Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbulduk kızlar yok tugcalım mutfakla burası arasında gıdıp gelcem cnm bıde daha duam var ve cok yorgunumsempatiksalakcinni
derdam gelırım cnm neden gelmımzemuszemusama evın kırlenırse esyaların kırılırsa karısmam benımkıler pek yaramazkaydirigubbakcemile3

hee dimi yuğcalcım insan düşünür ne bilem biz belkim ayaklarımızı yayıp oturca çarmış bikere napalım gelsin artıkın

anladım canım dinlen bol bol dikkat et kendine.... hepinizinki yaramaz zaten... artık idare etcek....sempatiksalakcinni

aman kırsınlar nolcek yinede sen göz kulak olursun heralde fisfisfis

Son düzenleme:
hee dimi yuğcalcım insan düşünür ne bilem biz belkim ayaklarımızı yayıp oturca çarmış bikere napalım gelsin artıkın
sırf o olsa iyi uğur da gelir kesin.... neyse ben bugün curusun tavanını açık gelicem hava çok sıcak bugün bir sürü velet bide biz boğulmayalım diye....olmassa onları atıveririm yolda...:roflol::roflol::roflol:

ben geldim kızlar
hoşgeldin canım,bizde sana geliyoduk.kaydirigubbakcemile3
ya zaten unutmayız kız,ama ev ortamındada açmak istiyoruz,bu sıcakta,eşarp yakar,kız derda,çeyizinden tülbent,yazma falan var mı kız,örteriz bari.kaydirigubbakcemile3

tamam yaptım hemen size yetişeyim diye üçüz yaptım hem de kaydirigubbakcemile3
maşllah,amm ahızlı çıktın ha.
şekerim kütahyaya uğrayıp benide alsana
hemen geldik,çık kaopıya
maşallah yavruım malzeme sağlammışz sizinde... iki dakkada üçüz haaa.....:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

slm kızlar bı bakım dedım nasılsınız

hoşgeldin boncuğum,anaptın,misafirleri ağırladın mı,anlar bakalım menüyücokacimcoook

okadar hazırlık yaptım kise gelmiyo bana bende gitmem artıkın kimseye kesin beim velet yaramaz ya ondan yaptılar gelmesin diye

gelin kardelenim bekliyom
olmazmı canım neler var neleer 50 tane vardı benim daha 4 tane kullandım veririrm size bolbol

ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız derda koçişi uyuttum cocukları hazırladım kendimde süslendim sizi bekliyom

aaaaaaaaaaaaa bir misafirde bu kadar bekletilmessi ama yani

ebrarla azra eksik kızlar onları bekliorm gelsinler hemen geliyom sizi almaya..... derda sen çayları hazır et kuzu.....

ya kızlar şakaydı kaynatıyoz falan derken ben sabah hastaneye gidecem hiç uyuyasım yok meraktan deli oluyom sizce iyi sonuç çıkarmı şöyle bhcg

ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız derda koçişi uyuttum cocukları hazırladım kendimde süslendim sizi bekliyom

aaaaaaaaaaaaa bir misafirde bu kadar bekletilmessi ama yani

ee sen süslendiysen artık herkez hazır olmuştur aleynammmmkaydirigubbakcemile3

hazır gelmişken sahuruda yapalım demi ama kızlar

tabbiiii tabiii sahurluk gelcez bu sefer....

anam sizi getiren uçak yavaş ben ne ediyim ısıtmaktan kurudu börekler

kızzz eksiğimiz var ebrarla azra nerdeyse gelir.... ondan sonra hemen havalanıcam... benim curus ışık hıızıyla gidiyo bi kere... laf etme curusuma.....klava:klava:

ee kızlar dua sırası kımde allah ızın verrsebilmiyorumkismile
hoşbulduk kardelenım cnm menu kalabalıktıkaydirigubbakcemile3

kız söylesene,kopya çekcem bende misafir çağırırsam,ondan soruyom.bikere ne dolması yaptın,biber mi,yoksa kuru mu?ay bi kuru yiyesim geldiki,arkadaş yapardı,acı biber ve patlıcanla,ohhhhh,özledim,bi ara bende denim bari,tazesi olunca almıyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…