Allah seni iyi etsin emi,nerden buluyon bu lafları,ne ara düşünüyon,hayalini bile kurmuş yavvvv,inş.gerçekleşir,mesela yıllarca çocukları olmadı,bi olmayı topunun birden dördüz oldu diye haber olabiliriz belki.kaydirigubbakcemile3ne olurdu şimdi bu topikteki herkess hamile olsaydıı demii kuzumm düşünsene ne kadar güzel olurdu aynı zamanlardada ayı hastanelerde dogum yaparmışıkk reha muhtar bilemm tekrar dönerdi habercilige bizi haber yapardı evet sevgili seyircilerr inanlcak gibi deyilll buda oldu bi topikk dolusu kadınn bebişlerine kavuştuu inanılcak gibi deyilll reha mikrofonu uzatır bizee acı varmıydı acı derr bende amann reha beyy olmammmıı acııı ne hayıttlarr içildi bu topikte ne ada çayı yagları atıldıı kuyulara ne polanlerr ne arı sütleri ne keçi boynuzlarıı yendii olmazmııı acııı rehaa beyyy hele bi gelsinlerr dünyayada göstercez biz onlara acıyı popolarını ısıra ısıra sayın reha muhtar acının ortasından canlı yayınn yapıyorsunuzz... bizim kızlar toplandık toplandk birden hepimiz hamişş kaldıkk derdikkk gııı bacımmm kulaklarıma inanamıyorum sayın seyircilerr olmazz dedilerrr ama yılmadılar savaştılarr ve neticee işte azminn zaferii bu topikteki bütün kadınlarr hamilee vayy anasını sevgili seyircilerrr iyi akşamlar türkiye her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan..........
temmuz ayı hala duruyo ya
TEMMUZ AYI GITTI
kız bunlar çok komik,nerden buluyonda koyuyon,gerçi baştakilerde komikti,şekerdi,eşek falan,başa geri dönüp kopyalkayamadım.
benimde çokkkk ağrıyo.hoşgeldin aleynacımm nasılsınn benimde çok agrıyo başımm kuzummm ilaç içeem birazdan yatmadan
hoşbulduk canım,kaderdaşımmafoldumbenbenimde böyle aglamaktan tutuyoo bide migren var bende öldürüyo tutuncaaa karrdelen gelmişşş hoş gelmişşş
hoşbulduk canım,nasılsın?ya ben size ne mazeret uydurdumda,bi haftadır bi tuğçalda çay içmişiniz,gelin ulşeyyyyn,kek börek feda olsun,çayada 25 şeker benden azraya.ana kim geldi bi bakın hele
hoşgeldin kuzuuuuu
becerdin kuzu sende bu kıllı hatunu koymuşsun kaydirigubbakcemile3
Allah seni iyi etsin emi,nerden buluyon bu lafları,ne ara düşünüyon,hayalini bile kurmuş yavvvv,inş.gerçekleşir,mesela yıllarca çocukları olmadı,bi olmayı topunun birden dördüz oldu diye haber olabiliriz belki.kaydirigubbakcemile3
kız bunlar çok komik,nerden buluyonda koyuyon,gerçi baştakilerde komikti,şekerdi,eşek falan,başa geri dönüp kopyalkayamadım.
benimde çokkkk ağrıyo.
hoşbulduk canım,kaderdaşımmafoldumben
hoşbulduk canım,nasılsın?ya ben size ne mazeret uydurdumda,bi haftadır bi tuğçalda çay içmişiniz,gelin ulşeyyyyn,kek börek feda olsun,çayada 25 şeker benden azraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?