Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Kızlar çıkmakmı dediniz daha varyaa durun hele
bende 3 gibi çıkarım duş alırım
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
tabiki sendeyiz,bize gelince şapur şupur,sana gelince köşk başına çıkmıcan heralde.
evet aynen öyle yarında azranın halılarında sıra
amanin gelinliklemi aleynamm topuklu ayakkabılar felann zor olmuşşturr unutulacak değilmiş kuzumm

valla öyle cok kötü olmuştum

azracım bende2 cocuktan sonra 3. ye hamile kalmışım günüm gecti biliyomusun kazayla oldu hiç anlamadım ne yapıcam şimdi
bak şimdi ne olcek

yaaa aleynaaa,millet olsun diye çabalar,bizde habişre kazayla hamile kalırız demi?:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:benimde günüm geçiyo sanki,beşinciye gebeyim sanırsam,daha tam çıkmadı,silik pembe gibi bişey.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflollumunekankayizsmile

mızmızım o öten alarm yangın değil gaz sızıntısı alarmı canım onun ddüğmesi felan yok evi havalandırıp gaz kokusunu çıkarana kadar da susmaz aklında bulunsunn tatlım

azracım ne yapalım biraz nazlı yetiştirdi babaları

ayyyyyyyyyyyy canları sagolsun yıkatır kardelen halılarıııııııı canımız sagolsunnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

HOŞBULDUK KIZLAR
TUGCEL DAVULUMU CALAMDAN KACMAM BENkaydirigubbakcemile3
ALEYNA CAL KIZ ARDIMDAN DAVULU BAHSIS VERMEM HAkaydirigubbakcemile3

azracım bende2 cocuktan sonra 3. ye hamile kalmışım günüm gecti biliyomusun kazayla oldu hiç anlamadım ne yapıcam şimdi
bak şimdi ne olcek

çatır çatırrr dogurr bacımm 4 te noktayı koyarsınn kuzumm gelene git denmezz demii bırakk gelsinnn annesiiii onuda alıştır rahata gene gideriz kardeşoo hahahahaha bu seferr kardoş hazırlıklı olur ama halıları falan toplarr biz gitmedenn

evet kız,azıcık kapı ardında dedikodusunu yapalım,ne rahat hatunmuş kız,neyse olsun artıkine diyelim,misafirdir.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy kızlar öldürdünüz beni gülmekten bu akşam.....

KARDELOŞ buarada atlamadan yazıyım cevap ben herakşam iki kere duşa giriyom nedeni yok yani anladığın gibi
hem nearada olcek sabahtan beri burdayım

mızmızım o öten alarm yangın değil gaz sızıntısı alarmı canım onun ddüğmesi felan yok evi havalandırıp gaz kokusunu çıkarana kadar da susmaz aklında bulunsunn tatlım

valla sese hıc tahammulum yok ya kokden koparıom her seyı cok seyı oyle bozmusumdur

kalabalıkk aıleden geldım

ıkı senedır ıkı kısı yasayınca sessızlık oldu hayatımız

ayyyyyyyyyyyy sorma canım ya

herkez aşılama gün takibi aaaa bide tüp bebek yaptırıyo

bak bize habire dogurup duruyoruz

ne olcek halimiz bacım böyle inan kazayla olduuuuuuu hiç anlamadım

hep eşimin yüzünden oldukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…