Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben dedim zaten unutmuşturr kardeşş teyzen diye anacım böylede zor biri elimde biri karnımda çok zorr hayırlısıyla onuda dogursamm bii hepten rahat edecemmm sonra 3 cüye bakacazz
maşallah,arayı boş tutmuyon hiç:ecrin_bebek::CüvCüv:
Kızlar çıkmakmı dediniz daha varyaa durun hele
bende 3 gibi çıkarım duş alırım

hayırdır kuzu,dün akşamda duş aldıydın,:jeyyar:

mızmız Allah korumuş canım,hem niye koparıyon ki,bu neden ötüyo diye evi iyice araştırmadan,boşunamı takmışlar onu,kocan kızmakta haklı yani,ya görmeseydin ve sana bişey olsaydı.

ama abla susmuo bır gorrrrrrrr habıre oturuo delı gıbı kapanacak yerıde yok mecburen suturmak ıcın kopardım salak gıbı aklıma hıc gelmıo tup pısı pısıne gıdıodumkafamçokkarıştı

ama abla susmuo bır gorrrrrrrr habıre oturuo delı gıbı kapanacak yerıde yok mecburen suturmak ıcın kopardım salak gıbı aklıma hıc gelmıo tup pısı pısıne gıdıodumkafamçokkarıştı

canım,verilmiş sadakan varmış,dikkat et bidahakine,ve hemen yaptırın o yangın alarmını,ihmal etmeyin bence,bak senin uyanmana sebep olmuş genede.

kardeşumm kuzumm ellerine saglıkkk çokk yedimm nfss alamıyomm kızz görmemişler gibi yedimmm anacımm hakkını helal ettt bizim sıpalarda evi darma dagın ettilerrr artıkk yarınn dip köşe temizlersinn canımm yedik içtikk yavaş yavaşş kaçalımm demiii sen kovmadan kuzu gerci ben diyomm iftarada kalalım ama aleynanınn kiler çokk çişş ediyooo kadın alıştırmışş rahata cocuklarınııı cocuklarr napsınn demii teyzesiii hahahaa

tuğçemm senin durum daha kötüymüş canımm ben arada sahurumu bilem yaptımm
kocişe de gitttim sordum tokmuş yemicekmiş
wc ye gittim
kürlerimi içtimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…