Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

boncugumm kızz hamile falan olmayasınn canımmmm belli olmazzz üstünede gören oluyo ondan dedim canımm ben kist olduguna nanmıyom canım inşallah kist deyill

Amin canım cümlemizin gönlüne göre versinnn

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500bitti +100bitti+84
derda.................500bitti
pelin.................50bitti
derin.................160bitti
turkuaz.............100bitti
yeliz................1000bitti+400bitti
ezgi.................100bitti
azra.................100+100bitti
elif....................50bitti
hatice...............350bitti
aleyna...............300
boncuk..............100bitti
tugcal................50bitti+50
halet..................100bitti
sevtun................250

KIZLAR TEFRİCİYE BİTMİŞTİR
LİSTE HARİCİ KİMSE OKUMASIN FAZLA OLUCAK CANLARIM

azram ah keske gecen ay ebrar bılır ovülasyon haftamda tam 6 gün yoktu esım yanında yanı o ıhtımal cok düşük cnm bakalım kum vardı bende onun sancısında olabılır gün ıcınde fazla su ıcemıyorum ya ama o gecerdı sımdıye bakalım ne cıkıcak

ayy bu günlerin hep böyle geçti yaa bi denk gelemedi
zaten kocanı bulsan bence hamiş kalırsın sen sempatiksalakcinni
inşallah yoktur canım hayırlısı git bakalım bi

ah keşke gelbilse eşinn canım 10 dk lınada olsa gelse o günlerde hemen domatesi sürerdin fırınaaa bakmışınn pişi vermişşşşş inşallah canımmm inşallah boşa geçmezz bu günlerrrr

kardeln nıye yok lıstede hastamısın kız sen hala
ivet:çok üzgünüm:
uykun gelmesin kardeloş hanım valla sahuru hazırlıyamazsan bidaha kkyı zor görürsün kaydirigubbakcemile3
aynen öyle,yeminle durdurmaz daha,zaten zorla duruyom kız.
nazar degdırmısler ayaklarına ozaman kardelenım

:roflol::roflol::roflol:işte buna gülünür,kız ufak ama şekilli değil,nazar değcek bi tarafı yok yaneeeeesırnaşık şey

Şimdi gördüm canım lazım olsaydı okuyayım dicektim

kardelnım ben degıl esım benım pesımden kosar cıcım hıhzemuszemus o düsünsün böyle seylerı kaydirigubbakcemile3
allah senı o olsa sımdı sadece uyumayı düşünürüm ınan:hulya:zemuszemus

anacım,sen koymuşun teşhisi,madem öyle bi durum var,ona yorsana,yok kist mist,arkadaşın eşide susuzluktan acile kaldırılmış geçen,ondada kum varmış,bence akşamları çokkkkk fazla su iç ki,açığı kapa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…