Kızlaaaarrropuyorumnanaktan Annemlerdeyim ben çok güzel geçiyor burda zaman. Sizleride çok özledim. Şimdi Kocişle Gezmeye çıkıcaz bi Esparka gideyimde alışveriş yapayım kaydirigubbakcemile3
bersuuyla tanışıyo olsaydım onla görüşürdük ne güzel. Neysem çok öptüm sizi çıkıyorum ben.
bizde durum belli,üç seneye yekındır bebk için uğraşıyoz ama olmuyo,olmuyo,zamanı gelmedi demekki,sebebei şudur denilecek bi durum yok bizde,yumurtlamada tembellik,yada eksiklik diyelim ama hiç oluşmuyo değil,galiba kalitesiz.mafoldumben
bizde durum belli,üç seneye yekındır bebk için uğraşıyoz ama olmuyo,olmuyo,zamanı gelmedi demekki,sebebei şudur denilecek bi durum yok bizde,yumurtlamada tembellik,yada eksiklik diyelim ama hiç oluşmuyo değil,galiba kalitesiz.mafoldumben
Evet kardelencim tedavi girince işin içine insan daha çok umutlanıyor ama şuan itibariyle benim heyecanım da umudum da gitti.Belime ve sol kasığıma ağrı girmeye başladı.Regl olacakmışım gibi hissediyorum hep.
Aylardır beni hiç yanıltmadı bu ağrılar, hep aynı şey,moralim bozuldu yine hüsranla sonuçlanacak,hayalllerimin sonu...
Çok üzgünüm inanın,Allahtan umut kesilmez diyeceksiniz belki ama şuana kadar umutlarım hep boşa çıktı,bu da öyle olacağının işareti.
Çok şey mi istiyoruz biz?
Sadece anne olmak istiyoruz. :Saruboceq:
Tabiki sağlıklısını,hayırlısını istiyoruz.
Off off bi anda bunalım oldum özür dilerim :çok üzgünüm: :gitme:
saraçoğlunun soğan ve incir kürlerini denedin mi hiç
kızlar ben biraz çıkıyorum,sonra görüşürüz.
çok şükür cnm,sen şimdiden karamsarlığak yapma ,kırmızı gelmeyince umut kesilmez:)endişeli ve heyecanlıyım biraz da korkuyorum yine olmadı gibi gelemye başladı gün yaklaştıkça
turkuaz,asi siz nasılsınız kızlar?
araştırıcam zaten daha eylül de olacka nasılsa ondna önce olacağını sanmıyorumne demek canımaramızda olmak isteyen herkeze açığız.vereliniortak
iyi ettin buraya gelmekle
sağol porticim,sen nasılsın canım,heyecanlısın demiş,ben tedavide değilim ama her ay mutlaka yaşıyoz o heyecanı hepimiz,tabi tedavide olunca daha bi başka oluyo.
iyilik canım,senden naber,hsg ye yer bulmuşun,kaça çekiliyo,fakülte hastaneleri çok ucuza ve gayette güzel çekiyolar bilgin olsun.
zeynep var canım,onu biliyosun zaten,azcık baktımda,zeynebin girdiği topictesin galiba sende,burda genelde iğneyle doğal deneyenler var şimdilik.
sende durumlar ne?
inş hayırlısıyla güzel hbrlerini alırız canım senindesöylemeyi unutmuşum tüpe başladım bu ay bende pco ve haşimato var eşimde de oligoastenospermi var
Evet kardelencim tedavi girince işin içine insan daha çok umutlanıyor ama şuan itibariyle benim heyecanım da umudum da gitti.Belime ve sol kasığıma ağrı girmeye başladı.Regl olacakmışım gibi hissediyorum hep.
Aylardır beni hiç yanıltmadı bu ağrılar, hep aynı şey,moralim bozuldu yine hüsranla sonuçlanacak,hayalllerimin sonu...
Çok üzgünüm inanın,Allahtan umut kesilmez diyeceksiniz belki ama şuana kadar umutlarım hep boşa çıktı,bu da öyle olacağının işareti.
Çok şey mi istiyoruz biz?
Sadece anne olmak istiyoruz. :Saruboceq:
Tabiki sağlıklısını,hayırlısını istiyoruz.
Off off bi anda bunalım oldum özür dilerim :çok üzgünüm: :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?