Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben evde yalancı iskender yapıyorum arda,bayada beğeniyolar yedirdiklerim,daha samsunda güzel iskender yapan yer keşfedemedim,ama mersinde bi tane vardı,çok süperdi.
ebroşum,birazcık kalın açıyom ama içli köfte feda olsun sana.sıkmada yaparım,varsa başka isteği olan onuda yaparım,nasılsa oruç tutmicam yarına,herşeyi hallederim.cokacimcoook

Kardelen hoşgeldin canım

kızlar birazdan geliyorummmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk canım,sağol.
anam anamm içlii köftedemiii biliyoo bu hatunnnn alllahhhhh hiççç kaçışınn yokkk kardeşummmmm yarınn kesinn sendeyikkkkk
tamam kız,sen gel,ben sana güzel bi içli köfte yapim,hatta geçmişte şurdan tarigfini bilem verdiydim.kaydirigubbakcemile3
hoşgeldın kardelenım nasılsın tatlım
ebrarım sen benım nerde oldugumu unutuyon kız davul calıyo bılem burda
hoşbulduk canım,aslında pek iyi değilim ya,napalım,buda bizim kaderimiz,kimi kime şikayet edelim.
kız essahtan davul çalıyo mu şimdi?
yaa azram o daha neler biliyo bi anlatsam sen onun evinin kapısında kalırsın sırnaşık şey
heee,sen gele gele öldün ya zaten.aklinialirimsmile

heyyyyyy geliyom ozaman süpersin
ben bide mumbar dolması istesem çokmu olurki bayanssulusmile

canım,onu ne yaptım,nede yedim,o daha çok hatay a aitmiş sanırsam,ama yeseydim ve beğenseydim kesinnnn yapardım,malum iştah iyi olunca canımın çektiğini yapıyom.cokacimcoook

asi hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasıl oldun sancın varmı ?

h.b cnım iyiyim şimdi biraz daha ama akşam üstündeki kadar yok şimdi allaha şükür..ama gelmiyor hala yaaaa sadece lekelenmem oldu ama bişey gelmiyor korkmaya başladım yarın gelir inşallah gelmezse doktora giderim

TANCREDİ için dua listemiz
EBRAR....................30
PORTİ......................30
AYŞEN....................30
BONCUK..................30
ZORX........................30
MAVİŞ......................20
YELİZ.......................30
ALEYNA...................20
SEYDAM..................20

ebrarım ben pızzayı gecn aksam yaptım dısarda satılanlar halt yemıs yanında becerdım yanızemuszemus

vaaayyy,o derece yani,ver tarifini bizde yapalım,benimde canım çektiydi zaten.
boncuk senin gözlerin mavi mi,güzel hatunsun hayerimseniben gördüm seni ben,bu kesin boncuk dedim.bayanssulusmile

sen daha söktürücüden beri olmadın mı asicim,yoksa bu tekrardan mı oldu?

kız kardoşşş önce sana böyle kardoş falan diye hitap ediyom ya kızmıyon kırılmıyon demii ak alınıyorsan falan söylee bilim söylemem bidaha oke canım.... şimdii ben bunlara ek larak yani içli köftey falan yanında bide mantıı alayımm bumbarı kuzumm yisinnn ben mantıı ilave edem menüme

boncuk bende şu takvimlerden koymaya çalıştım ama şu adresin nerden neresini alıcamı bilemedim,denedim denedim olmadı,var mı bilgin?

boncuğum gerçektenmi nasıl yaptın kız biara tarif patlatıver

asicim iyi canım sevindim geçmesine dur daha ilk gün yarın sökülür heralde

kardelen hanım kesin yapardın ama çok zahmetli yaa tadı güzelde
buarada yarın ümraniye belediyesi iftar veriyo alemdağ caddesini trafiğe kapadılar hep masa kurulcakmış süper olcak diyolar ee bende davetliyim gidem diyorum

olur canım,istediğin mantı olsun.
yok kız,ben sizin samimiyetinize inanıyorum,niye kızim,hem zaten gerçek adsım değil,rumuz ya.

valla mantıyada hayır deme kuzu yani hepsini sana bırakacağımı sanma
buarada sen nereliydin kuzu ya merak ettim gerçi söyledin belkide ben unuttum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…