ya ben hiç tatlı türü yemiyorum ne bal ne reçel nede başka bişey çayımı bile şekersiz içiyom sizce kötümü yaa
ayyy kısss bakk banada hatırlattınn yaaa ayy bıraksak ne iyi olurr demiii bebişlerimizin gelmesinede engel oluyo hem:sinifsinif:
ne yapıyorum ben kızzz olumunekankayizsmile
aman güzelim her banyoya girip banyo yapmak o demekmi ama milletin içi fesad bak gene banyo yapıyorlar çocukları olmadı gitti diyorlardırkaydirigubbakcemile3
nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldenallah senii varyaaa tirbiyesizzzz kızz laf aramızda antep fıstığı ceviz bide fındıkk 3 ünü karıştır yee kocanlaa oooooo sizin ordaki depremi burdan biz bile duyarıkk haaakaydirigubbakcemile3delikafadulden
anamm keşke bende böyle olsam akşam canım kalkar helva bile kavuruveririm ya tatlısız hayat düşünemiyorum bak canım hatta ekmek kadayıfı çekiyor türkiyeye gelince zehirlenene kadar yicem profiterol sevdasından buraya gelince onu yapmayı bile öğrendim :roflol:
emoşşş sen neler biliyon bakıyım ???
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ayyyy kısss b,i durrr ağzım ayrıldı gülmektennnnnkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:delikafadulden
anamm keşke bende böyle olsam akşam canım kalkar helva bile kavuruveririm ya tatlısız hayat düşünemiyorum bak canım hatta ekmek kadayıfı çekiyor türkiyeye gelince zehirlenene kadar yicem profiterol sevdasından buraya gelince onu yapmayı bile öğrendim :roflol:
canım cok tatlısın samimi konuşuyon cok haşuma gidiyo opuyorumnanaktan
biz her akşam yiyoruz heç etkilemiyo valla ya alla allaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben inanmam öyle şeylere yiyecekle alakası yok ya pekmez bile yiyorum ben kaşık kaşık ama kansız kalmayım diye böyle çocuk için falan değil
melisam kilo olarak sana döner canım o tatlılar dikkat et tatlım:içelim:
kızlar düdük çaldı ben kaçar .off sohbette güzeldi ama yatıyım yoksa sonradan almaz yatağa filan..
ne güzel işte sayemde endorfin salgılanıyor daha ne millet antidepresan kullanıyor bunun için hihoyyythihoyyyt
kızlar düdük çaldı ben kaçar .off sohbette güzeldi ama yatıyım yoksa sonradan almaz yatağa filan..
oldum zaten tosun gibi umrumda değil valla makenmi olcam ayy vazgeçemem tatlılardan deliriyom çıldırcın bıldırcın diyom eşim diyo ne o tatlı kalmadımı evde bende seni yicem deyom tatlı niyetineaklinialirimsmileaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?