hoşbulduk kızlar yok tugcalım mutfakla burası arasında gıdıp gelcem cnm bıde daha duam var ve cok yorgunumsempatiksalakcinni
derdam gelırım cnm neden gelmımzemuszemusama evın kırlenırse esyaların kırılırsa karısmam benımkıler pek yaramazkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk kızlar yok tugcalım mutfakla burası arasında gıdıp gelcem cnm bıde daha duam var ve cok yorgunumsempatiksalakcinni
derdam gelırım cnm neden gelmımzemuszemusama evın kırlenırse esyaların kırılırsa karısmam benımkıler pek yaramazkaydirigubbakcemile3
sırf o olsa iyi uğur da gelir kesin.... neyse ben bugün curusun tavanını açık gelicem hava çok sıcak bugün bir sürü velet bide biz boğulmayalım diye....olmassa onları atıveririm yolda...:roflol::roflol::roflol:hee dimi yuğcalcım insan düşünür ne bilem biz belkim ayaklarımızı yayıp oturca çarmış bikere napalım gelsin artıkın
hoşgeldin canım,bizde sana geliyoduk.kaydirigubbakcemile3ben geldim kızlar
ya zaten unutmayız kız,ama ev ortamındada açmak istiyoruz,bu sıcakta,eşarp yakar,kız derda,çeyizinden tülbent,yazma falan var mı kız,örteriz bari.kaydirigubbakcemile3kızlar rotamı açıklıyorum... önce samsun, sonra ankara, sonra kütahya orda istanbul hayırlısyla... hazırlanın bakem... bişrazdan yola cıkcam ben....
bu azra da rehayla uğuru da getiriyomuş gene kızlar... :roflol::roflol::roflol::roflol:eşarplarınızı unutmayın.....:roflol::roflol::roflol::roflol:
maşllah,amm ahızlı çıktın ha.tamam yaptım hemen size yetişeyim diye üçüz yaptım hem de kaydirigubbakcemile3
hemen geldik,çık kaopıyaşekerim kütahyaya uğrayıp benide alsana
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:maşallah yavruım malzeme sağlammışz sizinde... iki dakkada üçüz haaa.....:roflol::roflol::roflol::roflol:
slm kızlar bı bakım dedım nasılsınız
ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız derda koçişi uyuttum cocukları hazırladım kendimde süslendim sizi bekliyom
aaaaaaaaaaaaa bir misafirde bu kadar bekletilmessi ama yani
hazır gelmişken sahuruda yapalım demi ama kızlar
anam sizi getiren uçak yavaş ben ne ediyim ısıtmaktan kurudu börekler
ee kızlar dua sırası kımde allah ızın verrsebilmiyorumkismile
hoşbulduk kardelenım cnm menu kalabalıktıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?