Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm kızlar ben geldim arada geçmişi okudum dün gece boncukta benbşim gibi hastaymış ben haal hastayım naptı acaaba boncuk misafirleride var
as kardelenim nihayet gelmiş dilerim işe yara ve sende tez vakitte katılırsın hamişler kervanına

evet derdacım,nihaaaaayettt geldi,bu nihayet daha çok ebrar için geçerli,kız çatladı kaç gündür kargoyla,otobüs firmalarıyla irtibata geçe geçe,bence o nun gözü aydnsempatiksalakcinni

var kardelencim yaaa gece bir aar bu ağrı beni öldürür dedim geçmiyo napsam ağrı kesiciyle dindi dün akşam biraz

ebrar tam bi dost yakındana tanımıyorum kk den tanıyorum ama insanlar kendilerini belli ediyo
mevalm onun bu çabalarını görüyo dilerim tez vakitte oda olur hamile iyi bir anne olacağına eminim ben bu srfer tfriciyeyi ona okuyalım dicektim aam karışmak istemedim belki daah aciliyeti olan vardır diye

canım,tefriciyeyi daha okumicaklar sanırım,sayı fazla ya,zor oluyo dediydi ebroş,ama yasini şerif okuyalım derim ben,41,yada 123 tane,ama gene süre biraz uzun olmalı.

kesinlikle öyle,bende sadece kk den tanıyorum ama bigün yakından tanıcam inş.vereliniortak:1hug:

inş kardelencim bende tanımak isterim senide ebraraıda
ya bende dedim ama yasini bilmiyorumki nasıl olur

aslında iyi olur,önce ebrara niyetle okuruz,sonrada her hatimi,hepimize birden niyetle okuruz,duanın içinde bulunmak isteyende,ya okur,ya okutur,şahıslara niyet edince,bazen sadece kendi dualarında geliyo insanlar,sonradan ne okumaya,ne amin demeye gelmeyen o kadar çok ki.canım sıkılıyo benim bu duruma.41 yasini şeriften bi tanesini bile okumuş,yada okutmuş olsa,duanın içinde olur,ha bilmiyodur,okuyamıyodur,okutamıyodur,ama gönlü duadadır,bunu yapanda dahil olur elbetteki. BENCE.

Turkuazım,senin neden sesin çıkmıyo,neşesizsin galiba gene,noooldu eltinin çocuğu,son durumu nedir?rabbim şifa versin,cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib etsin inş.

canım hayırlısı olsun üzme kendini,verdiği ilaç d.k hapı değil dimi?
He bu arada en azından kistin oldğunu öğrendin tedvisini oluyorsun,önemsemeyip
gitmesen bi umut bekleyecektin.. ağrın nasıl bi ağrı?
sağol cnm,gözün aydınn inş Allah en kısa zamanda meleklerinizi size göndersin
eboşumda bu güzel,temiz yürekliliğiNin karşılığıını alır inşaallahh

tedavin hayırlı olsun canım
canım geçmiş olsun,antibiyotik kullanıyor musun
canım,tefriciyeyi daha okumicaklar sanırım,sayı fazla ya,zor oluyo dediydi ebroş,ama yasini şerif okuyalım derim ben,41,yada 123 tane,ama gene süre biraz uzun olmalı.
ben varımm kıslarrr,yasin okuyabilirim bu hafta zaten kociş yok annemde kalıcam işim olmaz pek sanırım vakit buldukça okurum...
boncukummm sana da geçmiş olsun gülüm,kız kaç gündür habire soruyorum doktorun eşine verdiği Antibiyotiğin adı neesempatiksalakcinni

kardeloşum cnm dün çıkarmışlar hastaneden bebeği,benim keyfim pek yok eşim gidiyor ya o yuzden biraz bebeğin durumu falan...
birde bnde boncuktan kıskandım aynen o şekilde ağrım vaarrrdelikafadulden

Canım benim sağol
Daha önce de aynı şey olmuştu çatlamayıp kist olmuştu tam iki ayda kurtuldum ve iki ayım boşa gitti tabi,canımı sıkan da o oldu zaten.doktor daha söylemeden ekrana bakarken gördüm kisti.
Ben zaten doktor kontrolüyle,takiple kullanıyordum
İnşallah canım Allah tez zamanda herkesi kavuştursun bebeğine :Saruboceq:

ay canım seninde mi çatlamadı.
Peki senin doktorun çatlamama sebebini söyledi mi?
Neden çatlamıyormuş?
Sen regl olamdan mı gittin yumoş çatlamış mı çatlamamış mı diye kontrole?
Eğer öyleyse kist olup olmadığı belli olmamıştır.Çünkü adetliyken bakılması lazım.
İnşallah sende kist olmaz. :Saruboceq:

hadi yaaa,kız topicte herkezi ağrı kıskançlığı aldı galiba,ağrıyan ağrıyana.
geçmiş olsun tatlım.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…