kızlar ben bugün yokum RABBİM nasip ederse bugün annemle hırkayı şerife gidiyoruz
İNŞALLAH görmek kısmet olur
abla ben duamı okudum 30 tane RABBİM Kabul edrer İNŞALLAH
tefriciyeyi daha bitiremedim bitirdim mi haber vericem cok yakında bitiririm
harkese hayırlı günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar nasılsınız
ebrarım tugcenın duasını bıtırdım allah kabuletsın :Saruboceq:
kımse yok herkes uyuyor galıba görüşürüz daha sonra kendınıze ıyı bakınopuyorumnanaktan
ebrarcım ben yeliz için olna tefriciyemi bitirdim canım mevlam kabul etsin akşam belki gelemem güzelim karnım fena ağrıyo sabahtan beri tatıyorum anca kaltım duamı okudum şimdi gene yatarım belki i,ftardan sonra ağrı kesici alırım o fayda ederse gelirim yine öpüyorum hepinizi
aminnnn..... benim de öyle canım ... bütün arkadaşlarımızın çocuğu oldu... bir biz kaldık... millet de bilmiyo tabi ne zaman yapcaksınız diye sorup duruyo... napalım bizimkileride vakti gelmedi demekki...ya kızlar evlendıgımden berı kac tane hamıs haberı aldım nezaman bı yakınımı arasam hamıle haberı alıyorum sevınıyorum ama bıyandanda çöküyorum bende neden bısıy yok dıye mafoldumben
ya etrafıma bakıyorum herkesın cocugu var kımı bebk arabasını sürüyor kımı cocugunu parka götürüyor kendıme bakıyorm ot gıbıyım ya sankı ıkı talebe gıbı aynı evde yasıyoruz:a015::çok üzgünüm:
allahım su günlerın yüzü hürmetıne bızıde gör neolur bı evlat nasıp eyle yemın ederız sana layık yetıstırıcez neolur:Saruboceq::a015:
seninle aynı duyguları yaşıyoruz arkadaşım isyan etmiyorum asla ama her ay gibi bu ay yine umutlanmama rağmen yine adet oldum. hem de ağrım oluyo çok.
ama bide duyuyosun o hamile bu hamile. benden sonra evlenen herkes cocugunu aldı kucagına .. bız beklemedeyiz. sabrın sonu selamettır. bizimde yüzümüz güler inşallah
canım yalnız onların kürtaj yüzünden çekecekleri büyük cezalar var.... Rabbim hesabını soracak.... inşallah vicdanı sızlamıyodur... bol bol tövbe etsin bari... inşallah hamileliği de sorunsuz geçer...ınsallah elıfcıgım hoşgeldın cnm benım en cok sınır oldugum sey ıstemeyenlerın bıle hamıle kalması allahım sınıyor bızı bunlarla ısyan degıl ama bızde hakedıyoruz artık kac kez kürtaj olan bı arkadasım var yıne hamıle bu sefer aldırmıcakmıs gelde sınır olma of of
tugcalcım merhba canım
ya bende rahim iltihabı var geçen sene tedavi oldum geçmişti biraz yine başaldı deli olcam doğum sancısı gibi belimden vuruyo ne uyutuyo ne oturmama izin veriyo
boncuğum akşam gelicenmi canım
tugcalcım merhba canım
ya bende rahim iltihabı var geçen sene tedavi oldum geçmişti biraz yine başaldı deli olcam doğum sancısı gibi belimden vuruyo ne uyutuyo ne oturmama izin veriyo
boncuğum akşam gelicenmi canım
HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
TEMMUZ AYI LıSTEMıZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
[DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
KUBİ.................................................................................11 AĞUSTOS
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
HALET............................................................................................20 AĞUSTOS
BİRSEN29.......................................................................................20 AĞUSTOS
MIZMIZ.............................................................................................22 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
YELİZ...............................................................................................25 AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER.................................................................................27 AGUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.....................................................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ.......................................................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM..........................................................................6 EYLÜL
TURKUAZ.......................................................................................9 EYLÜL
PELİN67........................................................................................11 EYLÜL
SAMYELİ 26...................................................................................12 EYLÜL
ASİ..................................................................................................14 EYLÜL
AZRAPERİ.......................................................................................14 EYLÜL
KARDELEN......................................................................................15 EYLÜL
TUGCAL........................................................................................30 EYLÜL
HAMıŞLERıMıZ
MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
KIZLAR YENI TARIHLERINI BILDIRMEYENLERE CEZA KESILICEK.......:)
EBRARCIGIM BENDEN SONRA TEKRAR DEGISIKLIK YAPIP GÜNCELLEDINIMI BILMIYORUM BANA HABER VERIRSIN OK
canım ya aynı detten bende muzdaribimmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bugün tekrar gittim doktor antibiyotik tedavisi başladı ne kötü yine bebek hayallerimi erteledim. hayırlısı olsun
sana da geçmiş olsun canım bol bol su iç dedi bana doktor ilaç iltihabı dağıtınca su da dışarı atılmasını sağlayacakmş :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?