Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canim okudum ben allah kabul etsin insallah cok öpüyorum canim

kızlar kimse yokmuuu??nasılsınız??ben her zaman giremiyorum,arada bişey kaçırdım mı niye geçmişi okuyorum ama fazla uzun oluyor o da.nerdesiniz kızlar???

kızlar benim doktor eşimden hiçbirşey istemiyor,bende sinirlendim,o istemesede biz yaptıralım dedim eşime.o da sağolsun kırmadı beni.sperm testi iyi çıktı.%80 hareketli.ama buna rağmen şubattan beri hamile kalamadım.benimde hormonlar temiz çıktı,21.gün testi kaldı işte.yinede umudumu yitiriyorum,üzülüyorum,korku kaplıyo içimi ya olmazsa diye.tüplerim açıkmı kapalımı onuda bilmiyorum.hani sık enfeksiyon geçiriyorumya,belki tüplerde vardır sorun.offf çıldırcamya,bıktım tahlillerden,düşünmekten.

rahim filmi çektirmeyede korkuyorum.alttan bakıp spekulum takılıyoya,o feci halde canımı yakıyo.sonrası tahriş falan işte.kızlar size bir tavsiyem var.benim gibi her adetten sonra,ilişki esnası ve sonrası tahriş sorununuz varsa en büyük ilaç saf zeytinyağı sürmek.inanın o saçma kremlerden daha sağlıklı ve daha faydalı.yumuşatıyor ve o bölgeyi daha çabuk iyileştiriyor.

kız delü şişko deme sişko ol inşş bebekten inşşşş
yaf sen ne dedigini hatırlamıyon mu aşk olsun kanka hani bana pırlata yüzük alcaktın dogum için bayanssulusmile sonra bebegin tüm masraflarını karşılayacaktın söz vermiştin demek unuttun kaydirigubbakcemile3 ayy canım yaaa ne konşcaz kız uyuyodun uyandın ne var ne yok dedik güncel konulardan bahsettik o kadar kaydirigubbakcemile5 datlum neyse uyu ama çok geclere kalma ya gözlerin şişcek sempatiksalakcinni

canım kaç snelik evlisinn ve kaçç yaşındasınn tahminimm fazla bi süre deyil evliligin ne bu karamsarlıkk canımm ya hle bi dur şubattan buyana kaç ay geçtii böyle stres yaparsan şimdiden umutsuzlıuga kapılırsan işin zor gülümm bak bize 15 senedir ugraşıyozzz ama pess etmiyoruzzz umudumuzuda yitirmiyoruz sn daha yolun başındasınn hele bi durr strss yapmaa strsten uzakk durrr strestee engelll oluyoo hamile kalmaya bakk bilmiyorsan söyleyeyimm oke

slm kızlar,nabersiniz bakim?
gökçecim maşallah,benim gördüğümde,papatyanın üzerindeydiniz,nerdeyse doğum geldi kız,rabbim sağlıkla kavuştursun,dsarısını bizlerede nasib etsin inş.

fundacım eklemeyi unutmuşumm canımm mademm sabredemiyon kuzum git bi hsg çktirr hiç beklemeden en azından tüplerininde ne durumda oldugunu ögrnirsin (inşallah açıktır )oda kafanda sor u işaretidir tüplerinded sorun yoksa beklersin bi süre daha sonra gidersin bi dr ona göre bi yol izlersin kuzum böyle stresle umutsuzluga kapılmayla olmaz canımm rabbim nasip edecek hpimize vakti varrr

slm kızlar nasılsınızz

bu ebroş nerelerde delü hala kendine gelemedi mi yoksam

selammm kızlarrrr nasıllsınızzzzzzz

slm kızlar,nabersiniz bakim?
gökçecim maşallah,benim gördüğümde,papatyanın üzerindeydiniz,nerdeyse doğum geldi kız,rabbim sağlıkla kavuştursun,dsarısını bizlerede nasib etsin inş.

hos geldınız gecenın sultanlarıı...kocıslerınızı uyutup geldınız herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…