valla süper olurduu 4 düzzz bi taşla 4 kuşş hahaha saol canım allah razı olsunn kızz kuzuuu bakk 25 şeker diyooo ben uçarımm 25 şekereee arttıran yoksaaa şekeri kardelene gidiyoruzzz kusura bakmayın kızlarr hem kekin yanında börekte veriyoo daha ne olsunnn demiiiii hazırlını yapp kuzumm yarın akşam kardelendeyiz bu gece çok doydukk iskenderi falan yedikte afedersinn kardeşummm hahahaha
hoşbulduk canım,sağol.Kardelen hoşgeldin canım
kızlar birazdan geliyorummmmmmmmmmmmmmmmm
tamam kız,sen gel,ben sana güzel bi içli köfte yapim,hatta geçmişte şurdan tarigfini bilem verdiydim.kaydirigubbakcemile3anam anamm içlii köftedemiii biliyoo bu hatunnnn alllahhhhh hiççç kaçışınn yokkk kardeşummmmm yarınn kesinn sendeyikkkkk
hoşbulduk canım,aslında pek iyi değilim ya,napalım,buda bizim kaderimiz,kimi kime şikayet edelim.hoşgeldın kardelenım nasılsın tatlım
ebrarım sen benım nerde oldugumu unutuyon kız davul calıyo bılem burda
heee,sen gele gele öldün ya zaten.aklinialirimsmileyaa azram o daha neler biliyo bi anlatsam sen onun evinin kapısında kalırsın sırnaşık şey
heyyyyyy geliyom ozaman süpersin
ben bide mumbar dolması istesem çokmu olurki bayanssulusmile
asi hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasıl oldun sancın varmı ?
ebrarım ben pızzayı gecn aksam yaptım dısarda satılanlar halt yemıs yanında becerdım yanızemuszemus
h.b cnım iyiyim şimdi biraz daha ama akşam üstündeki kadar yok şimdi allaha şükür..ama gelmiyor hala yaaaa sadece lekelenmem oldu ama bişey gelmiyor korkmaya başladım yarın gelir inşallah gelmezse doktora giderim
sen daha söktürücüden beri olmadın mı asicim,yoksa bu tekrardan mı oldu?
kız kardoşşş önce sana böyle kardoş falan diye hitap ediyom ya kızmıyon kırılmıyon demii ak alınıyorsan falan söylee bilim söylemem bidaha oke canım.... şimdii ben bunlara ek larak yani içli köftey falan yanında bide mantıı alayımm bumbarı kuzumm yisinnn ben mantıı ilave edem menüme
kız kardoşşş önce sana böyle kardoş falan diye hitap ediyom ya kızmıyon kırılmıyon demii ak alınıyorsan falan söylee bilim söylemem bidaha oke canım.... şimdii ben bunlara ek larak yani içli köftey falan yanında bide mantıı alayımm bumbarı kuzumm yisinnn ben mantıı ilave edem menüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?