Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

MAYIS AYI LİSTEMIZ

NURUNAYN : .................................................................... 10 MAYIS
KUMSAL: ......................... .............................................. 10 MAYIS
SHARK_11 ....................... ................................................... . 11 MAYIS
YABADABADU...................................................................... 15 MAYIS
BUURCUUM: ....................... ............................................... 17MAYIS
ALEYNA84: ......................................................................... 18 MAYIS
MAVİ2505: ........................................................................... 18 MAYIS
EBRAR:................................................................................ 20 MAYIS
PELİN67:............................................................................... 21 MAYIS
JARNANA_21:....................................................................... 21MAYIS
AYSEN_34: .......................................................................... 22 MAYIS
SAMYELİ26:......................................................................... 26MAYIS
EZGIM_EZ: .......................................................................... 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: ................................................................. 27 MAYIS
AZİZE1: ............................................................................... 29 MAYIS
İNCEMEŞE............................................................................. 29MAYIS
BERSUU:............................................................................... 30 MAYIS
EMOS8935:........................................................................... 30 MAYIS

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ
YELİZİPUCU.................................................................................1 HAZİRAN
MIZMIZ:..................................................................................... 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34:........................................................................ 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM:..................................................................... 6 HAZİRAN
DERİNSU :.................................................................................. 15 HAZİRAN
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:

YUSNES : ......................................... İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :....................................GÜZEL HAMİŞİMİZ:CüvCüv::lepi::lepi:

UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

ya ben hiç tatlı türü yemiyorum ne bal ne reçel nede başka bişey çayımı bile şekersiz içiyom sizce kötümü yaa

delikafadulden aman bende öyle etki yapmıyorya bal falan nutellayı kaşık kaşık yerim ben reçeller sütler ama heççç etki etmeyoodelikafaduldendelikafadulden

nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldenallah senii varyaaa tirbiyesizzzz kızz laf aramızda antep fıstığı ceviz bide fındıkk 3 ünü karıştır yee kocanlaa oooooo sizin ordaki depremi burdan biz bile duyarıkk haaakaydirigubbakcemile3delikafadulden

ya ben hiç tatlı türü yemiyorum ne bal ne reçel nede başka bişey çayımı bile şekersiz içiyom sizce kötümü yaa

ii yanıda vardır kötü yanıda vardır heraldebilmiyorumkismile bnde bi balı yiyemem fazla diğer tatlıları kaçırmam asla resmen tatlı manyağıyımkaydirigubbakcemile3

bnde valla gülüp gülüp duruorum soruo noluo diee aman yok bişey dedim sen bak tvye
bende öyle didim valla .bide film bitti heran düdük çalacak yatalım diye..
ebrarım ya melisa gülüyom cok komik kaydirigubbakcemile3

melisam neşe katıyo yaa .allahım yüzümüzü hep güldürsün.karamsar olmak yok kızlar hep böyle olalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…