Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

''Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et''

dualarda buluşmak ümidi ile....

YARABBİM PEYGAMBERİM HZ. MUHAMMED aleyhisselam hürmetine bize hayırlı saglıklı evlatlar nasib eyle YARABBİM amin

bak gene kimse yokmuş bana moral verende yok arada gelenlerde hiç cevvap yazmıyo gene yalnızım

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et''

dualarda buluşmak ümidi ile.. Allahım sen her şeyin hayırlısını ver Amin...

vay be okadarda yazdım kimse cevap yazmadı zaten evdede yalnızım burdada kimse moralde vermiyo valla üzüldüm testim negatif çıktı desemde o akşam gezmeleri hepsi yalanmıydı uçakla gezdirmeler dostluk arkadaşlık nerde kaldı...

neden öğle söylüyosun canım daha kimse gelemdi bende daha yeni girdim görmedim
canım üzme kendini yanlış hatırlamıyosam mevlam sana bitane kısmet etmiş dilerim ikinciyide verrir bak burdaki kızların hiç biri daha o duyguyu tadamadı sana anne diyen biri var ama hiç birimiz daha bu sözü bile duyamadık eminim oda zordur herkez yaçadığını bilir ama senin en azından kendini teselli edeceğin biri var onu düşün bi tane olmuş demekki olabilyo dilerim verir mevlam sen sıkma canını

ya daha erken ya kimse yok ama arada gelip bakıyolardı nerdeler bunlar gece sabaha kadar geziyolar akşama kadarda uyuyolar heralde

derdanur 2 seneyi geçkindir korunmuyorum istiyoruz geçen şubatta hamile kaldım ama yalnızca 1 ay sürdü martta da bebğin kalbi atmadığı için 10 haftalık bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim o zaman kan ona gitmesinde zorluk oluyomuş şuan 100 aspirin kullanıyorum ve uğraşıyoruz

derdanur normalde sürekli hastanelerde uğraşan biri olduğum için artık hastaneden bıktım birazda sıkılganlığım burda aslında stres yapmasak bi süre ara versek belki kendiliğinden gelir burda lokman hekim var tanıdık o aslında ilaç yapıyo 3 aylık kür gebeliğe hazırlık ve hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş gerçekten deneyip kalan çok olmuş istanbuladada var istersen bide eğer ramazandan sonra beline hacamat yaptırırsan faydasını görebilirsin bende yaptıracam

saol canım isterrim aslında
ben 27 yaşındayım yeni girdim bugün
ben daha yeni başaldım tedaviye folik asit bide aspirin kullanıyom
streten canım ben evlenmeden önce günümde adt olurdum bak şimdi adet düzensizliği bide süt hormonu yüksekliği var eşimde ameliyat oldu yani sorun yoksa rabbim verri bizim sorun var bide onunla uğraşıyoruz ama ben eminim olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…