Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebrarcım kuusra bakma canım yelizimin duasını okuyamadım ama ben daha hastalanmıyom yarın inşalah okurum tekrar hastalanmazsam olurmu canım

evet canım hayvanlarr daha duyarlıı bazı insanlardann üzgün olayım gelirr gögsüme öyle bakar yüüzmee bi cilveler yapar güleyim diyye çokk tatlısınn annem derr aglarkenn gülersinn zatenn onu duyunca

ayy yerim ben onu yerim maşllah maşallah maşallah diyelim üz kez doğru azram çünkü onlar sadece duygularıyla hareket ediyo insanlar gibi mantık yarıştırmıyolşar fesatlık yok yani

benim tedavi gören varsa belki tecrübeli olan ondan sordum
sen ne tedavisi oldugunu söylemedinki tecrübelilerde sana yardımcı olsun canım benim
hoşbulduk bidenemm opuyorumnanaktan

iyiyim aleynacımm çok şükürr sen nasılsınn tatlım
bende aynıyım canım

ehhhhhhhh işte
aleyna şarkılara daldın kuzum
huuu

burayım abla şarkıular aldı götürdü beni

saolun kızlar aslında yatmıycam ama başım tuttu işte daha doğrusu tutturdu birileri neyse bende öptüm hepinizi iyi sahurlar canlarım

canım bişeyemi sıkıldınn canın sıkkın gibii seninn dünde durgundun güzelimm takma kafana hiç bişeyii senden önemli ve kıymetli deyill hiç bişeyy güzelim

allah rahatlık versin geçmiş olsun

saol ebrarcım okuyalım biran evvelde yelizim süprüz yapsın bize gelsin şöle tosun gibi bi evlat kız olursa erik istiyelim ben çok severimde oğlan olursada taatlı isteyelim inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…