Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

seninle aynı duyguları yaşıyoruz arkadaşım isyan etmiyorum asla ama her ay gibi bu ay yine umutlanmama rağmen yine adet oldum. hem de ağrım oluyo çok.
ama bide duyuyosun o hamile bu hamile. benden sonra evlenen herkes cocugunu aldı kucagına .. bız beklemedeyiz. sabrın sonu selamettır. bizimde yüzümüz güler inşallah

ınsallah elıfcıgım hoşgeldın cnm benım en cok sınır oldugum sey ıstemeyenlerın bıle hamıle kalması allahım sınıyor bızı bunlarla ısyan degıl ama bızde hakedıyoruz artık kac kez kürtaj olan bı arkadasım var yıne hamıle bu sefer aldırmıcakmıs gelde sınır olma of of

mavıcıgım esının ısı neoldu hala ayrımısınız bende dıyordum ya buay ne güzel kür yaptım b.t.ç. kac gündür kasıgım agrıyo kesın kıst olmustur dıye düşündüm ama bgn ovülasyon sınyallerı aldım 3 saat sonra test yapıp anlıcam kür işe yaradımı ama yaradıysa bıle esım yok bgn kaydirigubbakcemile3aglanıcak halıma gülüyorum artık

hosbulduk canım
inanki ben buraya gripte şu forumları okumasam dünyada bi benim olmuyo diye düşünücem.Allahtan burayı okuyorumda bi sen değilsin bak elif diyorum herkesin derdi başka.
ama niyese şu olumsuz düşüncelerimi olmayacak fikrini atamıyorum aklımdan..
psikolojik destek almak gerekecek artık sanırım.
cunku hamılelık doğum vs konusu gecse sınırım bozuluyo ordan kacmak ıstıyorum..bu da normal degıl heralde..

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
[DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
KUBİ.................................................................................11 AĞUSTOS
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
HALET............................................................................................20 AĞUSTOS
BİRSEN29.......................................................................................20 AĞUSTOS
MIZMIZ.............................................................................................22 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
YELİZ...............................................................................................25 AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER.................................................................................27 AGUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.....................................................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ.......................................................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM..........................................................................6 EYLÜL
TURKUAZ.......................................................................................9 EYLÜL
PELİN67........................................................................................11 EYLÜL
SAMYELİ 26...................................................................................12 EYLÜL
ASİ..................................................................................................14 EYLÜL
AZRAPERİ.......................................................................................14 EYLÜL
KARDELEN......................................................................................15 EYLÜL
TUGCAL........................................................................................30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

KIZLAR YENI TARIHLERINI BILDIRMEYENLERE CEZA KESILICEK.......:)
EBRARCIGIM BENDEN SONRA TEKRAR DEGISIKLIK YAPIP GÜNCELLEDINIMI BILMIYORUM BANA HABER VERIRSIN OK

evet canım hala ayrıyız mafoldumben bana doktor eşin yanında düzenli olmadığı müddetçe biraz zor hamile kalırsın dedi yumurtlama zamanı yanımda olmadığı için artık çoçuk hayali bile kuramaz oldum

HAKLISIN CNM PSIKOLOJI DIYE BIRSEY KALMADI ZATEN
AGLIYORUZ SANKI CARE OLCAK AMA YOK YINE KENDIMIZE YAPIYORUZ
ETRAFIMIZLA MUTLULUK OYUNU OYNAMAKTAN SIKILDIMmafoldumben
SEN NEZAMANDIR ISTIYOSUN PEKI MORELINI BOZMA ALLAH BÜYÜK:Saruboceq:

kızlar ben artık sanırım eskisi kadar takmıyorum şu iki gündür,çünkü kurban olduğum Allah bişeyleri anlamam için sebepler çıkarıyor,bildiğiniz gibi kuzenim erken doğum yapmıştı bebek kaç haftadır kuvözde,şimdide eltimin bebeğinde problem çıktı,bacak kasları çok zayıf fizik tedavi görmesi lazım ayrıca beyinle ilgili bi takım ciddi sorunlar var
herşey hamile kalmakla bitmiyor biliyorum bunu çok söylüyorum ama etrafımda sürekli böyle şeyler kim hamile kaldıysa hep problem oldu sonunda,Allah sağlıcakla da kucağımıza almayı nasip etsin,hayırlı evlat nasip etsin
ben yarım saat molaya çıkıyorum şimdi geldiğimde burda olursanız görüşürüz
Allah'A emanet olun

kafana takma bu ay unut dıyolar tama unutuyum dıyorum ama mumkunmu ya

ben unutmak istesem etrafta gordugun bebekler bebek magazaları vs hersey hatırlatıyo zaten...
benim 17 ay oldu arada bi aşılamam var tutmadı , öyle canım ,,
Allah hayırlısını versınde ıste boyle yanıı

cok gecmıs olsun cnm allah şifa versın:Saruboceq:
sende haklısın hemde cok ama ıste duygularımızı frenlıyemıyoruz
allahım herzaman hayırlısını versın:Saruboceq:
kendıne ıyı bak ıyı molalar cnm opuyorumnanaktan

merhaba canım hayırdır niye keyfin yok gerçi bu aralar kimsenin yok yanlız değilsin canım
borç harç meselesi cnm,birde eltimin bebişinin durumu
Hayırlısı olsun,kısmette ne varsa çekicez
HAKLISIN CNM PSIKOLOJI DIYE BIRSEY KALMADI ZATEN
AGLIYORUZ SANKI CARE OLCAK AMA YOK YINE KENDIMIZE YAPIYORUZ
ETRAFIMIZLA MUTLULUK OYUNU OYNAMAKTAN SIKILDIMmafoldumben
SEN NEZAMANDIR ISTIYOSUN PEKI MORELINI BOZMA ALLAH BÜYÜK:Saruboceq:

boncuğum nasılsın?elif'cim hoşgeldin cnm sende
görüşürüz kızlarrr

aynıymısız cnm benımde 15 ay bıttı
rabbım hayırlsıını versın yakında bende asılamaya gecıcem ramazanın gecmesını beklıyorum doktora gıtmek ıcın ınsallah en kısa zamanda sende muradına erersın :Saruboceq:

insallah canım bende ramazandan sonra tup bebek ıcın ıslemlere baslıcam , cunku asılamada bıraz dusuk ıhtımal gıbı gorunuyo gercı kader hepsi olcaksa asılamadada olur ama , sanırım benım ıcın tup bebek daha anlamlı olcak tabi Rabbim verirse vesile olcak işte bu tedaviler.
gercı bı acıdanda korkuyorum sonucta hıcbısey yuzde yuz degıl onlada olmaz da ıyıce yıkılırmıyım dıye ama yok kotu dusunmemek lazım, sanırım hep bole kotu dusundugum ıcın bukadar kaldım dıyorum..:a015:

benım cok fazla gırme sansım olmuyo foruma ılk defa boyle dertlesıyorum,
ama iyi de oluyo galiba, teskkur ederım ugur boncugum ınsallah tez vakitte mutlu haberını duyarım burdan , ve umut olursun bızlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…