ben yazıyom bişe yok ama alıntı yapma abla o zamn yavaşlıyooooooooo
akşama ne yapıyon kızzzzzzzzz bende düşünüyom ne yapim diye
HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
TEMMUZ AYI LıSTEMıZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER.................................................................................27 AGUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.....................................................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ.......................................................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM..........................................................................6 EYLÜL
TURKUAZ.......................................................................................9 EYLÜL
PELİN67........................................................................................11 EYLÜL
TUGCAL........................................................................................30 EYLÜL
HAMıŞLERıMıZ
MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
KIZLAR YENI TARIHLERINI BILDIRMEYENLERE CEZA KESILICEK.......:)
kardeloşşşşş bence hamile haaaaaaa günü gecmedimi abla listede yoktu baktım ama
İNŞALLAH öyledir içimde bi his var hamile diye
beyendi abla yedik bazlamayı ama agır oluyo gece gece
aleynam saol kuzum bende iyiyim bende çok geç kalktım utanıyorum artık yav bukadarda uyunmazki
bugün arkadaşlar aradı peş peşe diyolarki sen uyuyomusun anam dedim ben yanlız tekim sizin gibi çoluklu çocuklu değilimki kalkıyım .yinede utanıyo insan
demek beğendi eşin iyi negüzel yaa
buarada ben iki sefer dedim kardeloş hamile diye kimse destek olmadı inşallah öyledi kuzum yaa
ne utancan kız ne yapalım ben bide dediyin gibi işmi varki yapalım uyuycaz tabi
sadece uyuyunca agzımın tadı deyişiyo okadar ,,
ben arkandayım banada öyle geliyo hamiş o bak gör
kardelennnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz duyuyonmu bizi
ablammm işcan değişl üsküdar'da mihrimar tıp merkezi diye bi yer
sen neresi iyi dersen gidelim beraber orayabu arada sen hsg nerde çektirmştin?
kardeloş inş hamiştir kızlar Allah söyletiyor belki..
kk çok yavaş bende de yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?