Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hmm evet gecmiştede gördüm söylicektim okudum canım ben onu 2 gün oluyo ama sana haber vermedim galiba kusura bakma

ah ebrarım dün ıstedım ama agrıdan cesaret edemedım bgnde esım yok yrnda mısafır varkaydirigubbakcemile3 carsamba doktora gıdıyorum zaten anlarız artık enfeksıyon varmı dıye gıtcem esten gecebılırmıs çünkü

ayy bu günlerin hep böyle geçti yaa bi denk gelemedi
zaten kocanı bulsan bence hamiş kalırsın sen sempatiksalakcinni
inşallah yoktur canım hayırlısı git bakalım bi

İlk defa okudum ya burda haber verilcegini anlamadım canım tekrar k.bakma Rabbim Mekkede yapılan dualardan etsin inş.

burda davulcu ikinci postayı dönüyo ama kocişi kaldırsam,o zamanda namaza kalkamaz geri,mecbur beklicem,yarım saat içinde yatmaya değmez.

TUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................40bitti
BONCUK.................30bitti
ALEYNA..................30bitti
YELİZ......................30bitti
AZRA......................30bitti
HALET....................30bitti
SEYDAM................20bitti
MAVİŞ....................30bitti
PORTİ....................20
SUNAY..................20
TURKUAZ..............23bitti
BİRSEN................10bitti
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
CUMARTESİ AKŞAMI DUASINI YAPARIZ

allah allah kardelenım koca ayakmı oluyosun kızkaydirigubbakcemile3
kız hasta hasta güldürdün benı saka bıyana bendede oluyor cnm o bazen ayaklarının sallandırınca sısermıs bıde mevsımlerdede degısıklık olurmus takma okadar

lıstedekı sunay kım
hıc sorma ebrarım ben her ay böyleyım kısmet ıste bı bulsam ben yapcagımı bılıyorumda
ıste kısmetaklinialirimsmile

İlk defa okudum ya burda haber verilcegini anlamadım canım tekrar k.bakma Rabbim Mekkede yapılan dualardan etsin inş.
yok canım önemli değil
bitince haber veriliyo bundan sonra verirsin bilmediğin için olmuştur .geç olsunda güç olmasın
burda davulcu ikinci postayı dönüyo ama kocişi kaldırsam,o zamanda namaza kalkamaz geri,mecbur beklicem,yarım saat içinde yatmaya değmez.
bencede bekle kuzu bizde namazı kılıp yatıyoruz bidaha kalkamaz insan
Yeliz için aldıgım salatı tefriciyede bitti canım onuda sölim

aaa negüzel çok sevindim ağzına sağlık
allah gönlüne göre versin canım opuyorumnanaktan

boncuğum valla ogün sunay diye bi arkadaş gelmişti özelliklede dedim haber verirsin diye ama vermedi yarın olsunda yine gelmezse ben okurum artık

hımmm,çok takıyom kız gerçekten,bide benim cüsseye göre ayaklarım çok küçük,bacaklarda incedir,herkez şaşar bu cüsseyi bu ayaklar nasıl taşıyo diye,bi yere giderim,bu çocuk ayakakbısı kimişn derler,ayağıma giyene kadar inanmazlar,yani inanmazlardı,galiba artıkın kocaayak oldum.
tabe şu da etkili olabülü,saatlerce pc başında oturmak,şişmesine vesile olabülü müüüü,olmayabülü mü:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…