sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniKızlar çıkmakmı dediniz daha varyaa durun hele
bende 3 gibi çıkarım duş alırım
evet aynen öyle yarında azranın halılarında sıratabiki sendeyiz,bize gelince şapur şupur,sana gelince köşk başına çıkmıcan heralde.
amanin gelinliklemi aleynamm topuklu ayakkabılar felann zor olmuşşturr unutulacak değilmiş kuzumm
haletcim hemen ekliyorum canım
azracım bende2 cocuktan sonra 3. ye hamile kalmışım günüm gecti biliyomusun kazayla oldu hiç anlamadım ne yapıcam şimdi
bak şimdi ne olcek
kardeşumm kuzumm ellerine saglıkkk çokk yedimm nfss alamıyomm kızz görmemişler gibi yedimmm anacımm hakkını helal ettt bizim sıpalarda evi darma dagın ettilerrr artıkk yarınn dip köşe temizlersinn canımm yedik içtikk yavaş yavaşş kaçalımm demiii sen kovmadan kuzu gerci ben diyomm iftarada kalalım ama aleynanınn kiler çokk çişş ediyooo kadın alıştırmışş rahata cocuklarınııı cocuklarr napsınn demii teyzesiii hahahaa
kardeşumm kuzumm ellerine saglıkkk çokk yedimm nfss alamıyomm kızz görmemişler gibi yedimmm anacımm hakkını helal ettt bizim sıpalarda evi darma dagın ettilerrr artıkk yarınn dip köşe temizlersinn canımm yedik içtikk yavaş yavaşş kaçalımm demiii sen kovmadan kuzu gerci ben diyomm iftarada kalalım ama aleynanınn kiler çokk çişş ediyooo kadın alıştırmışş rahata cocuklarınııı cocuklarr napsınn demii teyzesiii hahahaa
azracım bende2 cocuktan sonra 3. ye hamile kalmışım günüm gecti biliyomusun kazayla oldu hiç anlamadım ne yapıcam şimdi
bak şimdi ne olcek
yaaa aleynaaa,millet olsun diye çabalar,bizde habişre kazayla hamile kalırız demi?:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:benimde günüm geçiyo sanki,beşinciye gebeyim sanırsam,daha tam çıkmadı,silik pembe gibi bişey.
mızmızım o öten alarm yangın değil gaz sızıntısı alarmı canım onun ddüğmesi felan yok evi havalandırıp gaz kokusunu çıkarana kadar da susmaz aklında bulunsunn tatlım
yaaa aleynaaa,millet olsun diye çabalar,bizde habişre kazayla hamile kalırız demi?:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:benimde günüm geçiyo sanki,beşinciye gebeyim sanırsam,daha tam çıkmadı,silik pembe gibi bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?