slm kızlar ben geldim arada geçmişi okudum dün gece boncukta benbşim gibi hastaymış ben haal hastayım naptı acaaba boncuk misafirleride var
as kardelenim nihayet gelmiş dilerim işe yara ve sende tez vakitte katılırsın hamişler kervanına
var kardelencim yaaa gece bir aar bu ağrı beni öldürür dedim geçmiyo napsam ağrı kesiciyle dindi dün akşam biraz
hepten kesilir inş.,inş.bebiş gelirde ağrıyı döver:mymeka::sm_cool:
canım,tefriciyeyi daha okumicaklar sanırım,sayı fazla ya,zor oluyo dediydi ebroş,ama yasini şerif okuyalım derim ben,41,yada 123 tane,ama gene süre biraz uzun olmalı.ebrar tam bi dost yakındana tanımıyorum kk den tanıyorum ama insanlar kendilerini belli ediyo
mevalm onun bu çabalarını görüyo dilerim tez vakitte oda olur hamile iyi bir anne olacağına eminim ben bu srfer tfriciyeyi ona okuyalım dicektim aam karışmak istemedim belki daah aciliyeti olan vardır diye
ebrar tam bi dost yakındana tanımıyorum kk den tanıyorum ama insanlar kendilerini belli ediyo
mevalm onun bu çabalarını görüyo dilerim tez vakitte oda olur hamile iyi bir anne olacağına eminim ben bu srfer tfriciyeyi ona okuyalım dicektim aam karışmak istemedim belki daah aciliyeti olan vardır diye
inş kardelencim bende tanımak isterim senide ebraraıda
ya bende dedim ama yasini bilmiyorumki nasıl olur
slm samyelim seninde canın sıkkın galiba
canım hayırlısı olsun üzme kendini,verdiği ilaç d.k hapı değil dimi?Günaydın Kızlar.
Perşembe eşimle birlikte izin yaptık,dün de çok yoğundu işlerim o yüzden kk ya girecek zamanım olmadı.
Umarım herkes iyidir, sizde bir problem yoktur.
Ne yazık ki bende var.mafoldumben
Perşembe doktora gittim ve neden bu ay bu tedaviyle hamile kalamadığımı öğrenmiş oldum.
Benim yumoş çatlamamış ve kist olmuş 3.5 cm kistim var.
Doktora tekrar klomene başlatır çatlatma iğnesi yapar diye gitmiştim ama yine daha önce de klomen ve iğne kullandığımda yaşadıklarım tekrarlandı.
2 defadır çatlamıyor ve kist oluyor,şimdi kisti küçültüp eritmek için CYCLO Progynova verdi doktor onu kullanıyorum.Sanırım 2 aya ancak erir bu kist de.
Moralim pek iyi değil bu nedenden dolayı mafoldumben
Doktorun söylediğine göre,klomeni 3 ay ara vermeden ardarda kullanmak gerekiyormuş başarılı olmak için. Kullandığınız ay hamilelik beklentiniz olmasın diye ekledi.. 5 aylık bir süreç varmış.3 defa kullanırsınız olmaz ama sonraki ay olur orası belli olmaz dedi.
Doktora gitmeyi düşünmüyordum ama Allah tarafından bişey işte gitmemi istedi,Yataktan doktora gideceğim diye kalktım,giyindim ve hemen çıktım.Meğer kisti öğrenecekmişim.
Gitmesem kendiliğimden hamile kalayım diye saf saf bekleyecektim.
O yüzden klomen ve benzeri yumurta geliştiricileri kullananlar varsa aranızda sonrasında adet olsanız da olmasanızda mutlaka doktora gidip muayene olun arkadaşlar.
Çok uzun oldu kusura bakamyın ama bir kaç gün uğrayamayınca yazacaklarım birikmiş.
Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
sağol cnm,gözün aydınn inş Allah en kısa zamanda meleklerinizi size göndersinderdanur+, samyeli26+, turkuaz+ kızlar slm,nasılsınız?
ben nihayet ebrardan gelen ilaca ulaşabildim,ilacın gönderilmesi kadar,almasıda tam macera oldu,sabah 9 da gelcek denmişti otobüs için ve ben 9 dan 11 e kadar bekledim,anca geldi,tabi bende bekklemekten sıkılıp gazeteye dalmışken gelmiş,ilacı bozulmasın diye hemen almışlar,biri birine,biri birine vermiş,yarım saat herkez ilaç aradı,kim nereye koydu bulunamadı,en sonunda aldım ama,bu ilaçtan kzıım olursa,adını ebrar koymak hak oldu galibayerimseniben
tedavin hayırlı olsun canımcanım merhaba, bende 4-5 gündür giremiyorum.. buaralarda moralim sıfır.. bende geçen ay puregon iğne ve çatlatma iğnesi kullandım. buna rağmen çatlamdı. şimdi başka bi doktora daha gittim. arkadaşlarım tavsiye etti. o da dediki sema çatlama iğnesine rağmen yumurtası çatlamayan ilk kez duyuyorum dedi. kist var diye bişey de demedi. herşey normal görünüyor dedi. şimdi puregestron verdi. reglin 2. günü gitcem doktora. bakalım nasıl bi tedavi yapacak.
canım geçmiş olsun,antibiyotik kullanıyor musunslm kızlar ben geldim arada geçmişi okudum dün gece boncukta benbşim gibi hastaymış ben haal hastayım naptı acaaba boncuk misafirleride var
as kardelenim nihayet gelmiş dilerim işe yara ve sende tez vakitte katılırsın hamişler kervanına
ben varımm kıslarrr,yasin okuyabilirim bu hafta zaten kociş yok annemde kalıcam işim olmaz pek sanırım vakit buldukça okurum...canım,tefriciyeyi daha okumicaklar sanırım,sayı fazla ya,zor oluyo dediydi ebroş,ama yasini şerif okuyalım derim ben,41,yada 123 tane,ama gene süre biraz uzun olmalı.
porticim,merak ettik seni,çok geçmiş olsun ama üzülmemen gereken şey şu,ilaçlardan oluşan kist,çok çabukta geçebiliyo,üç ay beklemen şart değil,birde dediğin gibi,klomen tarzı ilaçları dr kontrolüyle kullanmak gerekli,bunu unutmamalı.inş.en kısa zamanda kavuşursun bebeğine
canım merhaba, bende 4-5 gündür giremiyorum.. buaralarda moralim sıfır.. bende geçen ay puregon iğne ve çatlatma iğnesi kullandım. buna rağmen çatlamdı. şimdi başka bi doktora daha gittim. arkadaşlarım tavsiye etti. o da dediki sema çatlama iğnesine rağmen yumurtası çatlamayan ilk kez duyuyorum dedi. kist var diye bişey de demedi. herşey normal görünüyor dedi. şimdi puregestron verdi. reglin 2. günü gitcem doktora. bakalım nasıl bi tedavi yapacak.
canım hayırlısı olsun üzme kendini,verdiği ilaç d.k hapı değil dimi?
He bu arada en azından kistin oldğunu öğrendin tedvisini oluyorsun,önemsemeyip
gitmesen bi umut bekleyecektin.. ağrın nasıl bi ağrı?
sağol cnm,gözün aydınn inş Allah en kısa zamanda meleklerinizi size göndersin
eboşumda bu güzel,temiz yürekliliğiNin karşılığıını alır inşaallahh
tedavin hayırlı olsun canım
canım geçmiş olsun,antibiyotik kullanıyor musun
ben varımm kıslarrr,yasin okuyabilirim bu hafta zaten kociş yok annemde kalıcam işim olmaz pek sanırım vakit buldukça okurum...
boncukummm sana da geçmiş olsun gülüm,kız kaç gündür habire soruyorum doktorun eşine verdiği Antibiyotiğin adı neesempatiksalakcinni
kardeloşum cnm dün çıkarmışlar hastaneden bebeği,benim keyfim pek yok eşim gidiyor ya o yuzden biraz bebeğin durumu falan...
birde bnde boncuktan kıskandım aynen o şekilde ağrım vaarrrdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?