Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızzz bende eskişehir deyim,,, oohh espark serindir şimdi....

bende 3.5 yıllık evliyim birde düşüğüm var kendiliğinden olmuştu ama rabbim aldı

Evet kardelencim tedavi girince işin içine insan daha çok umutlanıyor ama şuan itibariyle benim heyecanım da umudum da gitti.Belime ve sol kasığıma ağrı girmeye başladı.Regl olacakmışım gibi hissediyorum hep.
Aylardır beni hiç yanıltmadı bu ağrılar, hep aynı şey,moralim bozuldu yine hüsranla sonuçlanacak,hayalllerimin sonu...
Çok üzgünüm inanın,Allahtan umut kesilmez diyeceksiniz belki ama şuana kadar umutlarım hep boşa çıktı,bu da öyle olacağının işareti.
Çok şey mi istiyoruz biz?
Sadece anne olmak istiyoruz. :Saruboceq:
Tabiki sağlıklısını,hayırlısını istiyoruz.
Off off bi anda bunalım oldum özür dilerim
:çok üzgünüm: :gitme:

saraçoğlunun soğan ve incir kürlerini denedin mi hiç

canım sende tedavidesin galiba rabbim herşeyin hayırlısını versin
bu belirtilerin adet değil de bebiş olsun inşşşşşş:Saruboceq:

saraçoğlunun soğan ve incir kürlerini denedin mi hiç

soğan kürünü bi ay denemiştim,ama inciri denemedim,başladımda,üç gündse kilo alınca bıraktım,şimdilik bişey yapmıyorum,geçen ay tedavideydim zaten,bu ay regl olunca gıda takviyesine başlıcam,arı sütü bal polen kullanmıştım gerçi bu ayda.hayırlısı artık,rabbimden ümit kesilmez.
porticim,bazen hamilelikte adet ağrısı gibi oluyomuş,gelmeyen adetten ümidini kesme,dur bakalım,olmadan üzülme hemen.:teselli:

endişeli ve heyecanlıyım biraz da korkuyorum yine olmadı gibi gelemye başladı gün yaklaştıkça

turkuaz,asi siz nasılsınız kızlar?
çok şükür cnm,sen şimdiden karamsarlığak yapma ,kırmızı gelmeyince umut kesilmez:)

araştırıcam zaten daha eylül de olacka nasılsa ondna önce olacağını sanmıyorum
söylemeyi unutmuşum tüpe başladım bu ay bende pco ve haşimato var eşimde de oligoastenospermi var
inş hayırlısıyla güzel hbrlerini alırız canım seninde

cnm bnm daha bişe belli değil ki üzme kendini

buarada kk çok yavaş oyüzden geçmişten alıntı yapamıycam
TUTİŞİM neresi kız yoksa işcanmı ?eğer oraysa bu konuyu konuşalım derim :))
FATOŞ38hoşgeldin aramıza inşAllah tedavinden hayırlı sonuç alırsın tatlım .
PORTİM niye moralini bozuyosun yaa dur hemen yok pes etmek hamişlik belirtisi belki tatlım .herşey güzel olcak inşallah
KARDELOŞ sen nasısun datlum niye gelmedin gece ?
SAMYELİM sen nasılsın canım ?moralin daha iyi inşallah
ALEYNAM altta görüyorum sende geçmiştsin galiba nasılsın kuzum bazlama nasıl olmuştu beğendimi kocişin

aleykümselam abla biz iyiyiz sen nasılsın

bütün gün eşimle uyumuş sabah bi kalktım baktım buraya sonra tekrar uyumuşum şimdi kalktım bugünde böyle gectii

kardeloşşşşş bence hamile haaaaaaa günü gecmedimi abla listede yoktu baktım ama

İNŞALLAH öyledir içimde bi his var hamile diye

beyendi abla yedik bazlamayı ama agır oluyo gece gece

ZEYNEBİM hadi hayırlısı yaa inan bende çok heyecanlıyım inşllah pozitifi göreceksin canım .dualarımız seninle tatlım

aleynam saol kuzum bende iyiyim bende çok geç kalktım utanıyorum artık yav bukadarda uyunmazki
bugün arkadaşlar aradı peş peşe diyolarki sen uyuyomusun anam dedim ben yanlız tekim sizin gibi çoluklu çocuklu değilimki kalkıyım .yinede utanıyo insan
demek beğendi eşin iyi negüzel yaa
buarada ben iki sefer dedim kardeloş hamile diye kimse destek olmadı inşallah öyledi kuzum yaa

abla böyle haberler alınca insanın içinde umut oluyo tedavi için yani ben mutlu oluyorum pozitif sonuç alınca bi arkadaşınn hele tek ebbiriyodan sonra

haklısın canım yaa tek le işimiz biraz zor ama nasipse onunlada olur kuzum
eğer olmuycaksa 5 tanede koyulsa tutmaz

ne utancan kız ne yapalım ben bide dediyin gibi işmi varki yapalım uyuycaz tabi

sadece uyuyunca agzımın tadı deyişiyo okadar ,,

ben arkandayım banada öyle geliyo hamiş o bak gör

kardelennnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz duyuyonmu bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…