Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar tarıf patlatmımıda dırek sıtenın ısmını verım sıze olmazmı
kardelenım nerde gördün tatlım kız benı gözler mavı degıl tatlım keske olsaydı buarada ben takvım olayını bılmıyorm onu ebrar hatun bılır cnm

ya benim caddem yaaa,az mı turlamışlığım var orda,anıları canlandırdın kız,keşke bende gelebilseydim iftara.
hatta bi gece kaybolduk biz kuzenle o caddede,merkeze diye,öte dudullu tarafına doğru baya bi yürümüştük,yerimizide bilip tarif edemedik,en son bi pastaneye gidip,adres tarif ettirdikte,nereydi yaaa,işte tiyatrodan falan bayaaa ötelere gitmişiz kış günü gece sekiz buçukta,ne işimiz vardıyı sorarsan,ehliyet için sağlık raporu çıkarttırıyoduk ve anlaşmalı kuruluş oralarda bi yerlerde,bizde yönümüzü şaşırmışıdık ama ben daha çokkk toydum o vakit istanbulda.kaydirigubbakcemile3

buarada kardeloş dediğin boncuk değildir eğer facede gördüysen
başka biri ooo

hayır yaaa,bütün bilgiler tutuyodu,kesin boncuktu,ama gözler tam mavi olarak görmedim,öyle sandım.
başka biri daha mı var boncuk tarafında ve boncukun koca taraflı,o kadarda tutmaz yaaa

meraba ebrarcım ben listede yokum dimi mafoldumben en son tembuzun 11 de adet oldum bugün 5 gün geçti ilk defa normalde hep 11 de olurdum 31 gün sürüyo dua edin hakkımda hayırlısı olsun cnm daha dua etmiyonuzmu bana vermiyon daha ayetel kürsü alsanaalsanasmile

boncuğum öyle yap sen nerden bulduysan tarifini kuzum onun adını ver

kardeloş valla gelsen negüzel olurdu .ayy ümraniyeyi seviyorum ben yaa bayanssulusmile
buarada raporu atlastamı çıkarmıştın yoksa sen

gelmiyon ama kuzu yaaa,görüyom seni başka topiclerde,arada bizede selam çaksana.kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım ay hadi hayırlısı yaa geçikirmiydiki adetin
inşallah bebiş var bitanem
dua okuyoruzda sanada zahmet vermek istemedim canım ondan söylemedim .çok saol düşünceli arkadaşım
listeye yazalım seni inşallah hamiş olursun oraya terfi edersin

ceeeeee eeeeeeeeeee ben geldimm
5 dakikalığına kaptımm kociştenn ama ben ne zmn önüme çeksem net in ışığı yeeşil oluyoooo

kaç tane dua okuyacağım ebrarımm tancredi yee

herkes iiiyidir inşallahh ben aklıma gelenleri yazayım malumm 5 dakikam var net yavaş
billgisayar yavaşş benim gibi çevik birine yapılırmı bu uleyynnnn

kızlar niye açılmıyo syafa?
kubicim kusura bakma,birazda canım sıkkın,görmemişim günün geçtiğini,inş.hayırlısıyla hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…