Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hep o ümitle yaşıyoruz ama sorun kendinde olduğunda her ay yıpranıyorsun.çok zor bişey Rabbim hepimizn yardımcısı olsun

sunay ben birsen 29 yaş 2 seneyi geçkin tedavi oluyorum klomenle 5 ay önce gebe kaldım ama kan pıhtılaşması olduğu için kalbi atmadı bebişimin şuan gene klomen +pregly kullanıyorum 7 yaşında bi kızım var yarışmacılara başarılar

sunaycım ben 33 yaşındayımm
fsh yüksekti yumurta rezervim az dı (yoktu demeyimm kardelenim kızıyoo)
bu ay folikül oluştu ama yumoş büyümedii canımm
he bu arada 1,5 yıldır bebiş istiyoz
2,5 yıllıkda evliymmm canımm

kaç yıllık evlisin dediğin ilaçlar gebelik tedavisi için mi?bana da başlayacak doktor ondan soruyorum.

yaşım 22
hipotiroidim vardı ilaç tedavisi gördüm
kür falan yapmadım kullanmadım

eşime test yapıldı sorun yok
sorun sadece bendeymiş

o bişey deyill canımmm teaviyle hallolurr olur bebişinnn hiç takma bile kafana önemli bişey deyill yaşın küçükk daha gençsinn sorun haline getiripte zorlaştırma hamile kalmanıı rabbim verecekk sabırr lazımm birazcıkk canımm

sunaycım 10 yıllık evliyim klomen yumurtaları geliştirip büyütüyo pregly (ovitrelle) yumurtaları çatlatıyo genelde pregly bulunmaz o yüzden ovitrelle kullanırsın oda 85 milyon ve devlet ödemiyo

öyle ama iki yıl oldu ya çevresel baskı var.son zamanlarda kayınvalidemde sürekli var mı olmuyo mu diye sora sora deli ediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…