- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
KARDELOŞ buarada atlamadan yazıyım cevap ben herakşam iki kere duşa giriyom nedeni yok yani anladığın gibi
hem nearada olcek sabahtan beri burdayım
bende öyle düşünüyom bacım 4 de tamamlıyalımçatır çatırrr dogurr bacımm 4 te noktayı koyarsınn kuzumm gelene git denmezz demii bırakk gelsinnn annesiiii onuda alıştır rahata gene gideriz kardeşoo hahahahaha bu seferr kardoş hazırlıklı olur ama halıları falan toplarr biz gitmedenn
evet kız,azıcık kapı ardında dedikodusunu yapalım,ne rahat hatunmuş kız,neyse olsun artıkine diyelim,misafirdir.
kızlar benim bi arkadasımın kardesi evlendi 2 ay olmadı daha kız 6 haftalık hamileymiş şok oldum valla ne yiyo ne içiyo bunlat yaww fisfisfis
kızlar benim bi arkadasımın kardesi evlendi 2 ay olmadı daha kız 6 haftalık hamileymiş şok oldum valla ne yiyo ne içiyo bunlat yaww fisfisfis
bende öyle düşünüyom bacım 4 de tamamlıyalım
aaaaaaaaşkolsun dedikodumu mu yapıyonz hıhhhhhhhh seninkilede bana gelince yaparlar ödeşiriz ayolllllll cok mu zor sankiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
Sızde süpersınız tugcalım burayı bulduguna pısman degılsın dımı
kardeloş inanki günahımı alıyon mübarek gün keşke çalışsak yumurtalıklar sinyal veriyo benim niye bende anlamadımki
dün bi topicte okuduydum,adam karısını aldatmış,hemide 25 günlük evlilermiş,ne kdara doğruysa,adam nolur beini terketme,sende aldat ödeşelim demişş.ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?