canim okudum ben allah kabul etsin insallah cok öpüyorum canimTANCREDİ için dua listemiz
EBRAR....................30
PORTİ......................30
AYŞEN....................30
BONCUK..................30
ZORX........................30
MAVİŞ......................20bitti
YELİZ.......................30
ALEYNA...................20
SEYDAM..................20
A&S.........................20
A&S annesi..............20
TANCREDİ...............33
bayanssulusmilebayanssulusmile
ben gidiyom tutişim hadi çık gel buluşak
şişko ne bağırıyon sen yaa .utanmıyonmu küçücük çocuklara kızmaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buarada aminnn kanka negüzel dua ettin .kız dün aradığında nekonuştuk unuttum ha harbiden uyuyomuşum :kedi::kedi:
sende kankanı öğrenemedinmi yaa 2lere kadar uyur kaydirigubbakcemile3
hadi öptümmm
kızlar benim doktor eşimden hiçbirşey istemiyor,bende sinirlendim,o istemesede biz yaptıralım dedim eşime.o da sağolsun kırmadı beni.sperm testi iyi çıktı.%80 hareketli.ama buna rağmen şubattan beri hamile kalamadım.benimde hormonlar temiz çıktı,21.gün testi kaldı işte.yinede umudumu yitiriyorum,üzülüyorum,korku kaplıyo içimi ya olmazsa diye.tüplerim açıkmı kapalımı onuda bilmiyorum.hani sık enfeksiyon geçiriyorumya,belki tüplerde vardır sorun.offf çıldırcamya,bıktım tahlillerden,düşünmekten.
ben hastalandım lekelenme olmuştu gittiydi ama adetin habercisiymiş hayırlısı olsun elimizden gelen bişi yok ama listeye beni negatif diye yazmayın görmeye dayanamıyorum
slm kızlar nasılsınızz
bu ebroş nerelerde delü hala kendine gelemedi mi yoksam
selammm kızlarrrr nasıllsınızzzzzzz
slm kızlar,nabersiniz bakim?
gökçecim maşallah,benim gördüğümde,papatyanın üzerindeydiniz,nerdeyse doğum geldi kız,rabbim sağlıkla kavuştursun,dsarısını bizlerede nasib etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?