Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Allah seni iyi etsin emi,nerden buluyon bu lafları,ne ara düşünüyon,hayalini bile kurmuş yavvvv,inş.gerçekleşir,mesela yıllarca çocukları olmadı,bi olmayı topunun birden dördüz oldu diye haber olabiliriz belki.kaydirigubbakcemile3
temmuz ayı hala duruyo ya

TEMMUZ AYI GITTI

kız bunlar çok komik,nerden buluyonda koyuyon,gerçi baştakilerde komikti,şekerdi,eşek falan,başa geri dönüp kopyalkayamadım.
hoşgeldin aleynacımm nasılsınn benimde çok agrıyo başımm kuzummm ilaç içeem birazdan yatmadan
benimde çokkkk ağrıyo.
benimde böyle aglamaktan tutuyoo bide migren var bende öldürüyo tutuncaaa karrdelen gelmişşş hoş gelmişşş
hoşbulduk canım,kaderdaşımmafoldumben
ana kim geldi bi bakın hele
hoşgeldin kuzuuuuu
hoşbulduk canım,nasılsın?ya ben size ne mazeret uydurdumda,bi haftadır bi tuğçalda çay içmişiniz,gelin ulşeyyyyn,kek börek feda olsun,çayada 25 şeker benden azraya.

valla süper olurduu 4 düzzz bi taşla 4 kuşş hahaha saol canım allah razı olsunn kızz kuzuuu bakk 25 şeker diyooo ben uçarımm 25 şekereee arttıran yoksaaa şekeri kardelene gidiyoruzzz kusura bakmayın kızlarr hem kekin yanında börekte veriyoo daha ne olsunnn demiiiii hazırlını yapp kuzumm yarın akşam kardelendeyiz bu gece çok doydukk iskenderi falan yedikte afedersinn kardeşummm hahahaha

şu traş olan bebeği görünce küçüklüğüm geldi aklıma
bende kardeşimi traş etmişim yaa yazık kuzunun dudağında hala izi var
ben tam bir afacanmışım benim miniş olursa fena olucak babasıda yaramazmış çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…