Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

haoşbulduk hayatım saol iyiyim sen iyisindira.s. inşallah

sanal misafir ağırlıyorum canım,millet sanal çiftlik kuruyoda,ben misafir mi ağırlayamıcam dimii,buyır sende gel.ahanda sana özel uçak yolladım benimde tüp yaptırmaya parayı hesap ederim emmeeee,özel uçağım var.sempatiksalakcinni

kızlar elektrikler kesildi yaa sinir oldum

oyy kıyamam kuzummm olsun bakk gelmişş hadi geçsin sinirin dal sıkmlara bende mantıya dalıyommm kızlarr hadii buyrun kendi evinizz gibii yiyin için rahatsız olmayınnn hahahah kardoşş öldürecekkk beniiii misafir bana geldi sana noluyoo diyecekkk ama kuzummm hepimizzz kardeşizzz bu öfkeeee ne diyyee ayyy ayyy ayyy derimm bende sana hahaha

al sanada özel uçak datlum,sensiz olur mu hiç

bende yükseklik korkusu var canım uçaga binemiom varsa özel şöförün onu yolla bi zahmet

havada biraz ferhaladı sanki,ağustos 15 geçti ya,azıcık düşer nem,kocakarı hesabına göre,çürük ayı bitti,bilirmisiniz çürük ayı.

kızlar benım balkon bır esıoooooooooooooooooo keske hepmızı aynı yerde olsaydık pufur pufur otururduk valla

ankaraya gelmek ısteyenler kırada ev arayanlasr ank ıcın karsı daırem bossssss duyurulurrrrbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…