Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derdam inşallah kuzuum tek dileğim ozaten
inşallah dualarımız vesile olcak gelicek sıpası
ee olursa bişey istiycez tabi demi kaydirigubbakcemile3

sııkn biraz canım tamamen eşimin ailesi sebebiyle alakalı annem yaran varsa tuz basan çok olur derdi öğle işte acıtıyolar sürekli ama ben ne diyorum biliyomuusn mevlam kimseye yaşatmasın bu duyguyu yinede zor çünkü neyse balım sıkmıyım sizide

aleynam bilmem kuzum nerden geliyo
uykusuzlukmu vurdu başıma artık nebiliyim
ama iyiyim şükür
sende şarkılarda kendini kaybettin haa
ben aslında hep slov dinlerim damarcıyım ezcik

azram eşimle yemekten sonra uyumuşuz

biraz önce kalktım kendime gelemedim kız

agzımın tadı -deyişti kötü oluyom uyuyp kalkınca

aman derdamm dert ettiğin şeye bakk boşver be güülümm
yarın bigün sen bebişini kucağına alınca hepsi söledine utanacakk inşallah

derdam varya benide çok acıttılar neler yaşadım eşimin ailesi yüzünden
şimdide eşimde anladı uzağız yani mesafeli
araya mesafe koy eniyisi bu kuzum

Canım Rabbim cok büyük herseyin vakit ve zamanı var ama biz kullar sabredemiyoruz işte O canını acıtanları rabbim görüyo Allah ıslah etsin inş. onları klava: Bize düşen tevekkül etmek Rabbim verirse hikmetinden vermezse lütfundandır inş. sıkma canını tatlım hersey olacagına varır

abla şükür bana kimse bişe demiyo o yüzden rahatım yani

ben daha cok kuruntu yapıyom kendime

ben demesem aagzılarına bile almazlar

eşimden cekinirler biraz

yaa kızlar milletin ağzı torba değil malesef
neler neler duydum
malum bi kişi eşimin tarafından hiç aramaz sormaz beni neyse bu hamile kaldı cinsiyetini öğrendi beni aradı oğlumuz oluyo diye .sonra benim yanımda çocuğu olmuyanlar için derdiki ay onunda olmamış ikinciye evlenmiş adam naapsın çocuksuzmu kalsın filan
ah ah neler neler
ama görümcemler süperdir hepsinden allah razı olsun

kuzum üzme sen canını rabbimm büyükkkk rabbimm birinin kusuru varsa örtün açıga çıkarmayın diyoo bizleri böyle laflarıyla imaylarına üzenlere rabbimm vercekk derslerni üzme tatlım kendini sen stres yapma rabbimm hepsini utandıracak

saolun kızlar canlarım benim çok teşekkür ederim bizde zaten kara ladık eşimle şehir dışına taşıncaz eşim yeter artık dedi bugün iş bulması lazım işte onu halledersek arık yokuz arasın dursunlar

azram süper söyledin gerçektende öyle yaa
biz kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz
ne sanki çocuğumuz olsa kıymetmi bilcek bukadar sıkıntı çektik diye
iki gün sonra karısının lafına gider yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…