Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

KARDELOŞ buarada atlamadan yazıyım cevap ben herakşam iki kere duşa giriyom nedeni yok yani anladığın gibi
hem nearada olcek sabahtan beri burdayım

atlamadığın iyi oldu,ben öyle düşündüydüm,bi ara kayboldun zaten burdan:roflol::roflol:listeye bakıyom deyip:roflol::roflol:

kızlar benim bi arkadasımın kardesi evlendi 2 ay olmadı daha kız 6 haftalık hamileymiş şok oldum valla ne yiyo ne içiyo bunlat yaww fisfisfis

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, ..yeliz..+, aleyna84+, azraperi34+, haletrn+, kardelen5233+, mız mız+, tugcal+, ugurboncugum+

bu saatte görülmemiş bişey maşallah topicimize
kıskananlar çatlasın bayanssulusmile

bende öyle düşünüyom bacım 4 de tamamlıyalım
evet kız,azıcık kapı ardında dedikodusunu yapalım,ne rahat hatunmuş kız,neyse olsun artıkine diyelim,misafirdir.

aaaaaaaaşkolsun dedikodumu mu yapıyonz hıhhhhhhhh seninkilede bana gelince yaparlar ödeşiriz ayolllllll cok mu zor sankiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

kızlar benim bi arkadasımın kardesi evlendi 2 ay olmadı daha kız 6 haftalık hamileymiş şok oldum valla ne yiyo ne içiyo bunlat yaww fisfisfis

ahh ahh biz neler yiyip içmiyoz kuzu yauwww. yemeyle olsaydı ben onuncuyu doğurmuştum inan.... :roflol::roflol::roflol:

bende öyle düşünüyom bacım 4 de tamamlıyalım

aaaaaaaaşkolsun dedikodumu mu yapıyonz hıhhhhhhhh seninkilede bana gelince yaparlar ödeşiriz ayolllllll cok mu zor sankiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

dün bi topicte okuduydum,adam karısını aldatmış,hemide 25 günlük evlilermiş,ne kdara doğruysa,adam nolur beini terketme,sende aldat ödeşelim demişş.ohaoldumsmile

kardeloş inanki günahımı alıyon mübarek gün keşke çalışsak yumurtalıklar sinyal veriyo benim niye bende anlamadımki

valla tarlalar baya verimli hakketten Allah bizede nasip eder inşallah herseyin vakti saati vardır der annem

benımde esım kuzenı evlendı 31 temmuzda korunmuolar hemen ıstıolar bakalım olcakmı hemen

ayın 26 beklıo bu ayın olursa catlarım vallaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…