gideyimde alışveriş yapayım kaydirigubbakcemile3
bersuuyla tanışıyo olsaydım onla görüşürdük ne güzel. Neysem çok öptüm sizi çıkıyorum ben.
selam canım,hoşgeldinnnselam kızzzzlar
kardeloş naberrrrrslm fatoş,hoş geldin,sen yenisin galiba topicte
Selam Kızlar,nasılsınız?
senin adına sevindim cnm,ohh gezz bakalımmm
şimdi bersuu da geziyordur ne güzell...
selam canım,hoşgeldinnn
kardeloş naberrrrr
ben iyiyim canım sizler nasılsınızvereliniortak
ne demek canımaramızda olmak isteyen herkeze açığız.vereliniortakkızlaaar benide aranıza alır mısınız
iyi ettin buraya gelmekleevet bugün ilk geldim bu topiğe
sağol porticim,sen nasılsın canım,heyecanlısın demiş,ben tedavide değilim ama her ay mutlaka yaşıyoz o heyecanı hepimiz,tabi tedavide olunca daha bi başka oluyo.Selam Kızlar,nasılsınız?
iyilik canım,senden naber,hsg ye yer bulmuşun,kaça çekiliyo,fakülte hastaneleri çok ucuza ve gayette güzel çekiyolar bilgin olsun.senin adına sevindim cnm,ohh gezz bakalımmm
şimdi bersuu da geziyordur ne güzell...
selam canım,hoşgeldinnn
kardeloş naberrrrr
kızlar aranızda bu ay tüpe başlayan oldu mu
ne demek canımaramızda olmak isteyen herkeze açığız.vereliniortak
iyi ettin buraya gelmekle
sağol porticim,sen nasılsın canım,heyecanlısın demiş,ben tedavide değilim ama her ay mutlaka yaşıyoz o heyecanı hepimiz,tabi tedavide olunca daha bi başka oluyo.
iyilik canım,senden naber,hsg ye yer bulmuşun,kaça çekiliyo,fakülte hastaneleri çok ucuza ve gayette güzel çekiyolar bilgin olsun.
zeynep var canım,onu biliyosun zaten,azcık baktımda,zeynebin girdiği topictesin galiba sende,burda genelde iğneyle doğal deneyenler var şimdilik.
sende durumlar ne?
söylemeyi unutmuşum tüpe başladım bu ay bende pco ve haşimato var eşimde de oligoastenospermi var
güzel sonuç alırsın inş.yalnız ben haşimato ne bilmiyorum malesef.oligoastenospermi ve bunla ilgilide bilgim yok,biraz açıklar mısın canım?
güzel sonuç alırsın inş.yalnız ben haşimato ne bilmiyorum malesef.oligoastenospermi ve bunla ilgilide bilgim yok,biraz açıklar mısın canım?
iyi dileklerin için de çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
rabbim bebek isteyen herkeze,hepimize nasib etsin,şı mübarek günler hürmetine dualarımızı kabul etsin.aminnnnn.
eeeeeeeee kızlar sizde durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?