aman allah korusun .
sen yinede ayağını denk at .kaydirigubbakcemile3
anam valla ah uh sesleri fenadır haa sakınlmaz:
kız bu kocalar içinse ben yedirtmeyim kendim yiyeyim bnmkini zaptedemem vallaa
milletin laflarından başladık uykuya geldi konu sonra sen duvarlar incecik dedin buralara geldi konu aaa çok ayıp abla vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burda böyle şeyler satılsa yapıp bende yerim valla çok severim ben ballı olan şeyleri ekmeğe sürer sürer yerim aklinialirimsmile
yakalambaç oynarsınız sonra sen kedi kocişinde fare olurrr:roflol:
demi datlum valla hep benden oldu ama gerçekten duvarlar ince hele banyo sesi delüü ediyo beni.
milletin ne yaptığını anlıyosun aklinialirimsmileaklinialirimsmile
İNŞALLAH şifa olur hepimize
kızlar bende kacım artık sıze doyum olmuyor kendınıze ıyı bakın tatlırüyalaropuyorumnanaktan
burda böyle şeyler satılsa yapıp bende yerim valla çok severim ben ballı olan şeyleri ekmeğe sürer sürer yerim aklinialirimsmile
yakalambaç oynarsınız sonra sen kedi kocişinde fare olurrr:roflol:
hadi yaa benimde türkiyedeyken duyuluyordu üst komşunun çocuk yaptıklarını bile duyuyorduk sonrada bebeklerini sevdik zaten delikafadulden
melıssam alıp yollarız cnm bulamadıgını kızlarla canını sıkma senolumunekankayizsmile
hadi yaa benimde türkiyedeyken duyuluyordu üst komşunun çocuk yaptıklarını bile duyuyorduk sonrada bebeklerini sevdik zaten delikafadulden
kızlar bende kacım artık sıze doyum olmuyor kendınıze ıyı bakın tatlırüyalaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?