Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hayırlısı olsun elıfcıgım ınsallah tüpe gerek kalmadan gelır mınısın cok mucızelere rastladık bı kk de neden bu mucızelerden bırıde bız olmayalım dımı :1hug:
olumlu düşün olumsuz baslarsan tedavıye bütün eksılerı cekersın üstüne olucak ınsallah bızde herkeslerı arayıp hamıleyız dıcez ogünlerde gelcek ve ınsallah cok yakındır:Saruboceq:

inşalah canım hep bunun için dua ediyorum inanki, başka birşeye ihtiyacımız olmadan doğal yolla ,yıpranmadan hastanelerde koşuşturmadan hamile olalım, sağlıklı mutlu bi hamilelik, sağlıklı hayırlı bi evlat versin inşallah Allah bizlere..

hoşgeldım derdam sagol cnm ınsallah
kızlar ben müsadenızı ıstıyorum ıslerım var onları bı halledım gelırım kendınıze ıyı bakınopuyorumnanaktan

Aleynam Allah razı olsun.... İnşallah Peygamber Efendimizin hırkasını görmek nasip olur... ne kadar güzel bir şey olsa gerek... keşke bende gidebilsem....

slm kızlar nasılsınız
ebrarım tugcenın duasını bıtırdım allah kabuletsın :Saruboceq:
kımse yok herkes uyuyor galıba görüşürüz daha sonra kendınıze ıyı bakınopuyorumnanaktan

boncuğum Allah razı olsun... ağzına sağlık.....

derdam hayırdır... neden karnın ağrıyo ki.??? geçmiş olsun....

aminnnn..... benim de öyle canım ... bütün arkadaşlarımızın çocuğu oldu... bir biz kaldık... millet de bilmiyo tabi ne zaman yapcaksınız diye sorup duruyo... napalım bizimkileride vakti gelmedi demekki...

elif hoşgeldin aramıza....

canım yalnız onların kürtaj yüzünden çekecekleri büyük cezalar var.... Rabbim hesabını soracak.... inşallah vicdanı sızlamıyodur... bol bol tövbe etsin bari... inşallah hamileliği de sorunsuz geçer...

tugcalcım merhba canım
ya bende rahim iltihabı var geçen sene tedavi oldum geçmişti biraz yine başaldı deli olcam doğum sancısı gibi belimden vuruyo ne uyutuyo ne oturmama izin veriyo
boncuğum akşam gelicenmi canım

ben bu akşam yokum kızlar.... sahura kadar misafirlikte olucam.... dua da olcakmış heralde ama girince amin derim artık.....

bende çıkıyorum kızlar azcık uzanıyım oturamıyorum görüşürz yine iyi bakın kendinize Rabbim şu güzel günlerin hürmetine bizleri duaları kabul olanalardan eylesin inşallah

anladım canım... yine tadavi olman gerekecek o zaman.... hayy Allah çok geçmiş olsun... uzan biraz bari....

canım ya aynı detten bende muzdaribimmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bugün tekrar gittim doktor antibiyotik tedavisi başladı ne kötü yine bebek hayallerimi erteledim. hayırlısı olsun
sana da geçmiş olsun canım bol bol su iç dedi bana doktor ilaç iltihabı dağıtınca su da dışarı atılmasını sağlayacakmş :sinifsinif:

selam kızlar kimsecikler yok bugün galiba ıssız topic olucaz bende iftardan sonra yokum evde
gece burda olmaya çalışıcam kardeşimlerin gelme ihtimali varda .bakalım kociş erken işe giderse gelmiycekler geç giderse gelicekler sahuru bizde yapıcaz .neyse ben haber veririm

buarada arkadaşlar haber vermenizi rica etmiştim dua okuyanların
galiba bu akşam olmuycak yarına kaldı
hayırlısı diyelim .öpüyorum sizleri

yok canım ben değişiklik yapmadım aynen böyle yani

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
umarım hemen atlatırsın .
evet su çok iyi geliyo .bide maydanoz suyu diyolar kullanmadım ama memnun olan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…