Ebrra için 41 yasin listemiz
derda _5
kardelen_5
şimdilik böğle okumak isteyenler söylesin
Ya kızlar liste tam olmadı ama ben renk değiştiremeiyorum bide smiley gönderemiyorum izin vermiyo benim pc ondan oldu ebrra gelince dah güzel yapar o9lurmu
neden samyelim bebe içinmi sıkkın
Canım benim sağol
Daha önce de aynı şey olmuştu çatlamayıp kist olmuştu tam iki ayda kurtuldum ve iki ayım boşa gitti tabi,canımı sıkan da o oldu zaten.doktor daha söylemeden ekrana bakarken gördüm kisti.
Ben zaten doktor kontrolüyle,takiple kullanıyordum
İnşallah canım Allah tez zamanda herkesi kavuştursun bebeğine :Saruboceq:
ay canım seninde mi çatlamadı.
Peki senin doktorun çatlamama sebebini söyledi mi?
Neden çatlamıyormuş?
Sen regl olamdan mı gittin yumoş çatlamış mı çatlamamış mı diye kontrole?
Eğer öyleyse kist olup olmadığı belli olmamıştır.Çünkü adetliyken bakılması lazım.
İnşallah sende kist olmaz. :Saruboceq:
Ebrra için 41 yasin listemiz
derda _5
kardelen_5
şimdilik böğle okumak isteyenler söylesin
benimde bi defasında iki ayım ziyan oldu porticim,dr üç aylık yasmin verdi,tabi iki ay kullandım ama günlerim şaşırdı,bi erken bi geç oldum,bende üçüncü ayı kullanmadım,hatta benim tahminime göre,ikinci kimyasal gebeliği o ay geçirdim,hatta tek seferlik beraberlikle:jeyyar:şartlar anca ona müsaittide:kedi:yani döllencek olunca tek sefer bile yeterli aslında,bizim gibi gün takibine falanda luzum yokta,çok sabırsızız çok.
inş.hemen bu ay geçerde,ikinci ayı kullanmassın canım,tekrar baktır bence.
Ya kızlar liste tam olmadı ama ben renk değiştiremeiyorum bide smiley gönderemiyorum izin vermiyo benim pc ondan oldu ebrra gelince dah güzel yapar o9lurmu
SEBEBSİZ İNFELTİLİTEDE TEDAVİ SONUCU HAMİLE KALANLAR VARMI ÇEVRENİZDE ACABA NE TEDEVİSİ UYGULAMIŞŞLAR :kedi:
çatlatma iğnesinden bir haftasonra gittim ozaman baktı. çatlamamış dedi. dünde başka doktora gittim.dün reglin 10.günü idi. kist olduğunu göremez mi dün?
teşekkürler porticim,ellerine sağlık.
saol porticim Allah razı olsun yaa ben yapamadım çünkü renk değiştiremiyorum
SEBEBSİZ İNFELTİLİTEDE TEDAVİ SONUCU HAMİLE KALANLAR VARMI ÇEVRENİZDE ACABA NE TEDEVİSİ UYGULAMIŞŞLAR :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?