hoşgeldinn şeyma inşallah en yakın zamanda gelir bebişinn ama erken daha canımm
hoşbulduk canımcım :)amin isteyen herkese nasip etsin allah fazla bekletmeden inş.
ilaç filan kullanmadım ben hiç----- eşim canım ...hoşbuldk cnıum sizlerin nasıl durumlar
ilaç kullanmadığın iyi olmuş... biz 1 buçuk yıldır uğrasıyos... hamile kaldım 3 kez ama düşük oldu maalesef... hiç bir sebep bulamadılar.... bir kez daha düşük olursa tüp denicez artık....
tugcem galiba stres kuzum kür yaptım yapmammı düzene giriyo sonra yine tepe takla oluyo
yelizim olurmu canım kusur hani merak ediyodunuzya bende tek çıkınca galiba kale almadım söylememiştim .biliyorum gönlünden çok çok istediğini
şeyma ben 10 yıldır bekliyorum tatlım
derdam yerim ben o miniki yaa ben severim hayvanları hiçbirinden korkmam herşeyide besledim
tugcem galiba stres kuzum kür yaptım yapmammı düzene giriyo sonra yine tepe takla oluyo
yelizim olurmu canım kusur hani merak ediyodunuzya bende tek çıkınca galiba kale almadım söylememiştim .biliyorum gönlünden çok çok istediğini
şeyma ben 10 yıldır bekliyorum tatlım
allah hayırlısıyla tez zamanda versin inş. cnm duadan başka sığınıcak biyer yok :Saruboceq::1no2:
derdam iyi uykular datlum .
tugcem sen baya tırsıyosun yaa işin zor ya miniş gelince civciv filan almak isterse ne etcen?
çok geçmiş olsun canım yaa... bende biraz bu tarz yerlerden yanlış anlamayın sakında uzak duruyorum çünki doktorum kesinlikle stres yapma dedi aksi taktirde stres yaparsan bebek filan bekleme boşuna dedi ondan moralim bozuluyo etkileniyorum gcikmeyen adetim gecikiyo filan işte...
şeyma saol canım dualara sığınıyoruz yapıcak bişey yok malesefki
aslında biz bıurda baya birbirimize destek oluyoruz... bende yeniyim bu topicte ama eşim bile fark ediyo... o site sana iyi geliyo diyo... çünkü tek başına insan ister istemez kuruyo biliyosundur... sanki bir tek kendi başına geliyomuş gibi... oysaki senle aynı durumda olan bir çok kişi olduğunu gördüğünde derdini anlattığında destek gördüğünde bu çok iyi geliyo işte.... senin de tez zamanda gelir inşallah miniği... evet stress çok büyük engel bu işlerde....
seyma canımm ben burda stresimi atıyorumm çünkü çevrenin bebek varmı soruları beni daha çok etkiliyo burda konuşup dertleşiyoruzz
ebrarımm sen bırakma kürleri en iyisimi tatlım adetin düzene girsinki bebeişin gelişi kolaylaşsınn tatlımm
bende asla elleyemezdim kesinn
ayy iilk evlendiğimiz sıralarda eşim tüm tavuk almıştıı tabi kesilmiş temişzlenmiş ben ondan da korktumm biiliyomusunuz
eşimi aramıştımm bi da tüm tavuk almayalım bn korkuyomm diye ama nasıl korktum görecenn düdüklüye bi atışım vardı yıkayıp ömrümden ömür gittii
tuğçem valla iyi fikir
ben zaten ondan beter severim onun için çare aramama gerek yok
eşimde bende hayvanseveriz hemde aşırı kurban bayramında daha çadırlar kurulurken gider onları izleriz oderece yani kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?