- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
dokunmayınn rehama muhtarımaaa garipptirrr dokunmayınn rehama muhtarımaaa öksüzdürrrrr hahahaha geri kalanlarrı topla senn tugcamm ben rehayla uguruda aldımya reham zatenn 3 koltukk kaplıyorr geri kalan kızları sen getir curusunnla hahahahaha kardeşummmm kaç demlikk çay dmledinn kızzz demlikte yetmezz kazanda yapp kazandaaa hahahahaha
azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,millet senbi bekliyo,ne iş görüyon,takıldın rhaya,yelizi evde unutmuşun.
tamam yelızımm gule gulee konusamdık senınle yaa kalabalıktann yetısemıyrmm kımseyeeben de artık müsadenizi isteyim bugün sahuru erken yapalım yatalımmm
uyku fena bastırdıııııııı
opuyorumnanaktan
Allah ıyılıgını versınn kızz ıyı guldumm yaa ama aradakı fakları sızden once ben bulcammmm..hahaaakız kuzu korkma onlardan zarar gelmezzzz hahahaha indiremem yoldaa kızz hahahah havadayızz anacımmm yolda nasıl indireem hemi olmazz bizi çekceklerr son halimizi hamile kaladan önceki halimizii bide dogumm da hastanede çekeceklerr aradakii farkıı bulana bi yat bi kat bide att verirlerr artıkınn hahahaha
ıyı geceler canımm yıne gel aramızaaakızlar bende yatıyorum sabah iş yapacam hepinize Allah rahatlık versin beni unutmayın arada yazın
gule gule canımmm ııyı sahurlarrrkızlar ben kaçar çok güzle sohbet ediyosunuz mam benim gözler gidiyo 3 de kalkıyorum sahura az dinleneyim öpüyorum sizi
ohh ohh gelmişizz nihayetttt aman o ne sert iniştii azrammm nerden aldın sen bu pilotluk eğitimini
selamünaleyküm kızlar geceniz hayrolsunnn :dance:
selamünaleyküm kızlar geceniz hayrolsunnn :dance:
işte crus dersem komşular hepten çatlar diye demedim kuzukaydirigubbakcemile3kız benimki uçak değil crus havada karada denizde gidiyo... biz denizden geliyoz... evin önüne park ederim artıkın... çatıya çıkmıyım şimdi gece gece çok ses olyo biliyon mu??? crus büyük biraz benim de azranın uçağına falan çarpmıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?