Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy ben bi tane sigaraa içipde gelsemm pencere kenarında ikiide havalanırımm he olurmuu gitmiyosunuz değilmii döndüğmde herkesi tastamam isterimm eksilmeyin artın anacımm

bekle beni anacım bende gelyimmm.... yeliz sigarayı nasıl bırakcaz kuzu yaaa. ben en çok buna takılıyom... önceki hamilelikler öğrenince hemen bıraktım ama şimdi önceden bırakıym diyom... bırakamıyom....

tuğçem okadında yani sanki iyi bişey yaptı hayret yaa
valla kuzum biz inanılmaz severiz eşim alır gelir ineği ben ona su içiririm ekmek yediririm
bayılırım yaa çocukluğumdan beri böyle
ben köpek baktım,tavşan,civciv,kedi,kuş,kaplmbağa her telden anlıyacağın

öyle şeymacığımm bilerek soranlarda çokk
toplum olarak yaraya tuz basmayı sseviyoz genelde
çok şükür övünerek söyleyebilir böle bi huyum yokk olanlarıda şiddetle kınıyorumm

tuğçemm gül bacımm sende beni güldürdünn ama yineliyorumm asla bi koyuna da dokunamazdımm
sen gene iyi parmağını uzatmışınn deki yanlışlıkla dokundumm elimi çamaşır suyu ardından deterjan ardından yumuşatıcıyla yıkardımm

ebrarcım belki biliyosundur ama ben bir ay soğan kürü yaptım canım... çok da faydasını gördüm... benim adetler baharda bir aksardı... kışta yaptım bebek falan olyına gireriz diye.... hiç aksamadı sonra.... hem rahmi de temizliyomuş... daha bir sürü kür var.... bence devam et sen....

aa aaaaaadelikafaduldensigaramı içiyorsunuz ama olmaski kızlarbende tek tük içiyordum netteki bir videodan sonra yemin ettim lmaz: dikkat edin sizde fazla tüketmeyin

ya kızlar bişey diycemde hayvanlar bazılarından çok daha temiz yaa öyle insanlar varki
ay akıllara zarar alsanaalsanasmile

şeyma saol canım bende her namazımdan sonra tüm olmayanlara ediyorum zor beklemek yaşıyan biliyo

aynen canım okadar farklı bir duyguymuşki düşün daha 3 ay oldu önceden çocuk görsem ne tatlı derdim şimdi bazen gözlerim doluyor çok zor allah kolaylık versin bekleyen herkese...

tugçem evet kuzum soğan kürü banada çok iyi geliyo
incir iyi gelmemişti çok ara kanama yaptı belkide yumurtlama kanamasıydıda kullanmadım bıraktım
ama soğana devam inşallah şimdi ramazan ya yapmıyorum orucumu tam tutuyum diye yanee

tuğçecim ben 3 yıldır felan böle ciddi içiyorumm evlenmeden önce günde 1 2 bazen hiç içmezdimm

evlenince biraz abarttım şehir değişikliği işden ayrılışş kendi evin v.b durumlardan arttı ama şimdi gene azalttım böle az içince seviyom bacımm
ama inşallah hamiş kalırsam ağzıma sürmem

ebrarım hemen başla balım kürlereee kürcü başı olarak emrediyomm

bu toplumun canı çıkmıya emi:sinir geldi valla:roflol::roflol:

şeymacım ah ah insanın içi yanıyo ama sesini çıkaramıyosun sonuçta rabbim vericekki olucak
naparsın kader inşallah olur tez vakitte hepimizin

hımm ebraaar hanım size daha ziyade soğanı öneririm
hayıtda günde bir bardak olabilir düşük olan yüksek olan tüm hormon değerlerine faydası var

şeymacım ah ah insanın içi yanıyo ama sesini çıkaramıyosun sonuçta rabbim vericekki olucak
naparsın kader inşallah olur tez vakitte hepimizin

inş. cnm benim aminnn ne diyelimki allah istiyicekki onu rahme düşürsün doğru diyosun :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…