Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar rotamı açıklıyorum... önce samsun, sonra ankara, sonra kütahya orda istanbul hayırlısyla... hazırlanın bakem... bişrazdan yola cıkcam ben....
bu azra da rehayla uğuru da getiriyomuş gene kızlar... :roflol::roflol::roflol::roflol:eşarplarınızı unutmayın.....:roflol::roflol::roflol::roflol:

nanelişeker hoşgeldin

senin misafirler gitti

biz dahale gidicez ya derdama

kızzzzz bizimde yok ya sanal alemde tatını cıkarıyoz anneliyin

hayatta hiç tatmadıgımız duyguları tatıyoz işte

hoşbulduk canım, nasılsın görüşmeyeli
zaten ben bu gidişle hep sanalda yaşayacağım bu duyguyu ohaoldumsmile

tamam yaptım hemen size yetişeyim diye üçüz yaptım hem de kaydirigubbakcemile3

ev sahibimiz gelebildi yaniiii.... nasılsın derdacım... biz gelicez birazdan unutmadın inşallah... millet hazırlanıyo bak... ben veletlerin altını bağlıyorum.... merak etme.....sositosositosositosositosositososito

şekerler görüşmek üzre öpüyorum hepinizi de
kocişim beni bekler çay demlenmiş yiyip yatacağız bugün çok yoruldum tekrar sahura kalkamıycam
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

şekerim kütahyaya uğrayıp benide alsana

alcam tatlım... samsundan kardeleni, ankaradan birseni alıyım kütahyaya uğrıcam... çayı müsait mi sizin... benim curusu indirmem için... curus dediğime bakma... havadan da gidiyo da benimki... havadar oluyo hem... üstüde açılıyo böyle pufur pufur....:roflol::roflol::roflol:

şekerler görüşmek üzre öpüyorum hepinizi de
kocişim beni bekler çay demlenmiş yiyip yatacağız bugün çok yoruldum tekrar sahura kalkamıycam
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tamam şekerim afiyet olsun tatlı rüyalar....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben geldim ama çıkıyorum hemen namaz kılıcam takılırsam geçe kalıcak
15 dakika sonra burdayım
buarada benim kız uyudu babasına bırakıcam kaydirigubbakcemile3

ebrarcım benim yeliz için tefriciye bitiyo yarına... son 10 kaldı gece yatmadan okucam onuda... sen bana 50 daha yaz kuzu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…