Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar hayırlı sahurlarr hepinize öpüyorumm hepinizi çocuumuzun olmaması bizim suçumuz deyilll rabbim diledigine verir dilediginden alırr rabbimm saglıkkk versinnnn en başta o önemliii vakti geldiginde yollacakk bizimde melklerimizi inşallahhh hepinizi seviyorum kızlarrr rabbim hepinizinn göbişlerinii dolduracakkkk hiç üzülmeyin benimkinide inşallah hadi öptümm hepinzi allaha emanetsinizz

TUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................20
BONCUK.................30
ALEYNA..................30
YELİZ......................30bitti
AZRA......................30
HALET....................30
SEYDAM................20
MAVİŞ....................30
GÜLŞAH.................20
PORTİ....................20
SUNAY..................20
TURKUAZ..............23
BİRSEN................10
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
CUMA AKŞAMI DUASINI YAPARIZ

slm derdacım,naptın canım,gerçekten mi taşınmayı düşünüyosunuz,boşuna insanlar için düzeninizi bozmayın derim ben,çünkü üzmek isteyen,uzaktanda çok rahat üzüyo canım benim.

selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
bugün yine yoğundum uğruyamadım
görümcemin gelini doğum yaptı benide çağırdılar gittim bebişi gördüm
ama bişey diyimmi çok fena oldum canım yandı çok
annemlere geldi şimdi kapıdan girer girmez başladım ağlamaya busefer içimden bişeyler koptu gitti anlatılmazdı dedim bağırsam duyarmısın ALLAHIM ay neyse üzmeyim sizide gece konuşuruz inşallah
bugün teyzemler annemlere gelicek iftara oyüzden akşam uğruyamam .gece burda olcam geç kalabilirim ama .öptüm hepinizi

kuzummmm rabbimm duyacakk bizimde sesimiziiii üzme tatlı canınıııı bzlerde yaşıyacagızz o mutluluguuu rabbim büyükkkkkk

canım benim bende ağaldım bak şimdi okadar iyi analıyorumki seni benimde eltimin kız kardeşi yaptı bebek görmeğe benide çağırdı içimnde ağazım çıktığı kdar bağırıp ağlama geldi ama ne çare duyar elbet mevlam sesimizi üzme tatlı canın balım

selam kızlarrr.... ebrarcım bende bebek görünce senin gibi oluyorum.... Ama Rabbim neylerse güzel eyler... İnşallah bizim meleklerimizi de gönderecek.... Sen bağırsanda bağırmasan da ALLAHIM sesimizi duyuyor emin ol.....

opuyorumnanaktan iyi yapıyorsun canım.... dün yoktum ben gerçi ama şmyle bir okudum geçmişi.... taşınacakmısın gerçekten???? değer mi düzen bozmaya insanlar yüzünden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…