Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kılar ebrra için 41 yasin okuyalım diyoruz ben şimdilik bi liste yapıcam ebra gelince dah düzgün yapar opkumak isteyen olusa bildirise sevinirim olurmu canlarım

benimde bi defasında iki ayım ziyan oldu porticim,dr üç aylık yasmin verdi,tabi iki ay kullandım ama günlerim şaşırdı,bi erken bi geç oldum,bende üçüncü ayı kullanmadım,hatta benim tahminime göre,ikinci kimyasal gebeliği o ay geçirdim,hatta tek seferlik beraberlikle:jeyyar:şartlar anca ona müsaittide:kedi:yani döllencek olunca tek sefer bile yeterli aslında,bizim gibi gün takibine falanda luzum yokta,çok sabırsızız çok.
inş.hemen bu ay geçerde,ikinci ayı kullanmassın canım,tekrar baktır bence.

Ya kızlar liste tam olmadı ama ben renk değiştiremeiyorum bide smiley gönderemiyorum izin vermiyo benim pc ondan oldu ebrra gelince dah güzel yapar o9lurmu

Ya kızlar liste tam olmadı ama ben renk değiştiremeiyorum bide smiley gönderemiyorum izin vermiyo benim pc ondan oldu ebrra gelince dah güzel yapar o9lurmu

olsun canım,eline sağlık,ebrardan önce aleyna yada boncuk gelirse,onlarda yardımcı olurlar,ben hiç anlamıyorum.-tatlicadiarzu-

çatlatma iğnesinden bir haftasonra gittim ozaman baktı. çatlamamış dedi. dünde başka doktora gittim.dün reglin 10.günü idi. kist olduğunu göremez mi dün?

Slm turkuazcım ben anitibiyotik kullandım tam bir senedir iiydi tam gene geldi pazartesi en geç cuma tekrar doktora gidicem
turkuazcım sen kaçten okursun canım

Ebrra için 41 yasin listemiz
derda _5
kardelen_5
şimdilik böğle okumak isteyenler söylesin

Ben düzelteyim canım,ebrar devam eder sonra

yasmin daha kötü ya o doğum kontrol hapı
en azından onu kullanmak zorunda kalmıyorum
Daha kötü çökerdim mafoldumben mafoldumben
Haklısın döllenecek olunca tek seferde de olur.
Biz kendimiz sıkıntı stres yapıyoruz
Sabırlı olmuyoruz

Ebrar için 41 Yasin Listemiz

derda ...............5
kardelen............5
porti................1
turkuaz............?

Okumak isteyenler isimlerini ve ne kadar okuyabileceklerini yazdırabilirler opuyorumnanaktan

samyelim napalım canım öğle aslında hepimiz sıkıldık bazen oluyoki hepimiz çekiyoruz hüzün bayraklarını ama çare yok beklemekten sabretmekten başka

SEBEBSİZ İNFELTİLİTEDE TEDAVİ SONUCU HAMİLE KALANLAR VARMI ÇEVRENİZDE ACABA NE TEDEVİSİ UYGULAMIŞŞLAR :kedi:

ben sebepsiz infertiliteyim,ebrarda sebepsiz infertilite,henüz hamile kalamadık,kaldıklarımızda ya düşükle sonuçlandı,yada kimyasal gebelik.
sende durum nedir,ne kullanıyosun,ne kadardır bebek istiyosun?

çatlatma iğnesinden bir haftasonra gittim ozaman baktı. çatlamamış dedi. dünde başka doktora gittim.dün reglin 10.günü idi. kist olduğunu göremez mi dün?

Olsa bile 10.günde olduğun için tam yumoşunun büyüme zamanı onu yumoş gibi görmüş olabilir.
Sende hiç kist olmamış adetinle atılmışta olabilir.
Adetliyken yumoş olmayacağı için o büyüklükte yumoşun çatlamayıp kist olduğunu adet tarihinden anlıyolar.
Adetle atılmayanda küçülüyor şekil değiştiriyor,o şekilde yorumlayabilirler.
Senin temiz demek ki canım.
Şöyle örnek vereyim.Ben 4.gün gittim kist 35.6mm(3.5cm) idi. o gün yumoşun öyle olması imkansız.Seninde 10.güne göre normal ölçüde çıkmış demek ki doktorun bişey yok demiş
Zaten yaşadığımız bir çok şey psikolojik,sen rahat ol düşünme öyle şeyler opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum,biraz uyumam gerek dört saatlik uykuylayım,belkide üçbuçuk saat,bayılcam nerdeyse.

teşekkürler porticim,ellerine sağlık.

saol porticim Allah razı olsun yaa ben yapamadım çünkü renk değiştiremiyorum

Rica ederim kızlar ne demek lafı olmaz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

SEBEBSİZ İNFELTİLİTEDE TEDAVİ SONUCU HAMİLE KALANLAR VARMI ÇEVRENİZDE ACABA NE TEDEVİSİ UYGULAMIŞŞLAR :kedi:

hoşgeldin canım
Ben sebepsizler grubundayım ama henüz hamile kalamadım.
Uygulanan tedavi öncelikle herkeste yumurta geliştirici ilaçlar (klomen benim kullandığım,bir kaç tane daha var..)
Sonra da çatlatma iğnesi ve ilişki :kedi: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…