canım çok saol ağzına sağlık
buarada keyifsiz gibisin iyisindir inşallah bitanem opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
mavıcıgım sen nasılsın cnm ben ıyı olmaya calısıyorum
merhaba canım hayırdır niye keyfin yok gerçi bu aralar kimsenin yok yanlız değilsin canımrica ederim abla,keyfim yok...
mavixim selam canım...
mavıcıgım esının ısı neoldu hala ayrımısınız bende dıyordum ya buay ne güzel kür yaptım b.t.ç. kac gündür kasıgım agrıyo kesın kıst olmustur dıye düşündüm ama bgn ovülasyon sınyallerı aldım 3 saat sonra test yapıp anlıcam kür işe yaradımı ama yaradıysa bıle esım yok bgn kaydirigubbakcemile3aglanıcak halıma gülüyorum artık
hosbulduk canım
inanki ben buraya gripte şu forumları okumasam dünyada bi benim olmuyo diye düşünücem.Allahtan burayı okuyorumda bi sen değilsin bak elif diyorum herkesin derdi başka.
ama niyese şu olumsuz düşüncelerimi olmayacak fikrini atamıyorum aklımdan..
psikolojik destek almak gerekecek artık sanırım.
cunku hamılelık doğum vs konusu gecse sınırım bozuluyo ordan kacmak ıstıyorum..bu da normal degıl heralde..
cok gecmıs olsun cnm allah şifa versın:Saruboceq:kızlar ben artık sanırım eskisi kadar takmıyorum şu iki gündür,çünkü kurban olduğum Allah bişeyleri anlamam için sebepler çıkarıyor,bildiğiniz gibi kuzenim erken doğum yapmıştı bebek kaç haftadır kuvözde,şimdide eltimin bebeğinde problem çıktı,bacak kasları çok zayıf fizik tedavi görmesi lazım ayrıca beyinle ilgili bi takım ciddi sorunlar var
herşey hamile kalmakla bitmiyor biliyorum bunu çok söylüyorum ama etrafımda sürekli böyle şeyler kim hamile kaldıysa hep problem oldu sonunda,Allah sağlıcakla da kucağımıza almayı nasip etsin,hayırlı evlat nasip etsin
ben yarım saat molaya çıkıyorum şimdi geldiğimde burda olursanız görüşürüz
Allah'A emanet olun
borç harç meselesi cnm,birde eltimin bebişinin durumumerhaba canım hayırdır niye keyfin yok gerçi bu aralar kimsenin yok yanlız değilsin canım
Hayırlısı olsun,kısmette ne varsa çekicezevet canım hala ayrıyız mafoldumben bana doktor eşin yanında düzenli olmadığı müddetçe biraz zor hamile kalırsın dedi yumurtlama zamanı yanımda olmadığı için artık çoçuk hayali bile kuramaz oldum
HAKLISIN CNM PSIKOLOJI DIYE BIRSEY KALMADI ZATEN
AGLIYORUZ SANKI CARE OLCAK AMA YOK YINE KENDIMIZE YAPIYORUZ
ETRAFIMIZLA MUTLULUK OYUNU OYNAMAKTAN SIKILDIMmafoldumben
SEN NEZAMANDIR ISTIYOSUN PEKI MORELINI BOZMA ALLAH BÜYÜK:Saruboceq:
aynıymısız cnm benımde 15 ay bıttı
rabbım hayırlsıını versın yakında bende asılamaya gecıcem ramazanın gecmesını beklıyorum doktora gıtmek ıcın ınsallah en kısa zamanda sende muradına erersın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?