ah ah bu bebekler olana kadar kaç sayfa olucaz acep mafoldumben
ayy canım çok güzel yaakızlar ben bugün yokum RABBİM nasip ederse bugün annemle hırkayı şerife gidiyoruz
İNŞALLAH görmek kısmet olur
abla ben duamı okudum 30 tane RABBİM Kabul edrer İNŞALLAH
tefriciyeyi daha bitiremedim bitirdim mi haber vericem cok yakında bitiririm
harkese hayırlı günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
saol canım yaa allah razı olsunkıyamam kız sana ben aglama rabbim öyle bir rabki ummedigin zamanda vericek bak görürüsünüz kız sogan kürü yapım be deneyin ne çıkar kız vallahi erzurumdan bir yatırdan ot geldi dedimya içtim o ay hamile kaldı dedimde canım dedi oralı olsak sevabına yollardık hepsine dedide kız pazardada satılıyo be ısırgan otu ebegümeci fosasıyla kaynatıp bilendırdan geçirip aç karnına içiceksin olucagı bu ben o ay 5 gün sogan kürü 1 hafta maydonoz yaptım maydonoz rahimi uyarıyo kaynatın taze tüketin ne çıkar ebegimeci ve ısırgan çok kokuyodu eşime dedim ıy ben içmeme dedim dediki şifanın nerden gelicegi belli olmaz dedi ben size o mubarek yatırı araştırıyım bakıyım neresiymiş Şeniz eltimde 7 haftalık hamile birlikte 40 çıkıcek artık vay kaynanamın haline hedelikafadulden
tutişim nerdesin kuzum özledim seniselam kızlar
cumanız mübarek olsunnn
sanada hayırlı cumalar tatlımSelamünaleyküm cumanız hayrolsun..
boncuğum allah kabul etsinslm kızlar nasılsınız
ebrarım tugcenın duasını bıtırdım allah kabuletsın :Saruboceq:
kımse yok herkes uyuyor galıba görüşürüz daha sonra kendınıze ıyı bakınopuyorumnanaktan
mavişim sanada hayırlı cumalar canımSelam canlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun
şeymacım hayırlı cumalar tatlımSizlerinde cuması mübarek olsun canlarım iyisinizdir inş.:)
ebrarcım ben yeliz için olna tefriciyemi bitirdim canım mevlam kabul etsin akşam belki gelemem güzelim karnım fena ağrıyo sabahtan beri tatıyorum anca kaltım duamı okudum şimdi gene yatarım belki i,ftardan sonra ağrı kesici alırım o fayda ederse gelirim yine öpüyorum hepinizi
TUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................40bitti
BONCUK.................30bitti
ALEYNA..................30bitti
YELİZ......................30bitti
AZRA......................30
HALET....................30
SEYDAM................20bitti
MAVİŞ....................30
PORTİ....................20
SUNAY..................20
TURKUAZ..............23
BİRSEN................10
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
CUMA AKŞAMI DUASINI YAPARIZ
canım ben akşam eve gidince okurum,sen bitti yaz istersen...
öpüyorum hepinizi...
ya kızlar evlendıgımden berı kac tane hamıs haberı aldım nezaman bı yakınımı arasam hamıle haberı alıyorum sevınıyorum ama bıyandanda çöküyorum bende neden bısıy yok dıye mafoldumben
ya etrafıma bakıyorum herkesın cocugu var kımı bebk arabasını sürüyor kımı cocugunu parka götürüyor kendıme bakıyorm ot gıbıyım ya sankı ıkı talebe gıbı aynı evde yasıyoruz:a015::çok üzgünüm:
allahım su günlerın yüzü hürmetıne bızıde gör neolur bı evlat nasıp eyle yemın ederız sana layık yetıstırıcez neolur:Saruboceq::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?