Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bende bi gidip sorayım dr bari iyice öğreniyim bende romatolojiye gittim ordada birsürü test yaptılar temiz çıktı hayırlısı bakalım

ayyy ne güzel canım yaaa ben zaten çok severim kuşları maşallah canmım nazar değmesin inşallah benimkide yoldaş olur bana yanımda biliyomusun kısık gözle bakıyo bana bilirim güzelim bizimde vardı onlar hisseder heerşyi mesela biz üzülünce yemek yemezdi bekarken vardı bizim aslında küçücük hayvan anlıyo insanı koca koca insanlar anlamıyo neden acaba

AZRAM maşallah yaa oyy yerim ben onu
negüzel yaa canyoldaşı işte
ben köpek seviyorum ama caiz olmadığı için alamıyorum malesef
yani bahcede bakılabilir sadece

evet valla canımm ya oluşumm bana çok iyi geldiii ismide aşkımmm

can yoldaşım oldu bnimm evime ses oldu sende al canım ama yavru all yavruyken aldıgında ve başka kuş sesi olmadıgında konuşması daha kolay oluyoo rahat ögreniyoo

benimkide bi lafarr varr teyzesiii sormaa bak bi günn msn den atacam sana ses kaydını oluşıumun

kızlar benimde uykum geldi sabahta erken kalkacam size iyigeceler bu arada ebrar unutmam okurum ayetel kürsiyi

saolun kızlar aslında yatmıycam ama başım tuttu işte daha doğrusu tutturdu birileri neyse bende öptüm hepinizi iyi sahurlar canlarım

evet canım hayvanlarr daha duyarlıı bazı insanlardann üzgün olayım gelirr gögsüme öyle bakar yüüzmee bi cilveler yapar güleyim diyye çokk tatlısınn annem derr aglarkenn gülersinn zatenn onu duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…