Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

burda kımse konusmuyo:hulya:
yaa ebrar bir ara bana yapalım demişti dün canım ama namaza gitmiş gelince sorarız artık.... ben bişey demiyim şimdi... kırmızı kart görenler varya... belki bir kaç gün geçikebilir heralde.... ebrar söyler gelince heralde....

ya kızlar şakaydı kaynatıyoz falan derken ben sabah hastaneye gidecem hiç uyuyasım yok meraktan deli oluyom sizce iyi sonuç çıkarmı şöyle bhcg

ayyy canım inşallah süper çıkar hcg.... senşn kaç gün gecikmen vardı... evde test yapmışmıydıun??? ben kaçırmış olabilirim oraları kusura bakma...

birsenccim,sen buraya takılırsan dr a geç kalırsın,ben bugün geç kaldım mesela,baştan söylim,Allahtan tüp bebek hastanesi olunca,herkez gayet mülayim,başka yer olsa bi posta azarı yediydim sabah,yani öğlen,tam 12 de hastanede olabildim.:mymeka:

gidiyozmu derdaya bugün rahatım ben
benim paçim uyudu babasına bırakıcam sonra derdanın yok evimi dağırttı yok bilmemne demesini çekemem yerimseniben

boncuğum niye küstün kuzu
hem naaptın nasıl geçti misafirlerle ?
yorulmuşsundur kuzum
buarada duayı tugcala okuyoruz ben hemen liste yapıyorum

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, aleyna84+, birsen29+, derdanur+, haletrn+, kardelen5233+, tugcal+, ugurboncugum+

kızlarr selammmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…