Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bir ay ilaç kullandım doktor test yaptı bir ay da ilaç kullanma öyle test yapalım dedi sonra ilaç kullanmadım öyle test yaptı geçmiş dedi

birsen evet canım protein s
protein c
bende hemen hemen hepsi sorunlu
bunlar doğuştan oluyo biliyosun değilmi
anneden veya babadan aldığın bozuk kromozomdan kaynaklanıyo

merak ettiğim tiroidm iyi olalı üç ay oldu daha bişey yok
tedaviye başlayınca hemen işe yarar mı merak ediyorum?

SUNAYCIM bana öyle yapmadılar aslında ben ihmal ettim belkide kullanmasam olurdu neyse ramazandan sonra gidicem bende

BİRSENCİM aynen canım

KARDELOŞ sen yeterki iste öperim nidemek yav Şenizlülülülülülü

AZRAM ohh saol datlum

ALEYNAM ben ezcuk değil baya bi hastayım herüfüm bile biliyo yerimseniben

bilmiyodum canım dr banada çok doğum kontrol hapı kullandığın için olmuş dedi

kardelencim hoşuma gitti tabi kuş alamsı ama üzüldümde biraz herekz bebek sever ben oyalanıyım diye eşim kuş alıyo ne biliym analtamıyorum işte

derdacımmm benim 4 yaşında var bi ogluşum bana geldiginde daha 15 günlüktüü canımm ben onaherbişeyi ögrettim yemek yemesini bile bilmiyorduu ögrettimm konuşmayı bilee ögrettim kuzummm bana bi çok tatlısınn annem demesiii arrr benii bitiriyooo ona bişey olacak diye ödümm kopuyoo canımmm bak sende ilgilenn konuş onlaa sana okadar iyi gelecekki canımmm inanamazssınnn ben yavruyken aldımm konuşturayımm diyee şimdi varya alıyom onu karşıma oturuyomm konuşuyomm aglasamm agladıgımıı anlıyoo biliyormusun inanmassınız yeminlee

AZRAM maşallah yaa oyy yerim ben onu
negüzel yaa canyoldaşı işte
ben köpek seviyorum ama caiz olmadığı için alamıyorum malesef
yani bahcede bakılabilir sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…