Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

iyi geceler kızlar bende katıldım kervanınıza:S 3 . ayımdayım daha yok kend,leri

görmedim canım kusura bakam ebrarım
aman görcektin halimizi sabah eşim gül gül öldü
şimdi ben sahura kadar uyumadım ya sahurdan sonra namaz kıl derken saat 5 oldu bende tam yattım haav aydınladı sen başla ötmeey eşim bide bizim ytak odasına koydu akşam salon var zaten bide ev küçük yani sus derim susmaz ben susu dedikçe daha beter ötüyo oynuyo sabah sabah deli etti beni
tam 11 kadar savaştım onunla en sonunda ben pes ettim gittim salaona yattım öle kurtuldum yani

ay derdam maşallahı var demek alıştıki ötüyo
bizimkide aynı sabah ezanında başlıyo hatta şuan bile ötüyo
sus diyorum bende bizimki susuyo tekrar başlıyo ama

saolun calarım
yelizcim haklıısn canım biz destek olursak mevlam yardım eder bize dilerim kimse bekelmez artıkın verri mevlam tez vakitte

tugçem kaç gün değil kuzum ay desem sempatiksalakcinni
ben genelde böyleyim hiç sorun yok adet olamıyorum deli oluyorum
oldummuda tam oluyorum

yaa kızlar bişey dicem ama gülmeyin... ben kuş beslememiyom... hatta hiç bir hayvan beslemiyom... korkuyom çünkü hepsinden.....senağlama

ayy evet pazar günü istanbula yağmur yağacakmış
10 derece düüşecekmişş bende cinnet geçirecektimm ramak kalmıştı yaneee

ebrarımm bilmiyodum balımm özür dilerim bende ümit vermiş oldumm
ama inan içimden geçen dileğim

ebrarcım yavru daha küçücük alışmazmı elimizde uyuyo bi görcen eşim geldi eve ona alışkın daha çok işyerine götürmüş bana geitrmeden bi kaç gün onu görünce oyun oynadı

tugçem kaç gün değil kuzum ay desem sempatiksalakcinni
ben genelde böyleyim hiç sorun yok adet olamıyorum deli oluyorum
oldummuda tam oluyorum

ay mııı... ooo baya gecikmiş seninki... neden böyle oluyo ki acep... sorun yok dediğine göre... stresten falan mı oluyo ki... bir çaresi olmalı ama dimi???? hiç kür yaptın mı???

şeyma hoşgeldin
daha yeniymişsin canım inşallah tez vakitte gelir minişin fazla bekletmeden
saol cnm hoşbuldum ... amin canım seninkide inş. se nin nasıl cnm çokmu oldu
hoşgeldin şeyma... 3 ay bence de çok uzun süre değil.... daha önce sen mi korundun eşin mi???

ilaç filan kullanmadım ben hiç----- eşim canım ...hoşbuldk cnıum sizlerin nasıl durumlar

hoşgeldinn şeyma inşallah en yakın zamanda gelir bebişinn ama erken daha canımm

bende korkuyorumm hayvanlardann ve böceklerden hepsinden kısacasııı
sinekten bile korkarımm
ama sanırım benimki korkuddan ziyade tiksinmeektenn elimde değill maaleseff uzaktan sevyomm ben hayvanlarııı

ilaç filan kullanmadım ben hiç----- eşim canım ...hoşbuldk cnıum sizlerin nasıl durumlar[/QUOTE]

ilaç kullanmadığın iyi olmuş... biz 1 buçuk yıldır uğrasıyos... hamile kaldım 3 kez ama düşük oldu maalesef... hiç bir sebep bulamadılar.... bir kez daha düşük olursa tüp denicez artık....

bide beimle dalga geçiyo benim koçiş sabah sabah diyoki bana hatuna bak bide anne olcam diyo küçücük hayvanı dövmediği kalıdı sen biizm çocupuda sus derisn diyo bana bede ona yastık fırlattım gitti adam
bu sefer ben gerçekten çıkıyom byby

evet evet benimkide korkma değil tam olarak tiksinme... elleyemiyorum tüylü şeyleri.... ıyyyy..... bir kez balık beslemiştim... onu da beceremedim... akvuryımdan dışarı fırladı delüüüü.... ben elleyemediğim için de öldü zaten... akşama kadar evde balık ölüsüyle eşimi bekledim..... :roflol::roflol::roflol:

tugcem galiba stres kuzum kür yaptım yapmammı düzene giriyo sonra yine tepe takla oluyo

yelizim olurmu canım kusur hani merak ediyodunuzya bende tek çıkınca galiba kale almadım söylememiştim .biliyorum gönlünden çok çok istediğini

şeyma ben 10 yıldır bekliyorum tatlım

derdam yerim ben o miniki yaa ben severim hayvanları hiçbirinden korkmam herşeyide besledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…