Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya ben hiç tatlı türü yemiyorum ne bal ne reçel nede başka bişey çayımı bile şekersiz içiyom sizce kötümü yaa

anamm keşke bende böyle olsam akşam canım kalkar helva bile kavuruveririm ya tatlısız hayat düşünemiyorum bak canım hatta ekmek kadayıfı çekiyor türkiyeye gelince zehirlenene kadar yicem profiterol sevdasından buraya gelince onu yapmayı bile öğrendim :roflol:

aman güzelim her banyoya girip banyo yapmak o demekmi ama milletin içi fesad bak gene banyo yapıyorlar çocukları olmadı gitti diyorlardırkaydirigubbakcemile3

ayyyy kısss b,i durrr ağzım ayrıldı gülmektennnnnkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:delikafadulden

biz her akşam yiyoruz heç etkilemiyo valla ya alla allaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben inanmam öyle şeylere yiyecekle alakası yok ya pekmez bile yiyorum ben kaşık kaşık ama kansız kalmayım diye böyle çocuk için falan değil

ya nebiliyim herkesin tuhafına gidiyo bende kendimi anormal hissediyorum..kaydirigubbakcemile3
ama sor bana kilo verebiliyomusun hayır çünkü en sevdiğim şeyler kebap,çiğköfte vs.

melisam kilo olarak sana döner canım o tatlılar dikkat et tatlım:içelim:

ooo sizi kesmiyo demek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar düdük çaldı ben kaçar .off sohbette güzeldi ama yatıyım yoksa sonradan almaz yatağa filan..

melisam kilo olarak sana döner canım o tatlılar dikkat et tatlım:içelim:

oldum zaten tosun gibi umrumda değil valla makenmi olcam ayy vazgeçemem tatlılardan deliriyom çıldırcın bıldırcın diyom eşim diyo ne o tatlı kalmadımı evde bende seni yicem deyom tatlı niyetineaklinialirimsmileaklinialirimsmile

hayden ebroş kaçar hepinize allah rahatlık versin .hepinizi çok seviyorum..
herşey gönlünüzce olsun canım arkideşlerim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ohhh sefam olsun kızz ne oo ayy boşverr tabii aşırı kilo iyi deilde yanii bebiş olmasınıda engellerr yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…