Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben yazıyom bişe yok ama alıntı yapma abla o zamn yavaşlıyooooooooo

akşama ne yapıyon kızzzzzzzzz bende düşünüyom ne yapim diye

mrb kızlar nasılsınız. akşam doktora gittik. 1 saat bekledik sonra doktor bişey deeden çekti gitti, meğersem doğuma gitmiş. bizde salı akşamına randevu aldık ama burda yeni bi hastane açıldı, orda tanser diye bi doktor var.onu çok övdüler, bir de ona çıkayım diyorum. ne kaybederim. cumaya randevu aldım. işten 2 saat izin alırım napayım?

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER.................................................................................27 AGUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.....................................................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ.......................................................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM..........................................................................6 EYLÜL
TURKUAZ.......................................................................................9 EYLÜL
PELİN67........................................................................................11 EYLÜL
SAMYELİ 26...................................................................................12 EYLÜL
TUGCAL........................................................................................30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

KIZLAR YENI TARIHLERINI BILDIRMEYENLERE CEZA KESILICEK.......:)

Son düzenleme:
samyelim hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun maşallah kız sana bırakmıyosun ucunu .eniyisi aslında inşallah yeni doktor iyi gelir tatlım

aleynam valla dünden yemeğim var bitek bulgur pilavı yapıcam canım istedi .

ay YELİZİMDE gidecekti doktora inşallah büyümüştür yumoşları .
ALLAHIM sen güldür arkadaşımızın yüzünü

valla benim alıntı yapsamda yapmasamda çok yavaş deli oldum
zaten çıkıcam pazarım var bugün .
sonra görüşürüz kızlar çok öptüm
buarada ASİ duan buakşam haberin olsun yanlız ben iftardan hemen sonra yapıcam çünkü arkadaşa gidicez ve geç geliriz bugünde kalsın istemiyorum .artık gelenler amin derler .

canım benide yaz 12 eylül

ablammm işcan değişl üsküdar'da mihrimar tıp merkezi diye bi yer
sen neresi iyi dersen gidelim beraber orayabu arada sen hsg nerde çektirmştin?
kardeloş inş hamiştir kızlar Allah söyletiyor belki..
kk çok yavaş bende de yaaa

sağol ebrarım
canım beni ağustos ayına yazsana temmuzda kaldım hala sositososito
inşaallah salı gününede hamiş yazıcaksın:sm_cool:

selam kızlar napıyosunuz
TUTİŞİM mihrimah sultanımı diyosun kuzum orasıysa çok iyi biyer .ben sonomed de çektirdim rahim filmini andolu yakasının eniyi görüntüleme merkezlerinden biriymiş medipoldeki doktorum tavsiye etmişti
inşallah seninde hiç sorun çıkmaz kuzum .valla beni oralar paklamaz galiba benim tüp bebek merkezine gitmem gerekcek mafoldumben sen bi başla bakalım inşallah iyi olur bitanem senin için

ASİ için dua listemiz
EBRAR..............30bitti
DERİN................30BİTTİ
ALEYNA.............20bitti
AZRA..................20bitti
PORTİ.................20bitti
ZORX..................20bitti
AYŞEN...............20bitti
ASİ.....................20bitti
BONCUK..............30bitti
BERSU................20BİTTİ
YELİZ...................20bitti
SEYDAM..............20bitti
TUGCAL...............20bitti
MAVİ2505.............23bitti

LİSTEMIZ BITMISTIR CUMArtesi AKSAMI INSALLAH DUASINI YAPICAZ

Son düzenleme:
kardeloşşşşş bence hamile haaaaaaa günü gecmedimi abla listede yoktu baktım ama

İNŞALLAH öyledir içimde bi his var hamile diye

beyendi abla yedik bazlamayı ama agır oluyo gece gece

kızlar,oruçlu ağızlarınızla söylediğiniz kabul olur inş.keşke olsam,o kadar ihtiyacım var ki ama benim uykum yorgunluktan oluyo,o yüzden diyosanız,çünkü ben sabah kalkıp mukabeleye gidiyorum,sonrada evde okuyorum ve baya okuyorum,o yüzdende gözlerim çok yoruluyo,bence ondan ama inş.sizin dediğiniz sebeptendir
bu arada gece sahurda siz kalkmışdınız benim geldiğimde,yazmadım bvende,şimdide gene ,siz gitmişiniz,ben gelmişim,rastlaşamadık bi türlü.

rabbim,burdaki herkeze ve bana vede tümmmm isteyenlere en kısa zamnda nasib etsin evlatlarımızı,iftara yakın olan şu saatte yaptığımız dualarımızı kabul olanlardan eylesin aminnnnn.

As slm ebrarcım ama gitmişsin
zeyenep cim inşallah canım hamilesinidir ramazan ayında güzel bi haber alırız balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…