Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hacamat vücudun belli bölgelerine yapılıyo bardak çekme diyolarya onun başka adı ama bunda vücudunda deri altında dolaşan pis kan bazıları jilet bazıları iğne yardımıyla bardak yada kavanoz yardımıyla yada vakum alet yardımıyla atılıyo ve hücrelerin kendini yeniliyo
bu dinen uygun hatta emredilmiş sünnet

kardelen neyi deneyecemmi anlamadım ha bu arada bugün test yaptırdım negatif çıktı adetime 2 gün vardı ama kanda yapıldı doğrudur heralde

bende duymuştumm bardak çekme olayını onu yaptırdıktan sonra hemen o işi yapmak gerekiyormuş gebelik hemen oluşuyor falan demişlerdi

yaşım 22
hipotiroidim vardı ilaç tedavisi gördüm
kür falan yapmadım kullanmadım

eşime test yapıldı sorun yok
sorun sadece bendeymiş

kardelenim gonalf i normalde kendi kendine yapanlar bile varmışşş da ben onu yapamazdımmm kendükendümüm canını acıtamam canım kıymatlı

ya ben yapcaktım bu sefer,ama ebrar da ilaç olunca,elinde,bende menagon istedim dr dan,o totoştan yapılıyomuş,olsun,yürüyüş yapıyoz iftardan sonra mecburenkaydirigubbakcemile2

10 gün daha bekleyecem canım sonra tekrar test yapacak eğer çıkmazsa tekrar klomen+pregly sonrada ara verecem ramazan geçsinde bende hacamat yaptıracam bide lokman hekime ilaç yaptırmayı düşünüyorum dr nasıl para veriyosak onada verelim ümidimizi yitirmeyelim Allahtan umut kesilmez

ya ben yapcaktım bu sefer,ama ebrar da ilaç olunca,elinde,bende menagon istedim dr dan,o totoştan yapılıyomuş,olsun,yürüyüş yapıyoz iftardan sonra mecburenkaydirigubbakcemile2

kız kuzuu ben göbektenn olanıı kendimm vuruyordummm tüp yaptırdıgım zamann hep kendimm vurdummm eşime dedimm vurr ayy benn korkarımm dediii yapmadııı ben kendimm yaptımmm

bencede kardelenim hem yürüyüş olur size kuzumm
bana 3 günlük vermişti zaten seval hanım gonalf işe yaramayınca bide bunu deniyelim deniştii
oda işe yaramadııı ama bu ay kocaman olcekk teyzesi benm yumoşlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…