Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

olur,yaparım ama bende kazan yok,iki tencereye demlerim madem.delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

crus kalkıyor... samsuna mı gidiyoduk... denizden geleyim o zaman ben... istanbuldan kalanları da topliim...

ben de artık müsadenizi isteyim bugün sahuru erken yapalım yatalımmm
uyku fena bastırdıııııııı
opuyorumnanaktan
tamam yelızımm gule gulee konusamdık senınle yaa kalabalıktann yetısemıyrmm kımseyee
Allah ıyılıgını versınn kızz ıyı guldumm yaa ama aradakı fakları sızden once ben bulcammmm..hahaaa
kızlar bende yatıyorum sabah iş yapacam hepinize Allah rahatlık versin beni unutmayın arada yazın
ıyı geceler canımm yıne gel aramızaaa
kızlar ben kaçar çok güzle sohbet ediyosunuz mam benim gözler gidiyo 3 de kalkıyorum sahura az dinleneyim öpüyorum sizi
gule gule canımmm ııyı sahurlarrr

kuzum hem uçagı kullan hemm yazılanlarıı okuuu hem yazz eee göz el ayak bu borumuuu kuzummm anca geldikkkk nasılsa iftra kadar ssendeyizz kuzummm acele etmeee hahaha

kız benimki uçak değil crus havada karada denizde gidiyo... biz denizden geliyoz... evin önüne park ederim artıkın... çatıya çıkmıyım şimdi gece gece çok ses olyo biliyon mu??? crus büyük biraz benim de azranın uçağına falan çarpmıyım....

işte crus dersem komşular hepten çatlar diye demedim kuzukaydirigubbakcemile3
denize park edersen azıcık yürümeniz lazım,neyse bi taksi gönderim bari.

yok canım ben denizden karaya çıkarım... karada da gidiyo ya... havalı olsun acık... çatıda uçak evin önünde crus....kaydirigubbakcemile3

ebvarımm kuzummmm sesin çıkmıyo geldikkk haddiii uyuyonmu kuzum inekkk uçatan da aç karnımızı doyuralımmm herkeez indii bi bi kaldıkk uçaktaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…