Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

boncuğum görev senin ve aleynanın çal istersen
haa dün tuğçemde çalmış ama biz görmemişiz küsmüş kıyamam yaa onun yokluğuda çok belli bugün

ay kızlar kıst olmasında kuma razıyım
kardelenım ınanmazsın belkı ama uyumadan 2 lıtre su ıcıyorum ama sabaha karsı her yarım saatte bır kalkmak zorunda kalıyorumkaydirigubbakcemile3

ay kızlar kıst olmasında kuma razıyım
kardelenım ınanmazsın belkı ama uyumadan 2 lıtre su ıcıyorum ama sabaha karsı her yarım saatte bır kalkmak zorunda kalıyorumkaydirigubbakcemile3

ya aynısı bendede oluyo inanki,zaten suyun yarısını gün ağarmadan yolluyom,geriye bişey kalmıyo ki.:gitme:

pardon,ben neyi kaçırdım,neye gülüyon kızbilmiyorumkismile
yok bişey kaçırmadın boncuğuma güldüm o koşsun peşimden dediyaa
slm kızlar nabersiniz akşam net gitti benim sonrada uyuya kalmışım naptınız ben yokken
canım hoşgeldin nasılsın?
yokluğun belliydi balım

ÖNCE GÜZEL BI SAHUR YAPIN BAKIM HAYIRLI SAHURLAR

offf sofraya bak yav
ama sucuğu almıyım kokmak istemiyo bayanssulusmile

azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sesim geliyomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm gelürrr gelürrrrrrrrrrrrrrrr de msn takıldımm ya bu akşam nlur kusura bakmayıın arkadaşımm msnde az drtleşiyokk iki bacıııı burayada yazmaya çalıyom ama ona laf yetiştiremiyommm
morali bozuk canımm birazzz dertleşiyozz kırılmayınn canımm bu akşamlıkk hoş görünnn okuyom yazılrııı yazıyomda yetişebldigim kadar canımm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…