Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bende geldimm
şöle bi son sayfaya baktımm da kardeleniimm menegonu eşin vuramaz ben hergün acile gittim tatlım
aynı saatte vurunacaksınn

allah başımızdann eksikk etmesinn ne ugurumuzu nede rehamızıı kız napimm bizde gelelim diyorlarr kıyamıyommm zararlarıı yokkk gelsinlerr nolecekk onlardan bizden sayılırr ablasııı ........ benimm oglan şimdiden popilerr olduu hangi kzı alcazz bilmemm ... eyer beyenirlerse senin kızla birbirlerinii tabii olurr kuzum neden olmasınn iç güveysiii veririzzz nolecekkk yanlızzz oglumuu alann benide kabull edecekk yanındaa ona göree şimdiden diyeyimm hahaha

amaninn derdamın doğum günüydü kaçırdımm kuzumm doğum günün kutlu olsunn seneye inşallah kucağında bebişinle hatırlatırsın biize doğum gününüü ve tabii eşinle bebişinle kutlarsınız inşallahh yeni yaşınııı

kızlar şimdi sizlere bişey anlatacam burda lokman hekim bi bayan var ve gebeliğe yardımcı olması için ve hazırlaması için bi takım kürler yapıyo kendisi bu yöntemle hamile kalan çok kişi olduğunu söylüyo eğer isterseniz adresini telini verebilirim istanbuldada var öyle bi lokman hekim gerçekten bilgileride var birde kendinize eşinize hacamat yaptırarak vücudunuzun dengesini sağlayabilirsiniz

sunaycım,f5 le yenilemeden ,yada msj yazmadan göremessin cvplarımızı,bi daha aynı sayfaya gelmek istersende,sık kullanılanlara eklediğinde,daha çabuk bulursun bizi.

hacamatt ne kuzuu

yeliz biz dün gece kutladık derdanın doğum gününü kaçırdın hawai fişekli pastalı

kardelenimm o göbüşten vurunduğum gonalf dii
menegon kalçadann bide gonalf küçücük incecikk zarif bi iğne

hoşbulduk azracımm iyiyim kuzumm misafirim var yatılı şimdi herkes yattı bende buraya damladımm

kardelenim gonalf i normalde kendi kendine yapanlar bile varmışşş da ben onu yapamazdımmm kendükendümüm canını acıtamam canım kıymatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…